Viser 1-14 af 14
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-14 af 14
 

Bliv certificeret stress coach

Drømmer du om at arbejde som stress coach? Har du selv oplevet stress på din krop og vil hjælpe andre i samme situation? Med en stress coach uddannelse kan du guide andre i, hvordan de forholder sig til, arbejder med og håndterer stress. 

Stress som problem - vi har brug for stress coaches

Vi vil gerne have vores privatliv til at hænge sammen. Fritidsaktiviteter, ferier, gode venner, familie og børn.  Det er svært at få tid til det hele, og så stresser vi, til stor skade for vores trivsel og helbred. Men hvad er stress egentlig, og hvordan kan vi forebygge det? 

Stress - forstå symptomerne og forebyg 

Det kan en stress coach hjælpe andre med. En stress coach kan både arbejde med virksomheder og privatpersoner og at få hele regnestykket til at gå op. Da stress kan have mange uventede bagsider, deri bland blokering af hukommelsen, så er det vigtigt at lære sin krop at kende, så vi kan forstå symptomerne og forebygge at stress sætter sig fysisk og psykisk. Det hjælper du som stress coach med. 

Det lærer du bl.a. som stress coach

På de mange kurser, der tilbydes her kan du træne, og blive bedre til, rollen som coach. Du vil få mulighed for at arbejde med øvelser og processer - både i forhold til forebyggelse og behandling af stress. Efterfølgende vil du kunne anvende redskaberne og din nyerhvervede viden direkte i din coaching og i din egen hverdag. 

På en stress coach uddannelse lærer du bl.a.:

 • Stresscoaching og principperne bag
 • Up-to-date med stress / forstå stress
 • Din mentale indgang til stresscoachingen
 • Redskaber til dig som coach
 • Redskaber til din klient
 • Stress og forløb / sygemelding
 • Stress og personlighed
 • Konkret viden om, hvordan du øger din effektivitet
 • Indsigt i, hvad der motiverer dig selv og andre
 • Overblik over, hvad du bruger tiden på
 • Overskud, energi og arbejdsglæde frem for stress

Stress coach uddannelse


Slut fred stress

Stress er ikke kun en dårlig ting og derfor handler det også om at udnytte den gode korte stress og undgå den lange dårlige. 

Den korte stress sætter gang i produktionen af adrenalin og kortisol, der bringer kroppen i alarmberedskab. Den har til formål at skærpe dine sanser, og gøre dig i stand til at handle hurtigt. Det kan virke ubehageligt, men det vil være for en kortere periode, hvorefter kroppen kan slappe af.

Måske oplever du, at du får større klarhed med dig selv, når du bliver stresset? Du bliver tvunget til at mærke dig selv og hvorfor stressen opstår? 

Den langvarige stress opstår, når situationer og begivenheder, der stresser, ikke forsvinder. Kroppen kan dog ikke holde til at producere så store mængder adrenalin og kortisol gennem længere tid. Det gør kroppen lider og hurtigt bliver svagere. Den langvarige stress vil direkte påvirke dit immunforsvar, og kan føre til depressioner og hjertekar sygdomme.

Stress coaching til at støtte

På en kan stresscoach uddannelse kan du som sagt få mange ting. Fælles er dog typisk, at du får viden om  om stressens væsen og om arbejdsrelateret stress.

Du vil fx kunne få nogle effektive kommunikative værktøjer til at hjælpe medarbejderen, klienten eller kollegaen til selv at erkende og bearbejde sin stress.

Du vil fx kunne lære at bruge stress coaching til at støtte, og motivere den enkelte til at få en dybere indsigt i sin egen situation. Se nye veje og muligheder til at håndtere de situationer, der fremkalder stressen.

Din virksomheds udbytte med dig som stress coach

Ved brug af fx stresscoachede samtaler vil virksomheden opleve medarbejdere som bliver mere bevidste og handlekraftige i forhold til at forebygge og håndtere de situationer der fremkalder stressbelastninger.

En medarbejder eller en leder der har kompetencerne til at fungere som stress coach og sparringspartner for sine omgivelser, er meget værdifuld for virksomheden. 

Stress coach kan være en del af din jobfunktion i virksomheden, eller det kan være en del af dit arbejde som leder.

Se også

Se også uddannelser inden for coaching, NLP samt generelle stress kurser for inspiration.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Rigtig god kursusoplevelse


CP Kelco, Helle Ludvigsen: "Jeg havde en ekstremt god kursusoplevelse. Underviseren var virkelig kompetent, og leverede en kvalitet ud over det forventede."

Læs mere
Supergodt kursus

TrueLink, Linda Vestergaard: ”Supergodt og intensivt kursus, med en underviser der var virkelig inspirerende.”

Læs mere
Kun positive ting at sige

Dansk Skoleidræt, Rikke Lindskov Simonsen: ”Relevant og brugbart kursus, med en underviser jeg kun har positive ting at sige om. Jeg har i løbet af kurset fået afklaring af egne styrker og svagheder. Meget positiv oplevelse.”

Læs mere
Kurset var af god kvalitet

Københavns Tekniske Skole, Nanna H. Schou: "Kurset var af god kvalitet. Niveauet var meget passende, og underviseren var dygtig til at tilpasse stoffet til os, så vi alle synes det var relevant." 

Læs mere