Stress coach uddannelse

Her på siden kan du finde en oversigt over stress coach uddannelser. Med en stress coach uddannelse lærer du mere om stress og psykisk arbejdsmiljø samt, hvordan du kan vejlede andre i forebyggelse af stress, stresshåndtering, coaching i forhold til stress samt behandling af stress.

Er du leder, kommende leder eller bare nysgerrig efter at vide mere om coaching? Hos Grow2 får du en coachinguddannelse, der hjælper dig med at identificere dine styrker og løfte dig som person. Du får indsigt i teorier fra systemisk- og kognitiv tænkning, NLP, nyere hjerne- og motivationsforskning, EQ og positiv psykologi.

Stresscoachuddannelsen – Bliv certificeret stresscoach
Forebyg Stress
4 dage
9.800 DKK
København
Vil du gerne lære stresscoaching? Bjarne Toftegård lærer dig, hvordan du kan hjælpe stressede mennesker med både forebyggelse og afhjælpning...
ICI Stresscoachuddannelsen
EmpowerMind
6 dage
15.450 DKK
København
Er du allerede certificeret coach? Kunne godt tænke dig at afhjælpe folk med stress? Så er ICI Stresscoachuddannelsen lige noget for...
Bliv certificeret stresscoach - Stresscoach uddannelse
Fortuna Kurser
         
(11)
8 dage
24.800 DKK
København
Få den nødvendige viden og kompetencerne til at yde professionel hjælp til en stresset person. Stresscoach uddannelsen lærer dig om...
Bliv certificeret Stresscoach - stresshåndtering og personlig power
Coach Focus
65 timer
14.900 DKK
Århus
Ønsker du værktøjer til at ændre uhensigtsmæssige livsmønstre og i stedet fokusere på mental velvære, sundhed og trivsel? Med en stresscoach uddannelse...
Stresscoach
Axept
         
(2)
3 dage
14.900 DKK
Fredericia
Vil du være professionel i dit arbejde med coaching af stressramte?  Går du også ind for at have den bedste...
Stresscoach uddannelse - Stresshåndtering og personlig power
Coach Focus
30 timer
10.000 DKK
Nuuk
Vil du lære at reducere og håndtere stress hos dig selv og andre? Så er uddannelsen til stresscoach noget for...
Certificeret Stresscoach
NLP Huset
         
(1)
5 dage
København
Tag din stresscoach uddannelse hos NLP Huset og bliv certificeret, så du kan arbejde professionelt med stresscoaching. Uanset om du vil...
Stresscoach retreat
Svanholm Coaching
4 dage
12.900 DKK
Sverige
Vil du have styr på trivslen og det psykiske arbejdsmiljø på din arbejdsplads – og hjælpe kollegaerne med deres stress?...
Neokognitiv stresscoach
Neokognitivt Institut
6 dage
11.950 DKK
København S
Den Neokognitive Stresscoach – en indføring i metakognitionernes afgørende betydning for stressoplevelsen Kurset varer 6 dage og ialt 36 timer.  “Gennem...
Viser 1-9 af 9
 

Bliv certificeret stress coach

Drømmer du om at arbejde som stress coach? Har du selv oplevet stress på din krop og vil hjælpe andre i samme situation? Med en stress coach uddannelse kan du guide andre i, hvordan de forholder sig til, arbejder med og håndterer stress. 

Stress som problem - vi har brug for stress coaches

Vi vil gerne have vores privatliv til at hænge sammen. Fritidsaktiviteter, ferier, gode venner, familie og børn.  Det er svært at få tid til det hele, og så stresser vi, til stor skade for vores trivsel og helbred. Men hvad er stress egentlig, og hvordan kan vi forebygge det? 

Stress - forstå symptomerne og forebyg 

Det kan en stress coach hjælpe andre med. En stress coach kan både arbejde med virksomheder og privatpersoner og at få hele regnestykket til at gå op. Da stress kan have mange uventede bagsider, deri bland blokering af hukommelsen, så er det vigtigt at lære sin krop at kende, så vi kan forstå symptomerne og forebygge at stress sætter sig fysisk og psykisk. Det hjælper du som stress coach med. 

Det lærer du bl.a. som stress coach

På de mange kurser, der tilbydes her kan du træne, og blive bedre til, rollen som coach. Du vil få mulighed for at arbejde med øvelser og processer - både i forhold til forebyggelse og behandling af stress. Efterfølgende vil du kunne anvende redskaberne og din nyerhvervede viden direkte i din coaching og i din egen hverdag. 

På en stress coach uddannelse lærer du bl.a.:

 • Stresscoaching og principperne bag
 • Up-to-date med stress / forstå stress
 • Din mentale indgang til stresscoachingen
 • Redskaber til dig som coach
 • Redskaber til din klient
 • Stress og forløb / sygemelding
 • Stress og personlighed
 • Konkret viden om, hvordan du øger din effektivitet
 • Indsigt i, hvad der motiverer dig selv og andre
 • Overblik over, hvad du bruger tiden på
 • Overskud, energi og arbejdsglæde frem for stress

Stress coach uddannelse


Slut fred stress

Stress er ikke kun en dårlig ting og derfor handler det også om at udnytte den gode korte stress og undgå den lange dårlige. 

Den korte stress sætter gang i produktionen af adrenalin og kortisol, der bringer kroppen i alarmberedskab. Den har til formål at skærpe dine sanser, og gøre dig i stand til at handle hurtigt. Det kan virke ubehageligt, men det vil være for en kortere periode, hvorefter kroppen kan slappe af.

Måske oplever du, at du får større klarhed med dig selv, når du bliver stresset? Du bliver tvunget til at mærke dig selv og hvorfor stressen opstår? 

Den langvarige stress opstår, når situationer og begivenheder, der stresser, ikke forsvinder. Kroppen kan dog ikke holde til at producere så store mængder adrenalin og kortisol gennem længere tid. Det gør kroppen lider og hurtigt bliver svagere. Den langvarige stress vil direkte påvirke dit immunforsvar, og kan føre til depressioner og hjertekar sygdomme.

Stress coaching til at støtte

På en kan stress coach uddannelse kan du som sagt få mange ting. Fælles er dog typisk, at du får viden om  om stressens væsen og om arbejdsrelateret stress.

Du vil fx kunne få nogle effektive kommunikative værktøjer til at hjælpe medarbejderen, klienten eller kollegaen til selv at erkende og bearbejde sin stress.

Du vil fx kunne lære at bruge stress coaching til at støtte, og motivere den enkelte til at få en dybere indsigt i sin egen situation. Se nye veje og muligheder til at håndtere de situationer, der fremkalder stressen.

Din virksomheds udbytte med dig som stress coach

Ved brug af fx stresscoachede samtaler vil virksomheden opleve medarbejdere som bliver mere bevidste og handlekraftige i forhold til at forebygge og håndtere de situationer der fremkalder stressbelastninger.

En medarbejder eller en leder der har kompetencerne til at fungere som stress coach og sparringspartner for sine omgivelser, er meget værdifuld for virksomheden. 

Stress coach kan være en del af din jobfunktion i virksomheden, eller det kan være en del af dit arbejde som leder.

Se også

Se også uddannelser inden for coaching, NLP samt generelle stress kurser for inspiration.