Video kursus

Få din kampagneidé til at ligne en professionel reklamefilm

Du sidder måske med en god kampagneidé, eller måske du gerne vil fremstille video-content til din hjemmeside, men ved ikke hvordan. Med et videokursus kan du lære at producere små film, der ser professionelle ud nemt, hurtigt og billigt.
Viser 1-19 af 19
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-19 af 19

Hvad lærer jeg på et videokursus?

Udbuddet af video kurser er stort, og mange af kurserne er tilknyttet specielle produkter eller programmer, derfor afhænger dit udbytte af et videokursus af, hvad du ønsker at lære.

Video kursus

Grundlæggende videokursus

Er du nybegynder inden for fremstilling af videoer, er et grundlæggende videokursus en god start. Her lærer du dit kamera at kende samt fremstille videoer på en nem måde, der stadig giver et professionelt resultat. Her vil du typisk lære overordnet om udstyr, hvordan man skyder en god video, og den proces man skal igennem inden-, under- og efter, at man filmer.

Afhængig af kameraet, du har/får til rådighed, kan du også tage et videokursus, der specifikt retter sig imod en bestemt type kamera eller program. Det kunne f.eks. være et kursus i GoPro-kameraer og programmer, hvor du lærer at fremstille videoer i action.

Kursus i videoredigering

Et videokursus kan også være rettet mod redigeringsprocessen, hvor du typisk vil få udleveret klip, hvorefter du lærer at redigere dem i et udvalgt program. Antallet af redigeringsprogrammer og -kurser er stort. Du kan læse mere om redigeringskurser på ovenstående liste og finde det kursus, der passer bedst til dig og dit behov.

Videokursus i animationer til bannere og nettet

Et videokursus behøver ikke at være et kursus, der lærer dig at lave en traditionel video. Det kan også være et kursus i f.eks. animationer til bannere og nettet. På et videokursus i animationer til bannere og nettet kan du lære at skabe webanimationer, motion graphic og interaktive animationer med flotte visuelle effekter, som du kan anvende på din virksomheds hjemmeside.  

Mange kurser slutter af med at lære dig, hvordan du efter at have produceret din video, kan dele den på f.eks. Youtube.

Hvorfor skal jeg tage et videokursus?

Du skal tage et videokursus, fordi det giver dine videoproduktioner et professionelt look, samt sparer din virksomhed for penge, så det ikke er nødvendigt at ansætte en ekstern virksomhed hver gang, I trænger til nyt videomateriale.

Hvilken proces skal man igennem, når man laver en video?

Alt efter hvilket formål din video har, eller hvilket videokursus du har tilmeldt dig, kan processen variere.

Processen du lærer om på et grundlæggende videokursus for nybegyndere, kan f.eks. se således ud:

  • Lær at betjene dit kamera
  • Kendskab til indstillinger brugergrænseflade og workflow
  • Storyboard, der understøtter din gode idé eller kampagne
  • Intro til redigeringsprogrammer
  • Lær at redigere dine videoer. Det kunne f.eks. være farve- og lyskorrektioner, playback speed for fast- eller slowmotion osv.

Hvad lærer jeg på et videokursus med fokus på redigering?

Du kan f.eks. tage et videokursus, der lærer dig at redigere i Adobe After Effects. Et kursus som dette vil lære dig de grundlæggende principper inden for bevægelse af grafiske elementer, og hvordan tekster, titler og skilte kan animeres i et 3D rum.

Ydermere vil du lære:

  • At adskille ting i forgrunden fra baggrunden
  • Farvekorrektion
  • Animation
  • Import af still-billeder, lyd og filmklip

Fælles for alle redigeringskurser er, at du lærer, hvordan du klipper din video, samt hvordan du supplerer dine eksisterende videosekvenser med effekter, så du opnår et professionelt resultat.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen