Kursus

Grundlæggende programmering online

Længde
10 Lektioner
Pris
8.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
10 Lektioner
Pris
8.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Mød ekspert, Jacob Rasmussen

Kursusbeskrivelse

programmeringsuddannelse

Bliv programmør l Tag din uddannelse i grundlæggende programmering online

Er du nysgerrig og eksperimenterende? Og drømmer du om at arbejde med digitale og teknologiske løsninger, hvor du får mulighed for at udleve din indre nørd? Så er uddannelsen i grundlæggende programmering den helt rette start på din karriere.

Om uddannelsen

Drømmer du om en karriere inden for teknologi og IT? Og vil du gerne lære at programmere? Så har vi, hos Nordic Online Academy, den rette løsning for dig.

Med uddannelsen i grundlæggende programmering får du et solidt fundament, som gør, at du efterfølgende er klar til at eksperimenterer endnu mere med programmering. På uddannelsen er der et stort fokus på, at undervisningen skal være sjov, og der anvendes brugbare eksempler fra virkeligheden.

På uddannelsen er der ikke et krav til, at du på forhånd er dygtig til matematik eller teknik - her kan alle være med. Det vigtigste er, at du har gåpåmod og at du er motiveret for at lære.

Vi starter i det små med grundlæggende læring og introduktion til programmering og bygger løbende på i løbet af uddannelsen med afsæt i, hvordan en erfaren programmør tænker og løser problemer på. 

Selvom sproget vi koder i på uddannelsen er engelsk, så er alt undervisning på dansk og helt nede på jorden. Uddannelsen tager udgangspunkt i JavaScript som kodesprog. Vores fokus er at gøre programmering ‘’let’’ at forstå.

I løbet af uddannelsen kommer du til at skrive mange små programmer, hvor du skridt for skridt vil opleve, at du går fra begynder til programmør. Vi anvender brugbare teknikker og eksempler fra virkeligheden, som sikrer, at du nemt kan omsætte teori til praksis. Det eneste du skal bruge for at kunne starte på uddannelsen er en Mac eller Windows computer og viljen til at lære. 

Sådan er uddannelsen opbygget

Uddannelser er opbygget omkring 10 online moduler med hver sit tema og 75 underliggende afsnit.

- Modul 1: Introduktion til programmering
- Modul 2: Setup og programmer
- Modul 3: Variable, primitive datatyper og logiske udtryk
- Modul 4: Kontrolstrukturer
- Modul 5: Komplekse datastrukturer
- Modul 6: Funktioner
- Modul 7: Avancerede koncepter
- Modul 8: Node-moduler og brugerinput
- Modul 9: Asynkron programmering
- Modul 10: Afsluttende projekt - Daily weather service

Modulerne er bygget op af videolektioner med vores ekspert, materiale til download, praktiske opgaver og refleksionsøvelser, der er udarbejdet unikt til uddannelsen. Hvert modul afsluttes med en online Multiple Choice Test, hvor spørgsmål og svarmuligheder er angivet på forhånd. Disse test er udarbejdet for at give dig mulighed for at stoppe op og reflektere over det faglige indhold på hvert modul. 

På uddannelsen er det konkrete læringsmateriale låst. Det betyder, at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge, du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Du har som studerende altid mulighed for at gå tilbage til tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket indhold. Det er desuden muligt at downloade alt litteratur, der er koblet på uddannelsen. Du har som udgangspunkt adgang til alt materialet fra købsdato og 2 år frem.

Unik studieform og værdiskabende sparring

Uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vores uddannelse bygger i høj grad på selvstudie. Du har selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen, men vi står altid til rådighed for sparring før, under og efter dit uddannelsesforløb - og hos Nordic Online Academyer der ingen dumme spørgsmål. Vi vil allerhelst have en tæt dialog med vores studerende. Vi tror på, at det giver det bedste uddannelsesforløb.

Fremtid og karriere

Når du har gennemført uddannelsen kan du programmere - uden tvivl. Du vil efter endt uddannelse være klar til at bevæge dig ud i den store programmeringsverden og tage programmering i lige den retning, du ønsker. Og med den grundlæggende læring og viden du får på denne uddannelse vil du være klar til efterfølgende at lære at programmere apps, hjemmesider, kunstig intelligens eller lignende.

Besøg Nordic Online Academy her!

Hvorfor vælge Nordic Online Academy ?

100% online

Praksisnær læring

Værdiskabende sparring

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grundlæggende programmering online
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online
  • Online

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Hvert modul afsluttes med en test. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været gennem alle moduler, vil der være en afsluttende test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage et diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring, du har modtaget.

Pris

Prisen for uddannelsen er DKK 12.500,-. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Det får du helt automatisk muligheden for i betalingsprocessen.

Efter tilmelding til uddannelsen modtager du din kvittering samt dit personlige velkomstbrev. Herefter fremsendes dit unikke login til uddannelsen inden for 24 timer, hvorefter du kan påbegynde dit studie.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
5/5
Frederik
10 maj 2024
På uddannelsen oplevede jeg en super kompetent underviser, der formår at lære fra sig på en måde, der gør et kompliceret emne til noget alle kan være med på.

På uddannelsen oplevede jeg en super kompetent underviser, der formår at lære fra sig på en måde, der gør et kompliceret emne til noget alle kan være med på. Derudover er det su...

Vis alt
5/5
Freja
15 jan 2024
Jeg synes det var et rigtig godt forløb.

Jeg synes det var et rigtig godt forløb. Jeg kunne godt lide, at det gik lidt langsomt i starten, så alle niveauer kunne følge med. Jeg var rigtig glad for at der under forløbe...

Vis alt
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret