Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hjernedagen – bliv endnu skarpere i en travl hverdag

Montus Business Academy
Startdatoer
Århus
02-11-2021  
5.000 DKK
03-05-2022  
5.000 DKK
København
04-11-2021  
5.000 DKK
05-05-2022  
5.000 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel. 

Kursusbeskrivelse

Hjernedagen – bliv endnu skarpere i en travl hverdag

Bliv klog på, hvordan du træner og lærer din hjerne at blive endnu skarpere i en travl hverdag.

Hjernen er en fascinerede størrelse, som mennesket af naturlige årsager ikke kan undvære for at være velfungerende, men alligevel oplever vi, at især vores hukommelse er meget forskellig fra person til person. Nogle mennesker nyder godt af grafisk hukommelse eller klæbehjerner, mens andre kæmper med at kunne huske større mængder information på én gang.


Vi lever i en verden, hvor vi konstant konfronteres med ny viden, som vi skal forholde os til og lagre, så vi kan genfinde det, når det bliver nødvendigt. Alligevel oplever vi ofte, at hukommelsen ikke slår til, hvorfor vi må bruge kostbar tid på at genkalde den manglende viden. Med simpel og effektiv træning af hjernen kan dette i høj grad undgås, og vi vil opleve at blive skarpere i en hektisk og krævende hverdag.

Dit udbytte efter konferencen

På denne lærerige og tankevækkende konference bliver du meget klogere på vores utrolige og dynamiske organ hjernen. Du vil få en grundig introduktion til hjernens kompleksitet og dens mange uundværlige funktionaliteter, lige såvel som du vil lære om relationen mellem vores forunderlige natur, krop og hjerne. Vi kigger endvidere nærmere på, hvordan du holder kroppens vigtigste organ ungt ved at træne dens elasticitet (neuroplasticitet).

Konferencen vil tage dig med på en inspirerende dagsrejse, hvor du vil lære, hvorfor hjernen kan og bør trænes og ikke mindst, hvordan du med denne træning bliver i stand til at øge din hukommelse, din evne til at lære og ikke mindst forbedre dine karrieremæssige præstationer. Du præsenteres for en række konkrete teknikker og simple øvelser, som vil gøre dig langt bedre til at udnytte centralen for din hukommelse og derved gøre din hverdag mere lærerig og effektiv.

Indhold på konferencen

Denne konference fokuserer på følgende emner:

  • Lær om hjernens størrelse og funktionalitet, og hold den ung
  • Få redskaber til at håndtere stress
  • Hjernens udvikling og dens relation til krop og natur
  • Hjernen som det styrende cockpit
  • Hjernens mentale tilstand og dens behov for søvn
  • Udnyt hjernen til at træffe bedre beslutninger
  • Hjernetræning forbedrer menneskets fokus, hukommelse og arbejdsmæssige præstationer
  • Teknikker og øvelser til at træne hjernen endnu skarpere og klogere
  • Forbedr teambuilding og samarbejde på arbejdspladsen med hjernetræning.

Konferencens underviser

Konferencen afholdes i samarbejde med den dygtige og eftertragtede underviser Rikke Østergaard. Rikke er mentaltræningsekspert og sociolog fra Københavns Universitet. Hun har desuden studeret filosofi og psykologi på University of Sydney, hvor hun i dag fungerer som gæsteunderviser på universitetets lederakademi. Hun har stiftet Erhvervssociologen og arbejder for flere store og små virksomheder, hvor hun hjælper med at vende arbejdsklimaet fra stress og konflikter til et arbejdsmiljø med trivsel, overskud og glæde.

Rikke har derudover, i samarbejde med hjerneforsker Ulrich Kirk, skrevet bestselleren “Sluk emhætten – træn din hjerne og træf bedre beslutninger”, som udkom i 2016.

Konferencens afholdelsessted

Konferencen afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Målgruppe

Konferencen er for dig, som ønsker indsigt i, hvordan du træner din hjerne til bedre hukommelse og indlæringsevne.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Tilfredshedsgaranti

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Eksamen og diplom

I forbindelse med konferencen vil du modtage et inspirerende og lærerigt e-learning materiale med solid viden om og lærerige teknikker og øvelser til at træne din hjerne til at blive endnu skarpere.

Efter endt konference vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse.

Pris

Prisen for denne konference er 5.000 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer fuld forplejning, e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse.

Om udbyderen

Montus Business Academy

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Montus Business Academy

Montus Business Academy
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Telefon: +45 5372 8000


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 4 evalueringer

Randi Seeberg Løbger
Underviser var meget levende, engageret og god til at formidle og trække relevante anekdoter og eksempler ind. Jeg var meget begejstret for anskueliggørelsen af "krokodillehjernen," og hvordan den kan forklare adfærd, som ellers kan være svær at se mening i. Tak for et rigtig godt og udbytterigt kursus.
Tina
God service ift. tilmelding, meget inspirerende oplægsholder - den samme hele dagen, hvilket var rigtig dejligt. Gode omgivelser og god forplejning.
Susanne
Dejligt med så engageret og positiv en underviser. Godt med eksempler fra hendes egne oplevelser/eget liv. Det er med til at gøre formidlingen endnu mere spændende.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Hjernedagen – bliv endnu skarpere i en travl hverdag

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 83 evalueringer
Se alle evalueringer