4-årig Psykoterapeut uddannelse

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi
Startdatoer
København
Kontakt for information 
31.000 DKK
Randers
Kontakt for information 
31.000 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

4-årig Psykoterapeut-uddannelse

Vi tilbyder en psykoterapeutuddannelse, der er kendt for at vægte det psykoterapeutiske fundament, samtidig med at vi bruger traumeforløsende epigenetiske teknikker, der effektivt forløser den energi der er bundet op i traumerne såvel genetisk som miljømæssigt.

Som færdiguddannet TPT´er, er du specialiseret, som noget helt særligt, i effektivt at traumeforløse helt ned på det cellulære plan. Og du har reelt set fået fire uddannelser i en.

Igennem de 4 år, er den røde tråd i undervisningen, at du teoretisk og praktisk bliver rustet til at formidle og støtte andre mennesker i at finde ind til det, der giver den største frihed i livet, og får deres hjerter til at synge.

Uddannelsen tager som sagt 4 år, og byder på en blanding af 3-5 dages undervisning pr måned (excl. juli), selvstudie, selvpraktik og en masse skønne mennesker, som du kommer til at lære godt at kende.

Psykoterapiuddannelsen på Skolen For Traumeforløsende Psykoterapi er udviklet i overenstemmelse med kravene som Styrelsen for Patientsikkerhed stiller (og som administreres af FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter). Det betyder at man som STPT Psykoterapeut har mulighed for at opnå titlen som Reg. Psykoterapeut. 

Hvorfor skal jeg vælge STPT’s uddannelse?

Fordi, du igennem vores ret unikke psykoterapeut-uddannelse får alle vores uddannelser + et solidt psykoterapeutisk fundament i en samlet pakke.

Det betyder blandt andet, at du opnår større indsigt i dine egne mønstre, traumer og sundhed, som du får healet som en del af uddannelsen. Det er en væsentlig del af uddannelsen, da vi mener, det er altafgørende, at vi som psykoterapeuter har bearbejdet vores egne udfordringer, og har et godt personligt lederskab og kendskab til os selv, før vi begynder at arbejde med andres udfordringer og smerte. Så du får ikke kun faglig viden og teknikker - du oplever på dig selv, hvad det vil sige at få forløst traumer. Man kunne sige at du lærer alt om “værktøjerne” OG du bliver en “mesterlære-håndværker” med speciale i traume-forløsning. Og hos os går den uddannelse igang den første dag.

Det betyder, at du fra første år bliver i stand til at heale enkle traumer hos dine klienter.

Så udover det giver dig en livsmæssig forandring, så giver det dig en unik mulighed for at tage dine klienter længere og hurtigere i deres healing.

Målgruppe

Uddannelsen tager 4 år, og består af 3-5 undervisningsdage per måned plus supervision, gruppearbejde og egenterapi.

Undervisningen foregår primært mellem kl. 9.00 og 18.00.

Alder: Mindst 30 år (der kan i visse tilfælde dispenseres fra alderskravet)

Der stilles ikke specifikke uddannelseskrav, men det er en fordel hvis du har erfaring med mennesker.

Alle ansøgere kommer til samtale inden endelig optagelse.

Eksamen og diplom

Hvert år afsluttes med eksamen. Eksamen er obligatorisk for alle studerende.

Efter stort set alle de teoretiske og praktiske psykoterapeutiske og psykologiske moduler, skal der senest 3 uger efter afleveres en skriftlig opgave, som der gives skriftlig feedback på.

Eksamensresultatet bedømmes som enten bestået eller ikke bestået.

Hvis eksamen ikke er bestået, gives mundtlig feedback (maksimalt 20 minutter) på den konkrete årsag til dette, så den studerende har mulighed for at læse op på det pågældende. Herefter aftales en ny eksamensdato.

Prisen for re-eksamination er kr. 1.500.

Der er censor på såvel den praktiske såvel som den teoretiske eksamen. På år 1 til 3 er der tale om en intern censor, og på år 4 er der tale om en ekstern censor.

Pris

Hvis du betaler kontant inkl. supervisionsdage (ekskl. egenterapi)

Kr. 31.000,- pr. år

Hvis du afdrager månedligt

Kr. 33.000.- pr. år

Ovenstående beløb tilrettes ved opnåelse af merit.

Om udbyderen

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Vi tilbyder en psykoterapeutuddannelse, der er kendt for at vægte det psykoterapeutiske fundament, samtidig med at vi bruger traumeforløsende epigenetiske teknikker, der effektivt forløser den energi der er bundet op i traumerne såvel genetisk som miljømæssigt. Som færdiguddannet TPT´er, er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om 4-årig Psykoterapeut uddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Hellerupvej 10
2900 Hellerup

Telefon: 70 60 30 21
Mobil 70 60 30 21


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 5 evalueringer

Tracey Flint

Jeg har været på Psykoterapeut uddannelsen, og føler den har gjort mig til en meget bedre terapeut og en bedre person. Jeg har en helt anden tillid til mig selv og det jeg kan nu, og hviler endnu mere i mig selv! Jeg er meget glad for det netværk det har givet mig, og jeg har virkelig fået nogle fantastiske venner for livet. Lærerne er meg...

Vis alt
Jette Preston

Jeg har drømt om psykoterapeutuddannelsen i mange år, men ikke fundet løsningen til hvordan det kunne vinkles. Det startede omkring 2012, hvor jeg var på et grundkursus i Metasundhed/Psykosomatisk Traume Terapi), og jeg blev vildt fascineret af den holistiske tankegang, om vores intelligente kroppe, det gav så god mening inde i mig. Derudover ...

Vis alt
Louisa Allen

Drømmen om at uddanne mig til psykoterapeut er en drøm, som har vokset sig større og større i mit voksne liv. Jeg er uddannet folkeskolelærer og i arbejdet med børn og forældre, har jeg tit stået i situationer, hvor jeg har følt, at jeg manglede viden og redskaber til at hjælpe dem. På Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi er en af de vigtigst...

Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om 4-årig Psykoterapeut uddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer