Filtrer efter
Kollega til chef
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-6 af 6
Annoncer

Flere kategorier indenfor

Populære steder

Reportager indenfor Kollega til chef

Tag skridtet fra kollega til chef

Det at gå fra at være én af kollegerne til at blive forfremmet til at være chef er noget af et skifte. Ikke nok med at du skal opgive din specialistrolle for at kunne lede andre i deres, så skal du også til at finde ud af, hvordan du vil agere som leder, og hvordan din ledelsesstil skal være. 

For at blive klædt godt på til opgaven, kan det være en rigtig god investering at tage på et relevant kursus, der giver dig kompetencerne og den nødvendige viden til at tackle overgangen fra kollega til leder. 

Tag skridtet fra kollega til leder med det rette kursus

På sådan et kursus får du nemlig rig lejlighed til at reflektere over din nye professionelle identitet og hvordan du gerne vil være som leder. Du får tid til at reflektere over dine egne styrker og svagheder, mens du ligeledes får en række konkrete værktøjer, der kan være med til at lette overgangen til din nye rolle.

Få redskaberne til at gå fra kollega til leder

Når du tager et kursus med fokus på overgangen fra kollega til chef, vil du blive klædt på til din nye rolle i ledelsesteamet. Det specifikke indhold afhænger selvfølgelig af, hvilken udbyder, du vælger at følge kurset hos, men du kan typisk se frem til:

  • At lære om de grundlæggende begreber inden for ledelse
  • At blive tryg ved din nye lederrolle
  • At blive klogere på din egen ledelsesstil
  • At lære, hvordan du tilpasser din ledelsesstil
  • At lære hvordan du forebygger men også håndterer konflikter konstruktivt
  • At lære, hvordan du får gennemslagskraft som leder
  • At lære at forstå dit team, og hvordan du leder det.

Dette er blot et udpluk af, hvad du kan se frem til, hvis du vælger at tage på et kursus med fokus på overgangen fra kollega til chef. Du kan læse mere om indholdet på det enkelte kursus hos hver enkelt udbyder.

Bliv klar til at gå fra kollega til chef

Kurser, hvor du bliver klogere på overgangen fra kollega til leder, er relevant for alle, der står over for en forfremmelse til en lederrolle, eller som allerede er trådt ind i en sådan position. Disse kurser er ideelle for både nye ledere og dem, der ønsker at forberede sig på fremtidige ledelsesopgaver.

Uanset om du arbejder i en stor organisation eller en mindre virksomhed, vil disse kurser hjælpe dig med at håndtere de udfordringer, der følger med overgangen fra kollega til chef, ligesom du får rum til at reflektere over, hvordan du vil agere i din lederkarriere.

Rollen som chef kommer med et nyt ansvar

Når du går fra at være kollega til chef er du nødt til at hæve dig over tidligere relationer til dine forhenværende kolleger og behandle alle retfærdigt og ligeværdigt. Når du er leder, er det dit ansvar, at alle føler sig set og respekteret. 

Samtidig er du også nødt til at være meget opmærksom på din adfærd som leder. Du må tænke over ting som dit sprogbrug, din humor, din etik, din påklædning og din generelle ageren over for dine medarbejdere. Dette får du værktøjerne og metoderne til gennem et kursus med fokus på overgangen fra kollega til leder.

Bliv bevidst om din nye rolle

Gør overgangen fra kollega til leder smidig og succesfuld med et af de mange tilgængelige kurser. Tag skridtet i dag, og bliv den leder, dine kollegaer ser op til! Find dit kursus i listen herover, og bliv godt rustet til overgangen fra kollega til leder.