Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 21
12

Kurser og efteruddannelse til olie og gas industrien

Olie og gas branchen beskæftiger mange forskellige faggrupper på både onshore og offshore anlæg i Danmark. Denne mangfoldighed afspejles i det alsidige udbud af kurser her på siden, som henvender sig til både specialister og til folk, der er på vej ind i branchen.

Selvom der pga. miljødebatten er meget negativ fokus på fossiler brændstoffer i disse år, er det et faktum, at Danmark også i mange år fremover vil være afhængig af både olie- og gasudvinding. Samtidig er der gode karrieremuligheder indenfor feltet, især på offshore anlæggene, hvor man forudser en stigning i antallet af ansættelser i de kommende år.

Og selvom du kommer fra en helt anden branche, tilbyder aktørerne på området særdeles gode muligheder for omskoling. Dette gælder i særlig grad for håndværkere inden for jern- og metalområdet, men også håndværkere med anden baggrund vil med stor sandsynlighed kunne finde ansættelse.

Nyansatte starter som regel med at udføre basisopgaver, og vil så i takt med beherskelse af funktionen tilbydes trinvis avancement, med mulig for at nå lederstillinger i løbet af en kortere årrække.

De danske boreplatforme i Nordsøen er reelt små samfund, hvor der hver dag er et utal af funktioner, der skal udføres.

Listen af stillinger er derfor meget lang. Køkkenpersonale, rengøringspersonale, sundhedspersonale, elektrikere, reparatører, kranførere, drillere (borearbejdere), ingeniører, geologer, biologer, administrativt personale m.fl. Fælles for alle er indledende deltagelse på et sikkerhedskursus med fokus på førstehjælp, redningsarbejde og brandbekæmpelse.

Onshore ansættelser kan f.eks. være på et Danmarks to raffinaderier eller inden for administration.

Danmark har siden 1993 været selvforsynende med energi, og er i dag eksportør af både olie og gas.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier
Ønskeliste
Kundecase
Det Norske Veritas:

"Maersk Training has set the benchmark for other training establishments to aspire to."

Læs mere
Tavs Overgaard

”Det har været et helt igennem kanon kursus for mig! Jeg har fået rigtig mange værktøjer med i rygsækken, som vil været til stor hjælp fremad i mit videre virke som leder".

Læs mere
Henrik Jørgensen, Department Man...

”Det er så fedt at komme til eksamen i et emne, man selv har valgt. Man er selvfølgelig nervøs, fordi man er så engageret i den enkelte case, men når man så kommer i gang, forsvinder nerverne, og det bliver en rigtig hyggelig oplevelse". 

Læs mere
Skyform:

"The employees we have recruited who have completed the Maersk Training Diploma have an excellent attitude."

Læs mere