SAP Indkøb, materialestamdata og lager (MM-PUR)

edutasia, i Aalborg (+3 lokationer)
Længde
3 dage
Pris
12.750 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
3 dage
Pris
12.750 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

SAP

SAP Indkøb, materialestamdata og lager (MM-PUR)

Få styr på indkøbsflowet i SAP fra start til slut!

Dit udbytte af SAP-kurset

På dette kursus vil du gennemgå et indkøbsflow fra start til slut. Du vil få en god forståelse for indkøbsprocessen som f.eks. forespørgsler, tilbud, rekvisitioner, indkøbsordrer og varemodtagelse. Kurset ser også på samspillet mellem indkøb og de andre afdelinger, hvor især lager har høj prioritet.

Du vil efter kurset have stor forståelse for de arbejdsgange, der måtte være, før og efter det du laver. Du vil kunne finde oplysninger og vide, hvor du kan finde de fej, der måtte være lavet - og ikke selv være bange for at lave fejl.

Du lærer at:

Kurset begynder altid med at at oprette nogle af de stamdata, der ligger til grund for at kunne gennemføre et flow. Det vil her være materialer og leverandører.

Du vil i forbindelse med oprettelse af stamdata på materialet udfylde informationer, der bl.a. skal bruges til materiale behovsberegning, også kaldet MRP (Material Requirement Planning). I opretter også inforecords og forsyningsbog til de enkelte materialer.

Når alle disse stamdata er på plads, kan du begynde på selve flowet i Indkøb.

  • Oprette rekvisitioner, forespørgsler og tilbud
  • Oprette indkøbsordrer på forskellige måder
  • Varemodtage og lave reservationer
  • Omlagre og skrotte, lægge på kvalitetskontrol mm.
  • Registrere lageroptælling
  • Modtage og betale fakturaer

Undervejs tjekker i de ting, i udfører, ved at trække diverse oversigter/rapporter.

Varighed og format

Kurset foregår som tilstedeværelsesundervisning på location eller i din virksomhed kombineret med dansk e-læring, der giver mulighed for fleksibel læring og repetition, til det ønskede niveau er opnået.

Kurset varer 3 dage, hvor du får adgang til en live SAP-server. Kurset er bygget op med gennemgang af teori og flow-forståelse efterfulgt af praktiske øvelser i SAP. Materialet er på dansk, og du vil modtage en fysisk mappe, du kan beholde.

Målgruppe

Kurset er for dig, der f.eks. arbejder som indkøber, indkøbsassistent eller med Supply Chain Management. Du kan også være lagermedarbejder og ønsker at kende til indkøbsforløbet før og efter dine egne arbejdsopgaver.

Kurset er også for dig, der har fået job i en virksomhed, der arbejder i SAP, og for dig, der skal skifte arbejdsområde - inden for indkøbsmodulet MM.

Hvis du aldrig har arbejdet i SAP før, anbefales det at starte med at tage det grundlæggende kursus SAP Navigation, der varer 1 dag.

Pris

Prisen for dette kursus er 12.750,00 DKK ekskl. moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om SAP Indkøb, materialestamdata og lager (MM-PUR)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
edutasia
Gammel Gugvej 17A
9000 Aalborg

Edutasia

Brug for ny viden? Edutasia hjælper virksomheder, privatpersoner samt offentlige og private organisationer med at udvikle kompetencer gennem relevante læringsforløb, uanset udgangspunktet. Hos Edutasia mener vi, at alle bør have muligheden for at forbedre deres evner, uanset nuværende niveau.  Vores...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret