Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU)

Aros Business Academy
Startdatoer
København
09-01-2023  
22.500 DKK
24-04-2023  
22.500 DKK
Kolding
16-01-2023  
22.500 DKK
Århus
16-01-2023  
22.500 DKK
01-05-2023  
22.500 DKK

Kursusbeskrivelse

Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU)

Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU)

Bliv projektleder på 6 intensive dage! Vi har skruet et program sammen, hvor du får alle værktøjerne til at STYRE og LEDE dine projekter sikkert i mål. Projektlederuddannelsen består af 3 moduler og vil komme både dig, dit team og din arbejdsgiver til gavn. NB: Er du på udkig efter en længere projektlederuddannelse, kan du kaste et blik påAros Projektlederuddannelse (IPMA).

En projektlederuddannelsen om det, der VIRKER i praksis!

Vores undervisere har kørt et hav af projekter i det virkelige liv. De ved derfor, hvad der virker i praksis, og hvilke værktøjer der er essentielle for, at du kan lykkes. Sammen med dem har vi skruet denne projektlederuddannelse sammen, så du ikke behøver at bruge mere tid end nødvendigt for at blive en knivskarp projektleder.

En projektlederuddannelse, der er mere end bare til pynt

Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU) ser selvfølgelig godt ud på dit CV og din LinkedIn-profil.Mendet skal helst ikke være derfor, du tager uddannelsen. Uddannelsen handler ikke om at komme til at se bedre ud, men om rent faktisk at blive en bedre version af sig selv i rollen som projektleder. Et valg som både du, dit team og din arbejdsgiver vil blive glade for.

Dit udbytte af Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU):

  1. Du får lagt et solidt fundament for en fremtidig projektlederpraksis, som du kan blive ved med at vende tilbage til og trække på under hele din karriere.

  2. Du bliver indført i avanceret projektstyring og de tilhørende projektstyringsværktøjer, så du er rustet til at håndtere alle faser i projektarbejdet og kan afværge diverse kriser og problematikker i opløbet.

  3. Du bliver trænet specifikt i teamledelse og kommer hjem med konkrete lederkompetencer, så du som projektleder kan arbejde positivt og proaktivt med din lederrolle og med teamsammensætning og -dynamikker.

Din arbejdsgivers udbytte af Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU):

  1. Din arbejdsgiver får en knivskarp projektleder, der effektivt og sikkert kan styre og lede både enkle og komplicerede projekter fra start til slut.

  2. Workflowet i organisationen forbedres, så alle i teamet kommer til at arbejde mere målrettet og effektivt samt med færre kriser undervejs.

  3. Et kontant udbytte på bundlinjen!

Målgruppe

Hvem bør deltage på Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU)?

Projektlederuddannelsen henvender sig til dig, der fungerer som projektleder – hvad enten projekterne fylder hele din arbejdstid, eller de er en del af dine arbejdsopgaver. Den henvender sig til alle brancher og alle typer af projekter. Du kan arbejde i offentlige eller private virksomheder og være:

  • Kommende projektleder
  • Ny projektleder
  • Projektleder, der vil have bedre værktøjer og fintunet dine teamlederkompetencer.

Eksamen og diplom

Eksamen på projektlederuddannelsen

Eksamenen på projektlederuddannelsen er skriftlig. Det vil være en opgave på max 6 sider, som handler om dine egne projekter og din egen rolle som projektleder. Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU). Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis.

Pris

Prisen er 22.500 kr. 

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, pensum, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før uddannelsens start.

Om udbyderen

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 5 evalueringer

Dina, Ekstra Bladet
AROS Projektlederuddannelse har været et supergodt uddannelsesforløb, og jeg ved, at uddannelsen vil få stor betydning for mig fremover. Konkret fagligt har jeg især fået indblik i sammenhængen mellem et projekt og projektlederens rolle, og generelt går jeg hjem med en masse brugbare værktøjer. De to undervisere var begge rigtig gode, og for mig...
Vis alt
Steen, Flyverhjemdistriktet
Fantastisk undervisningsforløb, som jeg forventer, vil højne kvaliteten af mit arbejde. Underviserne var inspirerende – de formidlede stoffet på en letforståelig måde, og deres tilgang til undervisningen var positiv og humoristisk."
Lars, Landbrug & Fødevarer
Det var et super godt forløb med en meget kompetent underviser. Jeg har specielt lært at strukturere og opbygge mit arbejde samt lave effektive analyser. Jeg er sikker på, at jeg kan bruge kurset i min hverdag til at skabe bedre resultater.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer