Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bliv certificeret stresscoach - Stresscoach uddannelse

Fortuna Kurser
8 dage
Åben uddannelse
København
Startdato: 27-08-2020 09:00 - København
24.800 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Bliv certificeret stresscoach på kun 8 dage

Få den nødvendige viden og kompetencerne til at yde professionel hjælp til en stresset person. Stresscoach uddannelsen lærer dig om alle de væsentlige elementer ved stress, stresshåndtering og det at genskabe trivslen, arbejdsglæden og livskvaliteten hos den stressramte.

Viden om stress og håndtering af stress er for alvor kommet på Bliv stresscoachdagsordenen i dagens Danmark. Nye undersøgelser viser at 44 % af danskerne stort set er stressede hver dag. Stressen resulterer i flere sygemeldinger, ineffektivitet og et dårligere psykisk arbejdsmiljø. Og den rammer hårdt lige fra projektlederen til sygeplejersken.

Lær at forebygge og håndtere stress

Ønsker du at støtte andre i at forebygge og håndtere stress, vil denne uddannelse som stresscoach give dig den nødvendige viden og kompetencerne til at klare opgaven. Uddannelsen varer 8 dage fordelt på 4 moduler

  • Modul 1: Grundlaget for excellent coaching - grundlæggende coaching
  • Modul 2: Drivkraften til motivation og forandring - videregående coaching
  • Modul 3: Stress og stresshåndtering - stresskompetencer og metoder
  • Modul 4: Stresscoaching og certificering - speciale i den coachende stress-samtale

Modulerne veksler mellem diskussion, teoretiske oplæg og masser af træning i at bruge teknikkerne i praksis samt supervision. Træningen kan tage udgangspunkt i cases fra din egen hverdag.

Dit udbytte af stresscoach uddannelsen

stresscoach uddannelsen får du en viden om stressens væsen og om arbejdsrelateret stress. Du arbejder med at kortlægge individuelle stressprofiler, identificere stress-symptomer, og du får konkrete metoder til at lære den enkelte at håndtere sin stress.

Du tilegner dig nogle effektive kommunikative værktøjer til at hjælpe medarbejderen, klienten eller kollegaen til selv at erkende og bearbejde sin stress. Og du lærer at bruge stresscoaching til at støtte og motivere den enkelte til at få en dybere indsigt i sin egen situation, se nye veje og muligheder og til at håndtere de situationer der fremkalder stressen.

Du får en komplet gennemgang af Fortunas stresscoaching model. Og du træner alle trinene i modellen. Du vil løbende få feedback på dig selv som stresscoach af underviser og kursusdeltagere så du helt konkret oplever hvordan du gør fremskridt.

Din virksomheds udbytte af stresscoach uddannelsen

Ved brug af stresscoachende samtaler vil virksomheden opleve medarbejdere som bliver mere bevidste og handlekraftige i forhold til at forebygge og håndtere de situationer der fremkalder stressbelastninger. En medarbejder eller en leder der har kompetencerne til at fungere som stresscoach og sparringspartner for sine omgivelser, er meget værdifuld for virksomheden.

Gennem stresscoaching vil medarbejderne blive mere forandringsparate, selvledende og motiverede - og trivslen og arbejdsglæden vil være i højsædet og resultere i færre sygedage på arbejdspladsen. 

Er du interesseret i at vide mere om uddannelsen - eller ønsker du at tilmelde dig?


» Klik her for at bestille mere information

Målgruppe

Stresscoach uddannelsen henvender sig til både ledere og medarbejdere der har til opgave at støtte andre i at forebygge og håndtere stress. Du kan fungere som HR-konsulent, leder, rådgiver, behandler, coach, selvstændig eller andet og ønsker at varetage hvervet som stresscoach eller stressvejleder.

Deltagelse i stresscoach uddannelsen forudsætter ingen speciel uddannelse eller noget professionelt kendskab til hverken stress eller coaching. På uddannelsen lærer du alle de værktøjer du får brug for i rollen som stresscoach.

Eksamen og diplom

Stresscoach uddannelsen slutter med, at du går op til både en skriftlig og en mundtlig eksamen.

Efter beståede  eksamener og gennemførte obligatoriske trænings-sessioner opnår du Fortuna Kursers certificering som stresscoach.

Pris

24.800 kr. plus moms. Prisen inkluderer alle kursusmaterialer og forplejning.

» Bestil information

Om udbyderen

Fortuna Kurser - Kommunikation, gennemslagskraft og psykologi

Kurser i kommunikation - åbne og interne kurser

Fortuna leverer kurser, workshops, foredrag og coaching til private og offentlige virksomheder. Vi arbejder bredt med kurser og konsulentydelser inden for kommunikation og erhvervspsykologi, herunder konflikthåndtering, forhandlingsteknik, assertionstræning, effektivitet og planlægning, stresshåndtering, coaching, skriftlig kommunikation, ledelse  m.v. Vi har eksisteret...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Fortuna Kurser

Fortunfortvej 12 A
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: 70 70 79 18
Mobil 20 32 32 69
www.fortunakurser.dk Uddannelsens hjemmeside

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 21 evalueringer

Anjeska Kominska, lektor, KVUC
(5)
Jeg synes det har været en spændende rejse, hvor man lærer nye måder at anskue verdenen på og også lærer meget om sig selv.
Jannie Christensen, Planner
(5)
Det har været en fantastisk rejse med stor selvindsigt, og ikke mindst mange gode værktøjer til at håndtere stress. Kurset lever fuldt ud op til mine forventninger og har i den grad inspireret mig til at redefinere min fremtid, så den indeholder coaching. Pia er en varm og inspirerende underviser, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.
Gry Bastiansen, Udviklingskonsulent, Vejen kommune
(5)
Pia er en dygtig og kompetent underviser. Jeg føler mig fuldstændig klædt klar til at gå ud i praksis og arbejde med stresscoaching.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Bliv certificeret stresscoach - Stresscoach uddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,9)
Baseret på 21 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 288 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: