Fundraiseren

i Roskilde (+ 2 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Fundraiseren

Fundraiseren

Bag Fundraiseren står Rasmus Munch og Dennis Hørmann, som til daglig er virksomhedens ansigter udadtil – både i forbindelse med fundraising til projekter og som undervisere på kurser og uddannelse.

Både Rasmus og Dennis er kandidatuddannede inden for kommunikation og økonomi og interessen for fundraising ligger helt tilbage til studietiden i slut 90’erne, hvor der første gang med succes blev ansøgt om legatmidler til merkantile udlandsophold.

Fundraiseren har været i gang siden 2010 og blev født ud af iværksætteri, finanskrise og ”blod på tanden” til at hjælpe ildsjæle og projektmagere – store som små – med at finde eksterne tilskudsmidler til at realisere ambitiøse, vilde og nytænkende projektidéer.

Fundraiseren

I dag er Fundraiseren anerkendt som en virksomhed med stor fundraising kompetence på både praktisk og strategisk niveau – fra benarbejdet med projektudvikling og vinkling af fondsansøgninger til udarbejdelse af visionære fundraising strategier og handlingsplaner.

Fundraiseren står også bag produkterne Håndbog i fundraising, Fonde.dk, Grant Manager, Fundraising Manager, og Vejviser til Legater og Fonde. Siden 2010 har vi skaffet mere end 300 mio. kr. til projekter og uddannet mere end 8.000 kursister.


Vis alle uddannelser afholdt hos Fundraiseren

Uddannelser

Kursus
Projektledelse / projektarbejde Længde By Gennemsnit Pris
Fundraising dagskursus 1 dag Flere byer (2) 3.750 DKK
Fundraising Manager Kolding 19.500 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Fundraiseren
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Fundraiseren

Stændertorvet 1D
4000 Roskilde

Telefon: 30499655


Sponsoreret