Kursus

Fotografuddannelse online

Længde
9 Lektioner
Pris
10.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
9 Lektioner
Pris
10.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Mød ekspert, Gustav Eriksen

Kursusbeskrivelse

Fotograf

Bliv fotograf l Tag din fotografuddannelse online

Drømmer du om at udfolde dig kreativt gennem kameraet? Er du nysgerrig på kameraets mange muligheder? Og brænder du for at skabe visuelle produkter, som siger mere end 1000 ord? Så er vores fotografuddannelse lige noget for dig.

Om uddannelsen

På uddannelsen opnår du den grundlæggende viden omkring et kameras opbygning og funktioner, som sikrer, at du kan benytte disse muligheder mest optimalt i dit kommende arbejde. Du vil blive introduceret for fotografiets generelle principper og retningslinjer, som du altid bør have med i baghovedet. Samtidig vil du på uddannelsen opnå værktøjer og kompetencer til at styrke hele processen omkring dit arbejde med fotografering i fremtiden. Startende med fotoforståelse, professionel lyssætning samt optimal proces og output i efterbehandlingsprocessen.  

Uddannelsen tager udgangspunkt i, at den studerende har et digitalt spejlreflekskamera (DSLR) eller tilsvarende til rådighed, da dette vil give det bedste udbytte. Uddannelsen favner fotografiets principper og teknikker på et helt grundlæggende niveau og der er derfor intet formelt krav til deltagernes erfaring eller udstyr.

Sådan er fotografuddannelsen opbygget

Uddannelser er opbygget omkring 9 online moduler med hver sit tema og 50 underliggende afsnit.

Modul 1: Introduktion til fotografering
Modul 2: Dit kamera
Modul 3: Brug dit kamera - Eksponering
Modul 4: Brug dit kamera - Objektivet
Modul 5: Brug dit kamera - Kamerahuset
Modul 6: Komposition og fotoforståelse
Modul 7: Lyssætning
Modul 8: Efterbehandling
Modul 9: Publicering

Modulerne er bygget op af videolektioner med vores eksperter, materiale til download, praktiske opgaver og refleksionsøvelser, der er udarbejdet unikt til uddannelsen. Hvert modul afsluttes med en online Multiple Choice Test, hvor spørgsmål og svarmuligheder er angivet på forhånd. Disse test er udarbejdet for at give dig mulighed for at stoppe op og reflektere over det faglige indhold på hvert modul. 

På uddannelsen er det konkrete læringsmateriale låst. Det betyder, at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge, du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Du har som studerende altid mulighed for at gå tilbage til tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket indhold. Det er desuden muligt at downloade alt litteratur, der er koblet på uddannelsen. Du har som udgangspunkt adgang til alt materialet fra købsdato og 2 år frem.

Unik studieform og værdiskabende sparring

Uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vores uddannelse bygger i høj grad på selvstudie. Du har selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen, men vi står altid til rådighed for sparring før, under og efter dit uddannelsesforløb - og hos Nordic Online Academy er der ingen dumme spørgsmål. Vi vil allerhelst have en tæt dialog med vores studerende. Vi tror på, at det giver det bedste uddannelsesforløb. 

Fremtid og karriere

Efter endt uddannelse vil du have opnået kompetencer og læring, som sikrer, at du kan stå på egne ben i arbejdet som professionel fotograf som enten ansat i en virksomhed eller som selvstændig inden for faget.

Besøg Nordic Online Academy her!

Hvorfor vælge en online uddannelse hos Nordic Online Academy

100% online

Praksisnær læring

Værdiskabende sparring

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fotografuddannelse online
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online
  • Online

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Hvert modul afsluttes med en test. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været gennem alle moduler, vil der være en afsluttende test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage et diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring, du har modtaget.

Pris

Prisen for uddannelsen er DKK 10.000,-. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Det får du helt automatisk muligheden for i betalingsprocessen.

Efter tilmelding til uddannelsen modtager du din kvittering samt dit personlige velkomstbrev. Herefter fremsendes dit unikke login til uddannelsen inden for 24 timer, hvorefter du kan påbegynde dit studie.

Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 5 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
5/5
Anni, Hadsten
15 nov 2023
Let forståeligt og samtidig masser at lære og øve.

Har netop afsluttet fotografuddannelsen og synes den har givet mig alt den nødvendige viden på en fleksibel og let tilgængelig måde. Synes fleksibiliteten i forløbet har været s...

Vis alt
4/5
Karina S
03 mar 2023
5/5
Søren D
02 mar 2023
Gustav er super kompetent og god til at gennemgå stoffet, således at det appellerer til alle niveauer.

Jeg vil i forvejen betragte mig selv som en habil hobbyfotograf, men alligevel lærte jeg rigtig meget undervejs. Jeg lærte fx. en masse ny teori og blev meget klogere på en mass...

Vis alt
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret