Kursus
Ingen anmeldelser

Bliv Fysisk Træner

At Work Skolen, Online
Længde
100 Lektioner
Pris
7.995 DKK Momsfri
Næste startdato
Løbende opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Uddannelsens hjemmeside
Længde
100 Lektioner
Pris
7.995 DKK Momsfri
Næste startdato
Løbende opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Uddannelsens hjemmeside
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Bliv Fysisk Træner på At Work Skolen

Bliv Certificeret Fysisk Træner med speciale

Brænder du for trivsel og fysisk aktivitet? Og vil du gerne dele din interesse med andre, enten privat eller professionelt? Så kunne uddannelsen til Fysisk Træner meget vel være noget for dig! Som Fysisk Træner kan du arbejde med en bred gruppe af kunder– med fokus på øget sundhed og trivsel.

Dit udbytte med uddannelsen til Fysisk Træner

Som Fysisk Træner bliver du klædt på til at instruere og inspirere motionister til en fysisk aktiv livsstil. Du får et solidt teoretisk fundament, praktisk viden samt værktøjer, så du kan sammensætte individuelle træningsforløb.

Uddannelsen tages som 100% online undervisning, og At Work Skolens E-learning er ikke bare som at læse en bog på nettet. Vi har mange års erfaring med at lave E-learning, og undervisningen er levende og af høj kvalitet.

Indhold og opbygning på uddannelsen i certificeret outdoor træner

Uddannelsen strækker sig over 100 lektioner. 70 lektioner består af faget Basis Teori, som er et fag, der indgår på vores uddannelse til Personlig Træner. Det betyder, at du kan få merit for dette fag senere, hvis du skulle ønske at læse videre.

Undervisningsindhold - Basis Teori:

  • Basal anatomi og fysiologi
  • Generel træningslære
  • Generel sundhed

De resterende 30 lektioner er specialisering, som er praktisk orienteret og hvor du lærer at sammensætte træningsprogrammer/-forløb indenfor det ønskede fokusområde. Du kan vælge mellem hele fire specialer:

  • Speciale i Løbetræning
  • Speciale i Outdoor- og hjemmetræning
  • Speciale i Mental trivsel
  • Speciale i Familier

Den afsluttende certificering foregår via to online test i faget Bases Teori samt en skriftlig case-opgave, hvor du skal lave et træningsprogram til en konkret kunde.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Løbende opstart

  • Online
  • Online

Hvorfor vælge At Work Skolen?

25+ års erfaring

Uddanner tusindvis hvert år

Fleksibel undervisning med E-learning og klasseundervisning

Målgruppe

Vi stiller ikke krav til særlige forudsætninger på uddannelsen. Det vigtige er, at du har lyst til at være fysisk aktiv, og at du gerne vil motivere andre til et aktivt liv med mere trivsel og glæde.

Eksamen og diplom

Du vil efter bestået uddannelse få udstedt et bevis og kan benytte titlen Certificeret Fysisk Træner – samt den titel, der er tilknyttet dit speciale.

Pris

Prisen for denne uddannelse er 7.995 kroner.

Ønsker du en afdragsordning, koster uddannelsen 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 9.194,25 kroner. De 9.194,25 kroner deles i 5 afdrag over 5 måneder, så du hver måned betaler 1.838,85 kroner.

Du har mulighed for at vælge afdragsordningen, når du tilmelder dig uddannelsen.

At Work Skolen
Ny Østergade 3
1101 København K

At Work Skolen blev grundlagt i 1994 af Camilla Hilbrands under mantraet "at fremme sundhed og livskvalitet". Tag en sundhedsuddannelse i København, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus og Aalborg. Flere af vores uddannelser kan læses helt eller delvist som E-learning. At Work lægger stor...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret