Grundkursus i METAsundhed

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi, i København (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
2.796 DKK Momsfri
Næste startdato
21 september, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
2 dage
Pris
2.796 DKK Momsfri
Næste startdato
21 september, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

21 september, 2024

  • Holdundervisning
  • Randers
  • Dansk

9 november, 2024

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Grundkursus i METAsundhed

Et intensivt grundkursus – der vil forandre dit syn på sygdom og sundhed.

2-dages intensivt kursus, hvor du får en forståelse af din intelligente krop og hvordan du kan hjælpe den med at udnytte dine medfødte evner til selvhelbredelse.

Dette er et grundkurs er for alle, der ønsker at mindske angst, frygt og bekymring om sygdom og skabe balance mellem krop, sind og sjæl.

METAsundhed er et banebrydende værktøj, der giver dig fyldestgørende svar på dine nuværende og fremtidige symptomer – hver gang!

Når du bliver præsenteret for de principper som er skjult bag i vores symptomer, vil du med det samme opdage hvordan du selv, og dine medmennesker bevæger sig igennem alle de stadier, METAsundhedsmodellen beskriver – uden undtagelse!

Takket være METAsundhedsmodellen er tusindvis af mennesker blevet hjulpet videre med symptomer og sygdomme, de ikke selv troede var muligt at slippe af med.

Kroppens indbyggede intelligens opfører sig ens for alle

Siden 2002 har vores erfaring med modellen vist os, at der er en tæt forbindelse, mellem vores krop, adfærd, tanker, følelser, og de livshændelser vi kommer ud for gode som dårlige.

Pludselig virker det logisk når vi får en forkølelse, en alvorlig sygdom eller sidder fast i kroniske symptomer som smerter, betændelse og inflammationstilstande.

På Hemmeligheden bag symptomer-kurset giver vi dig et forbløffende indblik i bio-logikken bagved vores symptomer.

Du lærer at forstå den logiske årsagssammenhæng der er mellem vores følelsesmæssige konflikttemaer gode som dårlige, værende den præcise årsag til vores sygdomme, symptomer, og kroniske tilstande m.m.

Målgruppe

Vi anbefaler at kursisterne har læst eller lyttet “METAsundhed – afkod kroppens intelligens” af Johannes R. Fisslinger og Lars Mygind, som du modtager som lydbog/e-bog og/eller “Forstå kroppens intelligens” af Johannes R. Fisslinger og Lars Mygind og/eller “Din intelligente krop” af Susanne Billander og/eller “Fra Kræft til kraft” af Dagfrid Kolås, Bent Madsen og Trine Helgerud. Kan købes i webshoppen

Kurset henvender sig til alle, som er interesseret i egen og/eller andres sundhed. Den er godkendt som grundkursus til METAsundhed practitioner-uddannelsen – for dig som ønsker at gå videre!

Video

Eksamen og diplom

Efter endt kursus modtager du et kursusbevis på, at du har gennemført to dages grunduddannelsen, som giver dig muligheden for at tage terapeut uddannelsen.

Kurset er desuden RAB godkendt og giver dig 16 RAB-point.

Pris

Prisen for dette kursus er 2.795 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grundkursus i METAsundhed
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi
Hellerupvej 10
2900 Hellerup

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Vi tilbyder en psykoterapeutuddannelse, der er kendt for at vægte det psykoterapeutiske fundament, samtidig med at vi bruger traumeforløsende epigenetiske teknikker, der effektivt forløser den energi der er bundet op i traumerne såvel genetisk som miljømæssigt. Som færdiguddannet STPT´er, er...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret