Kursus

Metakognitiv Stresscoach uddannelsen

MIND INSTITUTE, i København (+1 lokationer)
Længde
9 Lektioner
Pris
18.000 - 21.000 DKK Momsfri
Næste startdato
14 november, 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online, Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
9 Lektioner
Pris
18.000 - 21.000 DKK Momsfri
Næste startdato
14 november, 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online, Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

Vælg mellem 3 startdatoer

14 november, 2024

 • Online
 • Online
 • Dansk

12 marts, 2025

 • Holdundervisning
 • København
 • Dansk

6 november, 2025

 • Online
 • Online
 • Dansk

Kursusbeskrivelse

Meta Mind Coach

Meta MIND Coach uddannelsen

Bliv i stand til at hjælpe andre med at bryde med psykisk mistrivsel og hovedårsagerne hertil.

Uddannelsen til Meta MIND Coach er en praksisnær grunduddannelse til dig, som er interesseret i at arbejde med andre mennesker samt ønsker at arbejde ud fra en metakognitiv tilgang. Du vil gennem 48 timers intensiv undervisning fyldt med konkrete værktøjer og redskaber, blive i stand til at hjælpe andre med at bryde med psykisk mistrivsel og hovedårsagerne hertil. Undervisningen vil være opdelt mellem teori, praksisøvelser, caseformuleringer og redskaber fra metakognitiv terapi, så du ikke blot kan citere teorien, men også anvende den i praksis, både i forhold til dig selv og andre.

Dit udbytte

Uddannelsen giver dig indsigt i den metakognitive metode og gør dig i stand til at afholde coaching, samtaler og udvikling med afsæt i metakognitiv terapi. Under uddannelsen får du undervisning og supervision i håndgribelige øvelser, viden om mental træning samt en grundig sessions-skabelon. Efter endt uddannelse vil du blandt andet være i stand til at afvikle forløb, holde workshops samt tilbyde 1:1 coaching.

Du vil blive i stand til at...

 • Reducere stress, angst, depression, OCD og spiseforstyrrelser
 • Mindske tendenser til overtænkning og bekymring
 • Lære andre at kontrollere deres tankers indflydelse på følelser og adfærd
 • Opnå mere mental ro
 • Tage større ansvar for egen trivsel og glæde 
 • Ændre livsstil og livskvalitet markant
 • Øge den mentale trivsel 
 • Styrke din/deres evne til at kontrollere deres fokus

usp'er

Uddannelsens forløb

Uddannelsen er opdelt i 9 moduler á 6 timer, 36 timers selvstudie/gruppearbejde samt 18 timers selvterapi. Dette udgør sammenlagt 108 timers uddannelse, forberedelse og selvterapi fordelt over 4 måneder.

Du skal ikke kun bruge redskaberne i kurset, men også mellem hver undervisningsgang i ca. 10-15 minutter dagligt. Efter 2. modul skal du øve caseformuleringen mindst 2 gange om ugen på andre for at kunne gå til eksamen, derved opnår du den fulde effekt og forståelse af værktøjerne og modellen, inden du er færdiguddannet.

Målgruppe

Metakognitiv Stress coach uddannelsen henvender sig til personer der ønsker at skabe mental trivsel i mennesker. Nedenfor kan du se eksempler på målgrupper. Kontakt os gerne, såfremt du er i tvivl og har afklarende spørgsmål.

Sundhedsfagligt personale

Som ansat i sundhedssektoren møder du meget tit mennesker og pårørende som af den ene eller anden årsag står i en svær situation. Som Meta MIND Coach, er du i besiddelse af konkrete værktøjer og et håndgribeligt dialogredskab, der støtter, lindrer og fremmer mental trivsel. 

Socialfagligt personale

Som ansat indenfor det socialfaglige område arbejder, støtter og vejleder du ofte mennesker, som har forskellige grader af psykisk og fysisk mistrivsel. Som Meta MIND Coach, vil du have et terapeutisk redskab, der kan skabe forandring, udvikling samt støtte, der gør en stor forskel for de mennesker du samarbejder med.

Pædagog / lærer / mentor

Som ansat indenfor formidling og uddannelse, møder du børn, unge og voksne, der til tider har svære vilkår og udfordringer i livet. Som Meta MIND Coach vil du kunne inspirere og vejlede til mestringsstrategier der er bæredygtige for den enkelte, og som vil skabe gode vilkår for udvikling og læring på den lange bane.

Coach / terapeut / psykolog / psykoterapeut

Som psykologisk fagperson møder du mennesker, der søger udvikling og behandling grundet mental ubalance i livet. Som Meta MIND Coach vil du have effektive metakognitive værktøjer, der er et særdeles stærkt og virkningsfuldt supplement til de øvrige redskaber du allerede anvender. 

HR og Ledelse

Når du arbejder med HR og/eller ledelse, møder du ofte mennesker, som udvikler stress og oplever en nedsat trivsel på arbejdspladsen. Som Meta MIND Coach vil du både være i stand til at forebygge stress, fremme trivslen, nedsætte sygefravær samt skabe organisatoriske vilkår, der skaber trivsel og arbejdsglæde på den lange bane.

Eksamen og diplom

Man certificeres i MIND modellen ved at udføre en virkelighedsnær coaching session.
Eksamen har en varighed på ca 50-60 minutter. Den øvrige del af dagen har man rollen som observatør og giver feedback.

Pris

Betalingen kan deles op i 4 rater ved behov. Første rate skal forfalde senest 2 måneder før uddannelsesopstart. De efterfølgende rater skal forfalde de efterfølgende måneder.Det vil sige at 1. rate betales 2 måneder før uddannelsesopstart, 2. rate betales en måned før uddannelsesopstart, 3. rate den måned uddannelsen starter osv.

Inklusiv i prisen: 

 • Til uddannelsen modtager du en e-bog udarbejdet af institutlederne, der understøtter din læringsproces, så du sikres et optimalt udbytte under hele uddannelsen.
 • Forplejning i form af morgenmad, frokost og eftermiddagssnacks på uddannelsen. Udover dette, vil der selvfølgelig også være the, kaffe, vand og frugt hele dagen.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Metakognitiv Stresscoach uddannelsen
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
5/5
Dorte
02 nov 2023
De sødeste undervisere og medstuderende

Jeg valgte uddannelsen hos Mind Institute, da prisen er fin, og fordi jeg kun skulle afsted på uddannelse hver anden uge - det kunne jeg nemt forene med et fuldtidsarbejde. Det ...

Vis alt
5/5
Annette
01 nov 2023
Tanker er bare tanker

Uddannelsen har været over al forventning. Jeg håbede det ville blive interessant, men var blæst helt bag over efter den første dag. Det var SÅ spændende. Jeg synes i har været...

Vis alt
5/5
Therese
01 nov 2023
Alle mennesker har gavn af denne læring

En dejlig uddannelse, hvor holdet har haft en størrelse, så man har turde være sårbar og dele ud af sig selv. Kompetente og imødekommende undervisere, der brænder for sit fag. D...

Vis alt
MIND INSTITUTE
Store Kirkestræde 3
1073 København K

Uddannelser med evidensbaserede værktøjer

Vi ønsker at videregive evidensbaserede og bæredygtige værktøjer til fagpersoner, medarbejdere og virksomheder, så vi sammen kan skabe mere mental- og fysisk trivsel. Vi tror på at det øger livskvaliteten og resiliensen i det enkelte menneske. Derfor arbejder vi målrettet,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret