B2B salgsuddannelse online

Længde
7 Lektioner
Pris
12.000 DKK Momsfri
Næste startdato
Opstart sker automatisk efter køb af uddannelsen Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
7 Lektioner
Pris
12.000 DKK Momsfri
Næste startdato
Opstart sker automatisk efter køb af uddannelsen Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

B2B Salgsuddannelse

Bliv B2B sælger l Tag din salgsuddannelse online

Drømmer du om en succesfuld karriere inden for B2B salg? Ønsker du at opnå kompetencer, som sikrer, at du ikke bliver sælger af et givent produkt, men i stedet bliver opfattet som en strategisk vigtig samarbejdspartner for dine kommende kunder? Så er vores online uddannelse til B2B sælger lige noget for dig. 

Om uddannelsen

På uddannelsen får du et unikt indblik i og opnår kompetencer indenfor hele B2B salgsprocessen. Startende med den indledende research og forberedelse af et muligt kundeemne til hvordan du lukker dine ordre og den efterfølgende proces omkring løbende håndtering og udvikling af din kundeportefølje.

Ved gennemførsel af uddannelsen vil du opnå de kompetencer der skal til for at blive en succesfuld salgsperson. Det sikrer, at dine kunder altid kan træffe deres beslutninger på et oplyst og inspirerende grundlag. Der er fokus på, at kunden altid står tilbage med en følelse af at have fået præcis eller mere, end hvad de har betalt for. 

Nøglen til at blive en succesfuld B2B sælger ligger bl.a. i at komme væk fra salg af enkeltstående produkter og ydelser - til i stedet at blive opfattet som en sparringspartner og en strategisk vigtig leverandør for dine kunder. På uddannelsen har vi derfor stort fokus på værdiskabelse overfor dine kunder både før, under og efter en salgsproces. 

Sådan er uddannelsen opbygget 

Uddannelser er opbygget omkring 7 online moduler med hver sit tema og 43 underliggende afsnit.

- Modul 1: Forretningsforståelse - B2B
- Modul 2: Pipeline og CRM
- Modul 3: Mødebooking
- Modul 4: Mødeafholdelse
- Modul 5: Tilbud - udarbejdelse og præsentation
- Modul 6: Forhandlingsteknik og closing
- Modul 7: Relationer og kundehendvendelser

Modulerne er bygget op af videolektioner med vores ekspert, materiale til download, praktiske opgaver og refleksionsøvelser, der er udarbejdet unikt til uddannelsen. Hvert modul afsluttes med en online Multiple Choice Test, hvor spørgsmål og svarmuligheder er angivet på forhånd. Disse test er udarbejdet for at give dig mulighed for at stoppe op og reflektere over det faglige indhold på hvert modul. 

På uddannelsen er det konkrete læringsmateriale låst. Det betyder, at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge, du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Du har som studerende altid mulighed for at gå tilbage til tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket indhold. Det er desuden muligt at downloade alt litteratur, der er koblet på uddannelsen. Du har som udgangspunkt adgang til alt materialet fra købsdato og 2 år frem.

Unik studieform og værdiskabende sparring

Uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vores uddannelse bygger i høj grad på selvstudie. Du har selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen, men vi står altid til rådighed for sparring før, under og efter dit uddannelsesforløb - og hos Nordic Online Academy er der ingen dumme spørgsmål. Vi vil allerhelst have en tæt dialog med vores studerende. Vi tror på, at det giver det bedste uddannelsesforløb.

Fremtid og karriere

Uddannelsen åbner døren til en spændende salgskarriere som B2B sælger. Vores uddannelse giver dig de nødvendige færdigheder til at arbejde som B2B sælger, uanset hvilke kundetyper du ønsker at arbejde med. Vi giver dig den rette viden og de praktiske værktøjer det kræver at blive succesfuld sælger. 

Besøg Nordic Online Academy her!

Hvorfor vælge en online uddannelse hos Nordic Online Academy

100% online

Praksisnær læring

Værdiskabende sparring

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om B2B salgsuddannelse online
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Opstart sker automatisk efter køb af uddannelsen

  • Online
  • Online

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Hvert modul afsluttes med en test. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været gennem alle moduler, vil der være en afsluttende test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage et diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring, du har modtaget. 

Pris

Prisen for uddannelsen er DKK 12.000,-. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Det får du helt automatisk muligheden for i betalingsprocessen.

Efter tilmelding til uddannelsen modtager du din kvittering samt dit personlige velkomstbrev. Herefter fremsendes dit unikke login til uddannelsen inden for 24 timer, hvorefter du kan påbegynde dit studie.

Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret