SAP Materiale behovsplanlægning (MRP)

edutasia, i Aalborg (+3 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
8.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
2 dage
Pris
8.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

SAP

SAP Materiale behovsplanlægning (MRP)

Få styr på logistikflowet i SAP!

Dit udbytte af SAP-kurset

Dette kursus er for dig, der gerne vil have overblik over og indsigt i de vigtigste processer, når det handler om logistik-flowet og materiale behovsplanlægning i SAP.

Du vil på kurset lave øvelser med baggrund i forskellige strategier, ordreproduktion, lagerproduktion og kundeordreproduktion, og du vil lære forskellige planlægningssituationer og lave praktiske øvelser for at se udfaldet af de forskellige opsætninger på stamdata.

Du lærer at:

  • Oprette materiale stamdata med informationer, der skal bruges til at udføre nettobehovsberegning med hensyn til partistørrelser, tidsplanlægning og sikkerhedsbeholdninger
  • Oprette materiale stamdata med strategier for ordreproduktion, lagerproduktion og kundeordreproduktion
  • Lave disponibilitetskontrol
  • Lave en prognoseprofil og udføre den
  • Lave prognoser og forecasting med forskellige prognosemodeller såsom konstant, trend, sæson eller automatisk modeludvælgelse
  • Køre forskellige typer MRP-lister

Hertil kommer du til at lave øvelser med forskellige planlægningssituationer såsom på materiale, produktgruppe eller et bestemt materiale på flere fabrikker.

Varighed og format

Kurset foregår som tilstedeværelsesundervisning på location eller i din virksomhed kombineret med dansk e-læring, der giver mulighed for fleksibel læring og repetition, til det ønskede niveau er opnået.

Kurset varer 2 dage, hvor du får adgang til en live SAP-server. Kurset er bygget op med gennemgang af teori og flow-forståelse efterfulgt af praktiske øvelser i SAP.

Materialet er på dansk, og du får udleveret en fysisk mappe, som du kan beholde og bruge som opslagsværk, efter kurset er afsluttet.

Målgruppe

Kurset er for dig, der f.eks. arbejder i indkøb med behovsberegning eller med behovsplanlægning inden for salg eller som produktionsplanlægger.

Kurset er også til dig, der ønsker mere viden om SAP MRP. Du kan være ny i jobbet eller have skiftet arbejdsområde og derfor have brug for grundlæggende viden inden for MRP.

Hvis du aldrig har arbejdet i SAP før, anbefales det at starte med at tage det grundlæggende kursus SAP Navigation, der varer 1 dag.

Pris

Prisen for dette kursus er 8.500,00 DKK ekskl. moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om SAP Materiale behovsplanlægning (MRP)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
edutasia
Gammel Gugvej 17A
9000 Aalborg

Edutasia

Brug for ny viden? Edutasia hjælper virksomheder, privatpersoner samt offentlige og private organisationer med at udvikle kompetencer gennem relevante læringsforløb, uanset udgangspunktet. Hos Edutasia mener vi, at alle bør have muligheden for at forbedre deres evner, uanset nuværende niveau.  Vores...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret