Filtrer efter
Iværksætter
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-11 af 11
Annoncer

Populære steder

Reportager indenfor Iværksætter

Transport & Warehouse Management (Transport og lagerstyring)

Louise Møller Nielsen - Salgschef ved Daarbak Red Office

Iværksætter uddannelse

Iværksættere og entreprenører er personer, der får ting til at ske. Initiativrige folk, der starter egne virksomheder og udvikler nye ideer, produkter og produktionsmetoder. Alle kan blive iværksættere og selvstændige - uanset uddannelse, fagområde og branche.

Hvis du har en iværksætter gemt i maven, så kan et iværksætter kursus eller en iværksætter uddannelse give dig værktøjerne til at komme godt i gang.

Start din rejse med en iværksætter uddannelse

Gennem årene er der kommet et øget fokus på iværksætteri, og du har sikkert også bidt mærke i det. Både i medierne og i TV'et i programmer som eksempelvis Løvens Hule. I Danmark er der da også en lang række muligheder for at få støtte, hvis du ønsker at folde dig ud som iværksætter. Du kan for eksempel få iværksætterstøtte, hvis du drømmer om at stifte din egen virksomhed.

Her på finduddannelse.dk har vi gjort det nemt for dig at finde din kommende iværksætte uddannelse eller et iværksætter kursus, hvor du kan blive klædt på og blandt andet få viden om selskabsformer, lovgivning, moms og meget mere.

Er et iværksætter kursus noget for mig?

Et iværksætter kursus kan hjælpe dig med at få et solidt grundlag og udvikle dine kvalifikationer. Du vil ofte opleve at en iværksætter uddannelse er praktisk orienteret, og du vil få værdifuld viden. 

Et iværksætter kursus kan for eksempel hjælpe dig med at få styr på alt det grundlæggende omkring iværksætteri i praksis, og hvad du skal være opmærksom på. Det kan dække over alt fra ideudvikling, din forretningsplan samt forretningsideen og produktet, men du kan også lære om finansiering og økonomi, salg, kundeforståelse og markedsføring, blot for at nævne nogle af de ting, du kan se frem til at lære om på et iværksætter kursus.

Gennem en iværksætter uddannelse får du kompetencerne til aktivt at omsætte tanker til realitet. Du kan vælge mellem mange forskellige kurser med forskelligt fokus og forskelligt indhold, men alle kurser fokuserer på dig, og hvordan du får mest mulig succes.

Det er vigtigt for dit valg af kursus, at du kender dig selv. Vær opmærksom på dine egne styrker og svagheder, således at du kan vælge det iværksætter kursus, der giver dig de kompetencer der er nødvendige for dig i din opstart. Kontakt gerne kursusudbyderen for at høre mere om det enkelte iværksætter kursus.

Der findes også iværksætter uddannelser, der har fokus på fundraising, hvor du opnår forståelse for fundraising processen og strategierne bag.

Iværksætterens egenskaber

Iværksættere bliver typisk karakteriseret som personer med lysten til at skabe og med masser af nytænkning, men samtidig også mod og en vis grad af risikovillighed.

Dybest set handler iværksætteri om at skabe udvikling og om at forvandle abstrakte muligheder til konkrete ideer - at tro på sig selv og sine ideer samtidig med, at man er villig til at ofte de nødvendige ressourcer.

Viljestyrke og evnen til at arbejde selvstændigt er de primære egenskaber i startfasen, men længere henne bliver nødvendigheden for samarbejde et must.

Her er et par gode råd til dig, der ønsker at starte egen virksomhed:

  • Drøm stort - meget få mennesker sætter for høje mål
  • Accepter dine fiaskoer som nødvendige skridt på din vej til succes
  • Fokuser på din kernekompetencer
  • Lad være med at tage firmaet med hjem
  • Vær ikke bange for at outsource hvis andre kan gøre det beder end dig

Vil du have information om et iværksætter kursus, eller ønsker du at blive kontaktet af en uddannelsesudbyder, så kan du - helt uforpligtende - sende en forespørgsel under de respektive forløb.

Hvor skal du tage dit iværksætter kursus?

Som skrevet tidligere finder du mange forskellige typer af kurser, som alle henvender til sig iværksætteren. Da du som iværksætter netop skal have rigtig mange kasketter på i løbet af en arbejdsdag, er det vigtigt at du har en bred viden, og det kræver måske mere end et iværksætter kursus, før du føler dig helt sikker. 

Her på siden kan du finde dit kommende iværksætter kursus. Mulighederne spænder bredt, og hvis du har brug for at være mere fri og fleksibel, tilbyder nogle udbydere også muligheden for at tage din iværksætter uddannelse online.