SAP Plant Maintenance - Vedligehold (PM)

edutasia, i Aalborg (+3 lokationer)
Længde
3 dage
Pris
12.750 DKK ekskl. moms
Næste startdato
9 april, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
3 dage
Pris
12.750 DKK ekskl. moms
Næste startdato
9 april, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

9 april, 2024

  • Holdundervisning
  • Vejle
  • Dansk

16 april, 2024

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

SAP

SAP Plant Maintenance - Vedligehold (PM)

Arbejd hands on hele vejen gennem PM- modulet og se, hvad PM kan i SAP standard!

Dit udbytte af SAP PM-kurset

På kurset vil du arbejde med vedligehold fra oprettelse af Functional Location, Equipments og andre stamdata for bedre at kunne forstå opbygningen og dermed lettere kan overskue og se/finde fejl, der kan opstå. Du får også et godt overblik over de mange rapporter og lister, der findes til modulet PM.

Som i alle moduler i SAP er der stor integration mellem modulerne, og det vil vi også bemærke og se på undervejs. Der vil være tid til erfaringsudveksling med de andre kursister samt underviseren og få gode tips og tricks undervejs.

Du vil derfor komme tilbage til arbejdspladsen med afklaring på spørgsmål og idéer til, hvordan jeres PM kan laves/opsættes og ikke mindst med en stor forståelse for, hvordan integrationen både i selve modulet, men også med de andre afdelinger hænger sammen.

Hands on hele vejen igennem

Deres kurser er alle opbygget sådan, at kendskab til stamdata er guld værd. Det vil sige, at du både opretter Functional Location, Equipments, Arbejdsplads og arbejdsplaner, styklister og ikke mindst vedligeholdelsesplaner. Du opretter Notifications og ordrer og tildeler arbejdsplaner og afregningsregler samt materialer.

I skal alle tilbagemelde både tid og materialer og se, hvilke sammenhænge det har med f.eks. lager og finans. Kurset kommer også gennem Målepunkter og tilbagemeldinger herpå.

Der er rigtigt mange muligheder i PM modulet for rapporter og lister, som kurset vil trække og forklare ud fra. Selvfølgelig krydret med tips og tricks undervejs i undervisningen.

Varighed og format

Kurset foregår som tilstedeværelsesundervisning på lokation eller i din virksomhed kombineret med dansk e-læring, der giver mulighed for fleksibel læring og repetition, til det ønskede niveau er opnået.

Kurset varer 3 dage, hvor du får adgang til en live SAP-server. Kurset er bygget op med gennemgang af teori og flow-forståelse efterfulgt af praktiske øvelser i SAP. Materialet er på dansk, og du vil modtage en fysisk mappe, du kan beholde.

Målgruppe

Kurset er for dig, der arbejder som tekniker, smed eller lignende samt som vedligeholdelseschef eller -leder. Du bruger - eller skal i gang med at bruge - SAP til at styre vedligehold samt eventuelt materialeforbrug fra jeres lager.

Kurset er også for dig, der har fået job i en virksomhed, der arbejder i SAP med PM-modulet, og for dig, der skal skifte arbejdsområde til dette modul.

Hvis du aldrig har arbejdet i SAP før, anbefales det at starter med at tage det grundlæggende kursus SAP Navigation, der varer 1 dag.

Pris

Prisen for dette kursus er 12.750,00 DKK ekskl. moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om SAP Plant Maintenance - Vedligehold (PM)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
edutasia
Gammel Gugvej 17A
9000 Aalborg

Edutasia

Brug for ny viden? Edutasia hjælper virksomheder, privatpersoner samt offentlige og private organisationer med at udvikle kompetencer gennem relevante læringsforløb, uanset udgangspunktet. Hos Edutasia mener vi, at alle bør have muligheden for at forbedre deres evner, uanset nuværende niveau.  Vores...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret