Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Stress forløb

Progreso
Kontakt for info
Kursus
Aalborg
Startdato: Kontakt for info - Aalborg

Video

   

Kursusbeskrivelse

Stresscoach – professionel stresshåndtering

Stress er desværre et stigende problem, som kan være enormt ødelæggende for mennesker, organisationer og virksomheder. Her kan en stresscoach med den rette ekspertise gøre en afgørende forskel.

Dit udbytte af kurset

I Progreso har vi yderst kompetente sparringspartnere/coaches, der er klar til at hjælpe dig. De kan f.eks. hjælpe dig med at forebygge stress, at lære stresshåndtering, at afhjælpe stress eller til at blive klar igen ved/efter en sygemelding.

Vi arbejder på:

  • at du får mere overskud såvel fysisk og psykisk
  • at du får arbejdsglæden og effektiviteten tilbage
  • at du får balance mellem dit arbejdsliv og privatliv

Målet med et stresshåndteringsforløb er at komme ud af stressen med en indsigt og forståelse for stressen. Hvis du forstår dine egne ”stress triggere” og de faktorer, der er i spil, så er det lettere at forebygge stress fremadrettet, komme hurtigere tilbage på jobbet og din egen hverdag igen. Vi hjælper med at skabe den helt rigtige balance mellem arbejds- og privatliv.

Indhold på kurset

Jo tidligere man sætter ind over for stress des bedre. Uanset hvornår vi kommer på banen, så er vores fokus på det, vi kalder ”det hele menneske”. Det betyder, at vi ser på både de fysiske og psykiske reaktioner, det professionelle, såvel som på det private liv. Vi arbejder med coaching, hvor den stressramte får brugbare personlige værktøjer til effektiv stresshåndtering. Vi tager ansvar for den enkelte, hvor vi aktivt træffer beslutninger, der afhjælper den stressramte.

Tilpasset forløb

Stress viser sig forskelligt, og derfor sammensætter vi forløbet, således det tilpasses den stressramtes unikke forhold. Først sørger vi for at få afklaret, hvordan stressen viser sig hos den stressramte og hvilken situation personen er i. Ud fra denne ”stress analyse” aftaler vi forløbet. Samtalerne kan foregå i virksomheden, hos Progreso, på en gåtur i skoven eller et andet sted, der er gavnlig for personen.

Målgruppe

Kurset henveninder sig til dig der ønsker at forebygge stress, at lære stresshåndtering, at afhjælpe stress eller til at blive klar igen ved/efter en sygemelding.

Om udbyderen

Progreso

Vi er et konsulenthus fokuseret på menneskerne i organisationen. Vi gør det enkelt og operationelt at få succes som medarbejder, leder eller team i en kompleks virkelighed.   Hos Progreso har vi stor erfaring med at udvikle de menneskelige ressourcer i forhold til organisationers krav...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Progreso

Systemvej 6
Aalborg sv

Telefon: 51 90 52 00

Få information

Udfyld formularen for mere information om Stress forløb

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.