Videoproduktion for still-fotografer

North Creative Academy, i København
Længde
5 dage
Pris
16.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
12 august, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
5 dage
Pris
16.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
12 august, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge North Creative Academy?

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

12 august, 2024

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Videoproduktion for still-fotografer

5 dages intensivt kursus i videoproduktion for fotografer - fra idé, hvad der skal til teknisk, til at optage, få god lyd og redigere din produktion.

Som erfaren fotograf har du en stærk visualitet og kan fortælle en historie i et enkelt billede. Når du arbejder med video, skal du i stedet fortælle en historie over tid. Du skal tilrettelægge din film og planlægge hvilke indstillinger og lyd skal optages, og hvordan de kan klippes sammen til sekvenser der udgør en fortælling og til sidst en film med et budskab.

Det kræver et kendskab til de filmiske virkemidler, at du er teknisk skarp, kender udstyrets muligheder og begrænsninger. - Og ikke mindst at du kan konstruere en historie og have fokus på det væsentlige.

Du lærer

På kurset lærer du alle faser af en videoproduktion fra idé, tilrettelæggelse, og til at optage, få god lyd og redigere din produktion.

Fokus er at udnytte og forbedre dine fotografiske kompetencer, så du kan udvide dit virke med at tage video-fotograf opgaver. Du får en god basisviden i lyd og postproduktion, der hjælper dig til at få det rigtige materiale med hjem fra optagelse og kan være afsæt til at arbejde videre med klipning og colorgrading.

Udbytte

Efter endt kursus kan du tilrettelægge og filme fx en reportage, interview, film til web og sociale medier, reklamefilm, corporate film mm.

Målgruppe

Hvem er du?

Du er rutineret fotograf, med erfaring i at arbejde professionelt med stillbilleder, lyssætning og sandsynligvis også billedredigering i fx. Adobes programmer.

Du medbringer det DSLR/M kamera, du er vant til at bruge. Herudover skal du bruge stativ, en mikrofon, høretelefoner, evt. en monitor - og en computer til at redigere dine optagelser.

Det er en stor fordel hvis du kender til redigering i Final Cut Pro, Premiere Pro eller Davinci Resolve. Du skal have et af programmerne installeret på din medbragte computer. (DaVinci Resolve har en gratis udgave). Din underviser kan supportere Final Cut Pro.

Pris

Prisen for dette kursus er 16.800 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Videoproduktion for still-fotografer
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
North Creative Academy
Hejrevej 34A
2400 København NV

NORTH CREATIVE ACADEMY er en medieskole funderet i et kompetent netværk og et passioneret fællesskab. Skolen tilbyder undervisning indenfor film, tv, video, musik, SoMe, motion graphics mm. til alle der arbejder professionelt med medier. På alle NORTH CREATIVE ACADEMYS kurser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret