Filtrer efter
Logistik
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 47
1
2
3
Annoncer

Populære steder

Reportager indenfor Logistik

Overvejelser ved valg af logistik uddannelse

Du kan her danne dig et overblik over efter- og videreuddannelser inden for logistik. Uanset om du leder efter en lager og logistik uddannelse, en Supply Chain Management uddannelse eller et kortere kursus inden for indkøb og logistik, så kan du finde det her på siden. Med kompetencer inden for logistik kan du være med til at sænke omkostningerne og øger produktiviteten i virksomheder overalt i verden.

Indkøb, lager og logistik handler om at kontrollere det økonomiske flow, materialeflowet, ressourcer og information. Der findes derfor en lang række forskellige kurser og uddannelser, du kan tage inden for indkøb, lager og logistik. Måske har du behov for at opdatere din viden med et SAP kursus? Måske er du på udkig efter en hel lager og logistik uddannelse? Måske er en indkøbsuddannelse vejen frem? Eller hvad med et Lean kursus, der kan booste dine karrieremuligheder? Mulighederne er mange, og du kan her blive klogere på nogle af de mest populære på området.

Find din uddannelse inden for indkøb, lager og logistik her

Nedenfor kan du læse mere om en række områder inden for indkøb og logistik, der kan give dig en god opkvalificering på området. Med den rette lager og logistik uddannelse, styrker du dine muligheder for mere ansvar eller nye jobmuligheder!

Lean

Brug af Lean og de dertil hørende værktøjer er populært i mange virksomheder. Gode kundskaber inden for Lean kan hjælpe din virksomhed til at opnå effektivitet via god service og omkostningsminimering. Ved den rette Lean implementering i din virksomhed, kan det være med til at skabe værdi med få ressourcer, øge produktiviteten, fjerne overfløde led og effektivisere arbejdsprocesser og øge kundetilfredsheden. Kernen i Lean er at skabe værdi ved så få omkostninger som muligt. Du kan se den fulde oversigt over Lean kurser her.

SAP

Et SAP kursus er for dig, der gerne vil lære at bruge dette effektive system til at styre lager, logistik og indkøb i virksomheden. Programmet kan bruges på alle fronter i logistik afdelingen. På et SAP kursus lærer du typisk at bruge enten hele programmet eller specialiserede dele, som du gerne vil anvende i din jobfunktion til at blive endnu mere effektiv i dit daglige arbejde. Se alle SAP kurserne her.

Lager og logistik uddannelse

Lager og logistik påvirker din virksomheds måde at fungere på, dens økonomi og konkurrencekraft. En grundlæggende lager og logistik uddannelse giver dig forståelse for begreber, definitioner, generelle teknikker på området. Drømmer du om at blive lagerchef eller lignende, kan en lager og logistik uddannelse på et mere avanceret niveau ruste dig med viden om, hvordan du planlægger og beregner forskellige flows og arbejder mere strategisk. 

Tip: Find kurser inden for lagerarbejde og lagerstyring her