Personlig effektive tidsstyring

Progreso
4 måneder
Kursus
Aalborg
Startdato: Kontakt for info - Aalborg

Video

Kursusbeskrivelse

Personlig Effektivitet - styrk dine planlægningsevner

Personlig Effektivitet er et kursus- og udviklingsforløb for både teams og for dig, som vil styrke dine planlægningsevner og lære at få mest muligt ud af din tid, således du får mere succes i jobbet. Du vil blandt andet få redskaber i effektiv tidsstyring og opgaveplanlægning, der tager udgangspunkt i dig og dine arbejdsvaner.

Dit udbytte af kurset

Med kurset Personlig Effektivitet bliver du bedre rustet til at styre din tid og prioritere dine arbejdsopgaver mere effektivt. Da udgangspunktet er dig og dine arbejdsvaner er mulighederne for succes større. Værktøjerne, du får til brug i din dagligdag, vil give dig bedre udnyttelse af din tid, ligesom du vil kunne mærke at din motivation og arbejdsglæde vil blive forbedret.

Udover prioritering af opgaver vil vi ligeledes beskæftige os med blandt andet stresshåndtering, selvdisciplin, motivation og målsætninger. Du får materiale bestående af en bog og en opgavemappe. Du bliver tilknyttet din egen fortrolige sparringspartner, som hjælper med at sikre den bedst mulige implementering af de nye arbejdsvaner.

Kursets indhold

Personlig Effektivitet er et coachingforløb med fokus på tidsstyring, prioritering af opgaver, opgaveplanlægning, arbejdsvaner, motivation m.m. Med en personlig sparringspartner får du løbende feedback og sparring i forhold til netop de personlige udfordringer, du møder i dit job. Vi tager udgangspunkt i dig og dine behov, således du får større overblik og bedre styring af dine arbejdsopgaver og en god work-life balance.

Tilpasset forløb

Kursusforløbet tilrettelægges i forhold til det enkelte team eller individ og strækker sig typisk over 4-6 måneder inkl. opstartsmøde og fire sparringssessioner, samt et afsluttende evalueringsmøde. Du får læsemateriale og opgaver, som du løser efter aftale med din faste sparringspartner fra Progreso. Møderne afholdes typisk på din arbejdsplads og kan foregå på dansk eller engelsk.

Målgruppe

Kursusforløbet er som udgangspunkt individuelt, men det kan også tilpasses til flere personer, hvis det ønskes.

Om udbyderen

Progreso

Vi er et konsulenthus fokuseret på menneskerne i organisationen. Vi gør det enkelt og operationelt at få succes som medarbejder, leder eller team i en kompleks virkelighed.   Hos Progreso har vi stor erfaring med at udvikle de menneskelige ressourcer i forhold til organisationers krav...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Personlig effektive tidsstyring
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Progreso

Systemvej 6
Aalborg sv

Telefon: 51 90 52 00

Få information

Udfyld formularen for mere information om Personlig effektive tidsstyring

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.