Stress forløb

Progreso, i Aalborg
Længde
Kontakt for info
Næste startdato
Kontakt for info Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
Kontakt for info
Næste startdato
Kontakt for info Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Stresscoach – professionel stresshåndtering

Stress er desværre et stigende problem, som kan være enormt ødelæggende for mennesker, organisationer og virksomheder. Her kan en stresscoach med den rette ekspertise gøre en afgørende forskel.

Dit udbytte af kurset

I Progreso har vi yderst kompetente sparringspartnere/coaches, der er klar til at hjælpe dig. De kan f.eks. hjælpe dig med at forebygge stress, at lære stresshåndtering, at afhjælpe stress eller til at blive klar igen ved/efter en sygemelding.

Vi arbejder på:

  • at du får mere overskud såvel fysisk og psykisk
  • at du får arbejdsglæden og effektiviteten tilbage
  • at du får balance mellem dit arbejdsliv og privatliv

Målet med et stresshåndteringsforløb er at komme ud af stressen med en indsigt og forståelse for stressen. Hvis du forstår dine egne ”stress triggere” og de faktorer, der er i spil, så er det lettere at forebygge stress fremadrettet, komme hurtigere tilbage på jobbet og din egen hverdag igen. Vi hjælper med at skabe den helt rigtige balance mellem arbejds- og privatliv.

Indhold på kurset

Jo tidligere man sætter ind over for stress des bedre. Uanset hvornår vi kommer på banen, så er vores fokus på det, vi kalder ”det hele menneske”. Det betyder, at vi ser på både de fysiske og psykiske reaktioner, det professionelle, såvel som på det private liv. Vi arbejder med coaching, hvor den stressramte får brugbare personlige værktøjer til effektiv stresshåndtering. Vi tager ansvar for den enkelte, hvor vi aktivt træffer beslutninger, der afhjælper den stressramte.

Tilpasset forløb

Stress viser sig forskelligt, og derfor sammensætter vi forløbet, således det tilpasses den stressramtes unikke forhold. Først sørger vi for at få afklaret, hvordan stressen viser sig hos den stressramte og hvilken situation personen er i. Ud fra denne ”stress analyse” aftaler vi forløbet. Samtalerne kan foregå i virksomheden, hos Progreso, på en gåtur i skoven eller et andet sted, der er gavnlig for personen.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for info

  • Holdundervisning
  • Aalborg

Målgruppe

Kurset henveninder sig til dig der ønsker at forebygge stress, at lære stresshåndtering, at afhjælpe stress eller til at blive klar igen ved/efter en sygemelding.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Stress forløb
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Progreso
Systemvej 6
Aalborg sv

Progreso

Vi er et konsulenthus fokuseret på menneskerne i organisationen. Vi gør det enkelt og operationelt at få succes som medarbejder, leder eller team i en kompleks virkelighed.   Hos Progreso har vi stor erfaring med at udvikle de menneskelige ressourcer i forhold til organisationers krav...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret