Bliv certificeret psykoterapeut

KH Terapi, i Holbæk
Længde
4 år
Pris
59.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
11 september, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
4 år
Pris
59.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
11 september, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

11 september, 2024

  • Holdundervisning
  • Holbæk

29 januar, 2025

  • Holdundervisning
  • Holbæk

Kursusbeskrivelse

Psykoterapeut

Bliv certificeret psykoterapeut (registreret psykoterapeut) kombineret med en diplom i ledelse (60 ECTS point)

Den psykoterapeutiske uddannelse er bygget således op, at hvert år svarer til godkendelseskriterierne for ét år på den certificerede 4 årig psykoterapeutiske uddannelse. Alle uddannelsens moduler er bygget op omkring hvert enkelt semester, der inkluderer træning og terapisessioner. Dette giver mulighed for både teoretisk og praktisk arbejde, som fører til indsigt og erkendelse. På den måde kan du sikre størst mulig og mest effektiv indlæring af de anvendte teorier og metoder. Denne uddannelse kan efterfølgende bruges erhvervsmæssigt til både individuel terapi, gruppeterapi, organisationspsykologisk konsulent både internt eller eksternt samt supervisior. 

Uddannelsen giver et omfattende teoretisk og praktisk fundament for at udføre terapi med en eklektisk tilgang. Det vil sige en tilgang, hvor terapeuten eller lederen er i stand til at vælge teoretisk tilgang og metode ud fra aktuelle situationer. 

Du bliver præsenteret for et bredt repertoire af metoder og tilgange inden for feltet. Samtaletræning indgår som et led i undervisningen, og du får kompetencer til at lede terapeutiske og behandlingsmæssige samtaler enten i den organisatoriske ramme eller som selvstændig psykoterapeut. 

På uddannelsen arbejder du desuden med indsigt i dine egne værdier, holdninger og professionelle valg, som har betydning for din ledelse og din udøvelse af samtaler. Målet er, at du kan arbejde professionelt såvel i ledelse og i den behandlingsmæssige kontekst. 

Uddannelsens formål: 

  • Kvalificere nuværende eller kommende ledere til selvstændigt at varetage opgaver inden for ledelse og organisering i såvel private, offentlige, som frivillige virksomheder og organisationer, særligt med henblik på at forstå de psykologiske dynamikker, der kendetegner ledelse
  • Kvalificere deltagerne til på egen at virke som psykoterapeuter 

Målgruppe

Uddannelsen er relevant for alle, der arbejder med mennesker, og i den forbindelse har brug for en dyb indsigt i, hvordan mennesker fungerer og kan støttes til at udvikle sig. Det kan eksempelvis være pædagogiske ledere, HR udviklingskonsulenter, sagsbehandlere, sygeplejersker, specialpædagoger, lærere eller mentorer. 

Eksamen og diplom

Hvert undervisningsforløb afsluttes med en eksamen efter studieordningen for uddannelsen. Der er forudsætning for at kunne lave afgangsprojekt, at de øvrige eksamener er bestået. ½

Pris

Pris pr. år: 59.995 kr.

Pris for hele uddannelsen: 239.980 kr.

Du har mulighed for at dele betalingen i op til 12 rater pr. år.

Bruttolønsordning
For dig som er i arbejde og har mulighed for at lave en ordning sammen med din arbejdsgiver. Dit arbejdested har fordelen ved at du bliver kompetance udviklet og du betaler gennem din bruttoløn, dvs inden du betaler skat. Fx ved at arrangere en bruttolønsordning med din arbejdsgiver, så kan arbejdsgiver i først omgang betale for din uddannelse og du vil derefter afbetale hver måned i fx 12 måneder, af din bruttoløn – du spare mellem 40 og 50% af uddannelses udgiften.
Spørg din leder om din arbejdsplads tilbyder denne mulighed.

Er du kommunalt ansat?
Er du kommunalt ansat kan du ansøgeDen Kommunale Kompetencefondom op til 25.000, – kr. pr. år. til dækning af kursusafgiften. Spørg din leder!

 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bliv certificeret psykoterapeut
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
KH Terapi
Smedelundgade 5
4300 Holbæk

Velkommen til KH Terapi!

Hos K&H Terapi får du hjælp af veluddannede psykoterapeuter med masser af livserfaring. Det er din garanti for tryghed og kvalitet. De hjælper dig med øge din livskvalitet – Få en behandling eller efteruddannelse der virker....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret