Programmering

Lær alt om programmering med kurser og uddannelse. Vil du styrke dine færdigheder inden for programmering? Find din kommende programmering uddannelse i listen herunder. Du kan også finde et programmering kursus, der passer til dig. Udforsk dine muligheder i listen herunder.
Filtrer efter
Programmering
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 53
1
2
3
Annoncer

Populære steder

Reportager indenfor Programmering

Bliv ekspert i programmering

Uanset om du drømmer om at arbejde med programmering, eller allerede beskæftiger dig inden for området, men trænger til at få finpudset dine kompetencer, så findes der en programmering uddannelse eller et programmering kursus for dig.

Med stærke færdigheder og kompetencer inden for programmering er du en eftertragtet ressource på arbejdsmarkedet. Og selvom du allerede har helt styr på grundlæggende programmering, er der stadig god grund til at holde dine kompetencer og din viden ajour.

Bliv skarp til programmering med et kursus eller en uddannelse

Hvad er programmering?

Du kender måske også programmering som kodning eller udvikling. Kort sagt går programmering ud på at udvikle computer software, applikationer og lignende gennem forskellige programmeringssprog. Det er et relativt unuanceret billede af, hvad programmering er, men det er i grove træk det, det kan koges ned til.

Du støder på programmering mange steder i løbet af din hverdag, højst sandsynligt uden at tænke over det. Programmering er nemlig en lang proces, og det du ser i apps, på en hjemmeside og lignende, lægger en kode. Denne kode er en måde at videregive informationer og data, som til sidst leverer end-product til dig som bruger, så du får en god oplevelse og noget der giver mening visuelt. 

Programmering er dermed et særligt sprog, der omsættes til en kode, som computeren eller systemet kan tolke. Der findes som sagt en række forskellige sprog inden for programmering og kodning. Blandt et udpluk af eksempler kan nævnes:

  • Java
  • JavaScript
  • Python
  • SQL
  • C+

Dette er blot en lille del af de mange programmeringssprog, der findes. Valget af programmeringssprog afhænger ofte af den specifikke opgave, kravene til applikationen, og dine præferencer og erfaring som programmør.

Inden for webudvikling vil du også støde på CSS og HTML, der er essentielle for at skabe og designe websites.

Hvorfor tage et kursus i programmering?

Med et programmering kursus eller en programmering uddannelse får du stærke kompetencer inden for programmering. Der er både noget for dig, der slet ikke er kommet i gang endnu og deres leder efter et kursus i grundlæggende programmering, men der findes også kurser og uddannelser for dig, der vil bygge videre på dine eksisterende kompetencer inden for programmering.

Det kan for eksempel være:

  • Specialisering inden for et givent område
  • En akademiuddannelse, der bygger videre på dit CV og dine kompetencer
  • Dig, der gerne vil lære at nyt kodesprog.

Der er altså noget for enhver smag og ethvert udgangspunkt, hvis du leder efter en uddannelse eller et kursus i programmering.

Hvor lang tid tager et programmering kursus?

Varigheden afhænger af det enkelte kursus eller den enkelte programmering uddannelse. Der findes både forløb inden for programmering, der strækker sig over få dage, men du finder også programmering uddannelser, der løber over et par år. Det afhænger derfor af dit valg af programmering uddannelse.

Vil du gerne blive klogere på programmering? Tag et kursus i programmering eller en programmering uddannelse. Klik dig gennem kursusmulighederne i listen herover, og klik dig ind for at læse mere om det enkelte programmering forløb.