Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Kursus
2 dage
Dansk
Startdatoer
Kolding
05-12-2022   (Dansk)
5.899 DKK
27-02-2023   (Dansk)
5.899 DKK
12-06-2023   (Dansk)
5.899 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

video_kursus.jpgVideo kursus, hvor du får tips og tricks, så du kan lave videoer med din smartphone, som er professionelle. Du lærer at producere video, der skaber engagement både på sociale medier og din webside.

IBCs mobilvideo kursus er et praktisk kursus. Vi lægger fra starten op til, at du kan komme hjem og arbejde med konkrete videoproduktioner til din egen virksomhed. Mobilvideo er et kursus, hvor du lærer de grundlæggende elementer til at producere video til dit website og de sociale medier. Du lærer at optage, redigere samt publicere dine videoer til nettet.

  • Anvendelse af video til markedsføring
  • Tips og tricks til at få mest ud af din smartphone
  • Indkøb af udstyr
  • Planlægning af en produktion
  • Historieopbygning - storytelling
  • Videooptagelse - herunder optageteknikker, billedkomposition, tekst og grafik
  • Redigering og klargøring af video
  • Publicering og indlejring på websites
  • Kort om grundlæggende søgemaskineoptimering af video på YouTube
  • Brug af video på YouTube og andre sociale medier

For at teknikken ikke skal forstyrre i undervisningen, så holder vi os til, at alle benytter iMovie på selve kursusdagene. Du skal have enten din iPhone eller iPad med iMovie med til kursusdagene, og hvis du har en iPad, så anbefaler vi, at du tager din iPad med. Hvis du har en nyere iPhone eller iPad, så er iMovie allerede installeret.

Du skal ikke holde dig tilbage, hvis du er Android bruger. Programmer på andre smartphonesend iPhone minder så meget i opbygningen om iMovie, så du kan nemt bruge, alt det du lærer, hvis du skifter kamera eller redigeringsprogram. Hvis du ikke har en iPhone eller iPad, så kontakt os for at låne en iPad med iMovie.

Dit og virksomhedens udbytte

Dit og virksomhedens udbytte

Video på sociale medier bliver set af flere end tekst og foto, og der er fortællinger som egner sig til bedst til video. Det kan være videoer, der giver konkret vejledning om, hvordan du anvender et produkt. Eller videoer som giver den autenticitet, der er i en brugeranmeldelse, hvor en kunde fortæller om sin personlige oplevelse med dit produkt.

Video på en webside giver en mere engagerende brugeroplevelse, som fastholder brugerne længere på din webside. Længere besøgstid signalerer til Google, at der her er en side af høj kvalitet, som skal prioriteres højt i Googles søgeresultater. Det betyder, at video på din webside er vigtigt for din placering i Google’s søgeresultater.

Video

Eksamen og diplom

Målgruppe

Kurset er for dig, som skal igang med video og gøre brug af alle de muligheder, det giver på nettet og sociale medier. Du kan f.eks. være kommunikationsmedarbejder, webredaktør eller Social Media Manager.

Hvis du er helt ny til web marketing, så kan du med fordel tageIBC'sgrunduddannelse i online markedsføringDigital Marketing Manager. På denne uddannelse indgår videooptagelser som et afflere fag på uddannelsen.

Pris

Der er undervisning på følgende dage fra kl. 9-15.00:

Den 5.-6. december 2022

Der er undervisning på følgende dage fra kl. 9-15.00:

Den 27.-28. februar 2023

Der er undervisning på følgende dage fra kl. 9-15.00:

Den 12.-13. juni 2023

Om udbyderen

IBC Kurser og Konsulenthus

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Videokursus
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

IBC Kurser og Konsulenthus

Birkemosevej 1
6000 Kolding

Telefon: +45 7224 1764
Mobil +45 7224 1700
kurser.ibc.dk

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Anne Mette Bach Jeppesen
Videokursuset med Torben Hjorth giver dig både teoretisk og praktisk viden for, hvordan man ved hjælp af forskellige redskaber, kan få lavet en virkelig god video, som kan bruges i forbindelse med markedsføring af ens firma. Især den praktiske del, hvor man selv får lov til at arbejde med redskaberne og er ude at filme, er virkelig givende og sa...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Videokursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 54 evalueringer
Se alle evalueringer