Klippeworkshop: SoMe video

North Creative Academy, i København
Længde
5 dage
Pris
16.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
28 oktober, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
5 dage
Pris
16.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
28 oktober, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge North Creative Academy?

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

28 oktober, 2024

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Klippeworkshop: SoMe video

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond. Læs mere længere nede under afsnittet "Finansiering og støtte".

Vil du udnytte dit materiale optimalt og samtidig opnår større gennemslagskraft med dine videoer?

Så tag på dette 5 dages kursus ’Klippeworkshop: Online videoer’ med Casper Joel, der har 15 års erfaring som klipper, fotograf og tilrettelægger af online videoer i det korte format, og få styr på de grundlæggende regler, tips og tricks til en stærkere klipning.

Klipningen er et af de stærkeste virkemidler i filmproduktion, og det korte format kræver en endnu større bevidsthed og beslutsomhed, fordi du ofte skal formidle dit budskab på mindre end 10 sekunder.

At klippe en film handler om meget mere en blot at sætte en masse klip sammen i en bestemt rækkefølge. Klipning er et særligt sprog der udvikler sig konstant. Et sprog der kan vække stærke følelser hos publikum hvis det anvendes korrekt. Klipningens udvikling har fulgt udviklingen af levende billeder fra stumfilm til spetakulære audiovisuelle effektorgier som Avatar og forgrenet sig ud til TV og senest til internettet og de sociale medier.

Du lærer

På dette 4 dags workshop lære du klipnings sprog at kende og du lære hvordan du konkret kan bruge den til at styrke dine SoMe videoer. Der er undervisning mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Onsdag er afsat til løsning af hjemmeopgave.

På kurset guider Casper dig igennem den nødvendige teori og metoder, så du kan identificere de forskellige klippeteknikker og vurdere, hvilke der egner sig bedst til din korte film. Du lærer også, hvordan du tager beslutninger omkring klipningen, så du kan styre og tydeliggøre dit budskab i forhold til målgruppen.

Output

Gennem teori og mange praktiske øvelser lærer du den korte online videoklipnings finurlige sprog at kende. Efter endt kursus vil du have tilegnet dig en dybere forståelse for klipning i de korte formater til online brug samt en forståelse af, hvordan du selv kan anvende disse i dine egne produktioner. Du lærer at identificere og selv anvende de forskellige klippeteknikker samt forberede dine egne og andres optagelser, så de egner sig til klipning.

Målgruppe

Alle, der beskæftiger sig med eller vil beskæftige sig med produktion af video content til SoMe i forbindelse med tilrettelæggelse, optagelse og redigering.

Pris

Prisen for dette kursus er 16.800 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Klippeworkshop: SoMe video
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
North Creative Academy
Hejrevej 34A
2400 København NV

NORTH CREATIVE ACADEMY er en medieskole funderet i et kompetent netværk og et passioneret fællesskab. Skolen tilbyder undervisning indenfor film, tv, video, musik, SoMe, motion graphics mm. til alle der arbejder professionelt med medier. På alle NORTH CREATIVE ACADEMYS kurser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret