Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Personlig planlægning og effektivitet

Aros Business Academy
Startdatoer
København
02-09-2021  
4.990 DKK
01-10-2021  
4.999 DKK
19-11-2021  
4.990 DKK
Århus
03-09-2021  
4.990 DKK
29-10-2021  
4.990 DKK
22-11-2021  
4.990 DKK

Personlig planlægning og effektivitet

Sådan kan personlig planlægning og effektivitet gøre din hverdag nemmere og sjovereSkab trivsel med personlig planlægning og effektivitet

Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning og få styr på din tid og bedre workflow én gang for alle!

Vi kender det alle sammen godt; de gule post-its hober sig op rundt om arbejdscomputeren, notesblokken bliver mere og mere overfyldt, og indbakken flyder over med e-mails, man også lige skal nå at tage stilling til. Og vi ved det jo godt, for vi hører det hele tiden – hvis bare man havde bedre styr på sin kalender, sad man ikke i ufærdige opgaver til halsen… Eller hvad? Faktisk er det ikke hele historien. Få en forsmag på alt det, du ikke vidste om tidsstyring og planlægning her, eller få den fulde version på markedets mest effektive kursus i personlig planlægning!

Kender du kalenderens utallige faldgruber?

Vi kan sagtens fortælle dig, at du skal plotte alle dine opgaver ind i en kalender, og så er dine kvaler løst. Men problemet er, at en propfyldt kalender langt fra giver dig tid til at nå alle opgaverne, uanset hvor snorlige din planlægning så er. Du sidder stadig fredag eftermiddag og må skubbe alle de uløste opgaver fra denne uge frem i næste. Weekenden går med at komme i tanke om, hvad det nu var du havde lovet lige at vende en sidste gang.

Du får hele pakken på kurset:

 • en ny måde at tænke i tid og planlægning
 • effektive strategier til desarmering af overspringshandlinger og afbrydelser
 • vi stopper de adfærdsmønstre, der ødelægger dit workflow
 • en realistisk tidsplan, der matcher dine arbejdsopgaver
 • vi gør op med de vaner, der gør dig til slave af din indbakke
 • enkle men effektive tips, der gør Outlook til din nye bedste ven
 • du får ro og overblik – og måske oven i købet et pænere skrivebord!

Saml dine opgaver og bevar overblikket

I virkeligheden handler det om at starte forfra. Gør dig selv en tjeneste, og brug 30 sekunder på at overveje, om du helt ærligt har styr på, hvilke opgaver du egentlig har. Vi snakker ALLE opgaver, både årsrapporten og lamineringen af frokostsedlerne.

De færreste kan svare ja til spørgsmålet, og det er her hunden ligger begravet. For har du samlet alle dine opgaver et sted, kan du bevare det store forkromede overblik og dit workflow selv i pressede situationer. Og så begynder du pludselig at kunne disponere din tid og prioritere dine arbejdsopgaver.

Tag på kursus og få din weekend tilbage!

På kurset vender vi det hele 180 grader, og i stedet for at gå i detaljefælden zoomer vi ud til de store linjer. Du lærer, hvordan du kan bruge din masteropgaveliste til at strukturere din arbejdsdag på en helt ny måde. Vi går i dybden med, hvordan programmer som Outlook kan løse de fleste af dine problemer for dig, og vi krøller alle de gule post-its sammen en gang for alle. Så er det slut med at sidde med en klump i halsen fredag eftermiddag og spekulere på, om du nu også huskede det hele!

Målgruppe

Kurset er for dig, der:

 • har svært ved at holde fri når du har fri
 • ligger under for den dårlige vanes magt
 • let bliver forstyrret af overspringshandlinger
 • har travlt og har brug for styringsværktøjer
 • har brug for større overblik i din hverdag
 • har svært ved at fordybe dig i en opgave, fordi der altid hænger noget andet og venter

Udbytte af kurset i personlig effektivitet

Dit udbytte:

 • Du får ro i din hverdag – med effektiv personlig planlægning bliver det meget lettere for dig ikke at drukne i post-its, påmindelser og overspringshandlinger, og du oplever, hvor fedt et konstruktivt workflow føles!

 • Du får din weekend tilbage! Formår du at lave en grundlæggende ændring i den måde, du går til opgave- og tidsstyring på, garanterer vi dig, at du igen kan slappe af fredag aften.

 • Du bliver i stand til at håndtere meget mere i hverdagen, fordi du får en solid forståelse for, hvordan man undgår at krydse den hårfine grænse mellem produktiv travlhed og stress

Din arbejdsgivers udbytte:

 • Du bliver en inspiration for arbejdspladsen, og i takt med, at du får styr på dine opgaver, bliver det lettere for dine kolleger at fastholde et effektivt arbejdsflow.

 • Din arbejdsgiver får en tilfreds medarbejder – og hvem er ikke interesseret i det? Ud med daglige frustrationer og bekymringer og ind med motivation og arbejdsglæde

 • Din effektivitet stiger! Når du ikke længere skal bekymre dig om 1000 ting på en gang, kan du bedre fokusere på det, du har foran dig – og samtidig gøre det godt!

Underviser på kurset

Vibeke

Vibeke har Danmarks reneste skrivebord og 48 timer i døgnet. Og så er hun Danmarks skarpeste specialist i planlægning og effektivitet. Hun har hands-on erfaring med, hvor stor en forskel personlig planlægning og effektivitet kan gøre for en travl arbejdsdag. Hun har arbejdet mange år som projektleder og chefkonsulent med fokus på optimering af arbejdsprocesser. Hun ved, hvad der helt konkret kan gøre en forskel – og hvad der bare fylder mere rod på skrivebordet.

Som underviser formår Vibeke at holde et skarpt blik for den enkelte deltager. Hun har erfaring med tids- og opgavestyring på både ledelses- og medarbejderniveau.

Vibeke er uddannet cand.merc. fra Syddansk Universitet.

Praktisk om Personlig planlægning og effektivitet

Prisen er 4.990 kr. ekskl. moms.

Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Antal deltagere per hold: Maks. 12

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer!

Aros Business Academy

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Aros Business Academy

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 5 evalueringer

Preben, ECCO Sko A/S
"Meget god kursuskvalitet præget af gode eksempler og en solid faglighed. Kurset har klædt mig på til bedre at planlægge min tid og opnå større effektivitet."
Carina, Securitas A/S
"Det var en øjenåbner. Jeg har fået rigtig gode værktøjer, som jeg skal lære at bruge og efterleve. Det var et rigtig informativt kursus, hvor vi gik i dybden med de fejl, vi gør og fik forståelse for, hvorfor vi gør dem, og hvordan vi kunne ændre på dem. Jeg vil helt sikkert blive mere effektiv og blive bedre til at bruge min tid optimalt."
Pia, Københavns Universitet
"Kurset var rigtig godt. Jeg har fået en masse værktøjer til især kalender- og aftalestyring, som jeg kan bruge i min arbejdsdag. Underviseren var god til at tilpasse stoffet til mit specifikke behov, hun var meget dygtig og tilmed sød."
Få information

Udfyld formularen for mere information om Personlig planlægning og effektivitet

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Tips til Outlook

Check Point Travel, Katrine Hulgaard Stoustrup: "Jeg har både fået tips til Outlook-automatisering og viden om hvordan hjernen arbejder bedst."

Læs mere
Lært at holde fast i en løsning

DK Company, Tatjana Meedom: ”Jeg har lært at holde fast i en løsning og tro på det valg, jeg har taget.”

Læs mere
Store forventninger til værktøjer

DFF|EDB, Christian W. Bech: ”Jeg har store forventninger til at de værktøjer jeg har fået på kurset vil gøre mig i stand til at få kontrol over mit arbejde og min arbejdstid.”

Læs mere
Rigtig godt kursus

Check Point Travel, Katrine Hulgaard Stoustrup: "Godt kursus. Jeg har både fået tips til Outlook-automatisering og viden om hvordan hjernen arbejder bedst."

Læs mere