Kursus

Dekoratøruddannelse online

Længde
10 Lektioner
Pris
14.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
10 Lektioner
Pris
14.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Dekoratør

Bliv dekoratør l Tag din dekoratør uddannelse online

Drømmer du om at forvandle butikker til magiske kunstværker, der tiltrækker øjnene og lader kunderne opleve en verden af æstetik? Vil du lære kunsten at præsentere produkter på en måde, der fanger fantasien og øger salget? Så er vores online dekoratør uddannelse lige noget for dig.

Om uddannelsen

Dekoratøruddannelsen er en spændende og inspirerende rejse ind i en verden af visuel fortryllelse! Vores dekoratør uddannelse er dit springbræt til en karriere, hvor du ikke kun skaber æstetisk smukke butiksmiljøer, men også forstår psykologien bag salget og kundernes beslutningsproces.

Vi lærer dig at forvandle butikker, showrooms og vinduer til kunstværker. På vores dekoratør uddannelse lærer du at udnytte lys, farver og miljø til at skabe en magnetisk tiltrækning, der fanger øjnene og hjertet hos kunderne. 

Dekoratørfaget handler ikke udelukkende om at skabe flotte dekorationer. Det handler også om at forstå kundernes købsadfærd og dermed motivere dem til at foretage køb. Vores dekoratør uddannelse giver dig værdifuld indsigt i, hvordan du omsætter dine kreative idéer til målbare resultater.

Under uddannelsen opfordrer vi til naturlig nysgerrighed inden for faget, så du altid er et skridt foran og ved, hvad der rører sig i branchen.

Sådan er dekoratøruddannelsen opbygget

Uddannelsen er opbygget omkring 10 online moduler med hver sit tema og 70 underliggende afsnit.

- Modul 1: Introduktion til dekoration
- Modul 2: Hvad skal du vide om virksomheden?
- Modul 3: Farver og betydning
- Modul 4: Skitse af opgave
- Modul 5: Moodboard
- Modul 6: Skilte og prissætning
- Modul 7: Dekorationsopbygning
- Modul 8: Butiksindretning
- Modul 9: Opstart med kunde
- Modul 10: Hvordan kommer du i gang? 

Modulerne er bygget op af videolektioner med vores ekspert, materiale til download, praktiske opgaver og refleksionsøvelser, der er udarbejdet unikt til uddannelsen. Hvert modul afsluttes med en online Multiple Choice Test, hvor spørgsmål og svarmuligheder er angivet på forhånd. Disse test er udarbejdet for at give dig mulighed for at stoppe op og reflektere over det faglige indhold på hvert modul. 

På uddannelsen er det konkrete læringsmateriale låst. Det betyder, at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge, du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Du har som studerende altid mulighed for at gå tilbage til tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket indhold. Det er desuden muligt at downloade alt litteratur, der er koblet på uddannelsen. Du har som udgangspunkt adgang til alt materialet fra købsdato og 2 år frem. 

Unik studieform og værdiskabende sparring

Uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vores uddannelse bygger i høj grad på selvstudie. Du har selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen, men vi står altid til rådighed for sparring før, under og efter dit uddannelsesforløb - og hos Nordic Online Academy er der ingen dumme spørgsmål. Vi vil allerhelst have en tæt dialog med vores studerende. Vi tror på, at det giver det bedste uddannelsesforløb.

Fremtid og karriere

Uddannelsen åbner døren til en spændende karriere med mange muligheder. Vores dekoratøruddannelse giver dig de nødvendige færdigheder til at arbejde som professionel dekoratør, uanset hvilke kundetyper du ønsker at betjene. Vi ruster dig til at træde ind i dekorationsbranchen med en solid viden og de praktiske værktøjer, der kræves for at lykkes.

Lad din kreativitet blomstre og vær med til at skabe den næste store visuelle oplevelse i butikkerne. 

Besøg Nordic Online Academy her!

Hvorfor vælge en online uddannelse hos Nordic Online Academy

100% online

Praksisnær læring

Værdiskabende sparring

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Dekoratøruddannelse online
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online
  • Online

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Hvert modul afsluttes med en test. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været gennem alle moduler, vil der være en afsluttende test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage et diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring, du har modtaget. 

Pris

Prisen for uddannelsen er DKK 14.500,-. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Det får du helt automatisk muligheden for i betalingsprocessen.

Efter tilmelding til uddannelsen modtager du din kvittering samt dit personlige velkomstbrev. Herefter fremsendes dit unikke login til uddannelsen inden for 24 timer, hvorefter du kan påbegynde dit studie.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
5/5
Sabina
09 maj 2024
Ufatteligt spændende og lærerig uddannelse.

Ufatteligt spændende og lærerig uddannelse. Undervisningen er let at forstå og meget fangende. Aldrig har jeg taget så mange noter i mit liv :-) Tak for et godt forløb hele både...

Vis alt
5/5
Christina
08 maj 2024
Jeg har været rigtig glad for at tage denne uddannelse.

Jeg har været rigtig glad for at tage denne uddannelse. Underviseren er rigtig god til at forklare i alt materialet, og man har følt sig tryg hele vejen igennem. Jeg er selv but...

Vis alt
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret