Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Vi tilbyder en psykoterapeutuddannelse, der er kendt for at vægte det psykoterapeutiske fundament, samtidig med at vi bruger traumeforløsende epigenetiske teknikker, der effektivt forløser den energi der er bundet op i traumerne såvel genetisk som miljømæssigt.

Som færdiguddannet TPT´er, er du specialiseret, som noget helt særligt, i effektivt at traumeforløse helt ned på det cellulære plan. Og du har reelt set fået fire uddannelser i en.

Igennem de 4 år, er den røde tråd i undervisningen, at du teoretisk og praktisk bliver rustet til at formidle og støtte andre mennesker i at finde ind til det, der giver den største frihed i livet, og får deres hjerter til at synge.

I 2022 overtog Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi det tidligere "Mygind Institute" og valgte at videreudvikle psykoterapeut-uddannelse, der har eksisteret siden 2011. 

Skolen ledes idag af 3 ildsjæle, med en fælles passion for at formidle og støtte andre mennesker til at uddanne og efteruddanne sig inden for et felt, hvor behovet for resultatorienterede metoder er stadigt voksende, da der hvert år er flere, der har brug for psykoterapeutisk hjælp uden at sundhedsvæsenet kan følge med, med lange ventelister og mange, der får det værre, som resultat.

Uddannelserne på STPT er nøje sammensat ud fra mere end 30 års erfaring i, hvad en psykoterapeut har brug for at vide og kunne, for at kunne erhverve sig efter endt psykoterapeutuddannelse. Og vi bliver ved med at justere og tilpasse uddannelserne ift ny forskning og samfundets udvikling.

Vision

Skolen For Traumeforløsende Psykoterapi lærer mennesker at være bevidste om og forløse fysiske og psykiske triggere og traumer gennem integration af krop, følelser, tanker, sjæl og ånd, så de kan opleve indre frihed.


Vis alle uddannelser afholdt hos Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Uddannelser

Kursus
Psykologi og terapi Længde By Gennemsnit Pris
4-årig Psykoterapeut uddannelse 4 år Flere byer (2)
5,0 (5)
31.000 DKK
Grundkursus i METAsundhed 2 dage Flere byer (2) 2.795 DKK
METAsundhedsterapeut 18 dage Flere byer (2) 25.000 DKK
Tankefeltterapeut 10 dage Flere byer (2) 19.500 DKK
TBT Grundkursus 2 dage København 2.795 DKK-2.796 DKK
TFT & EFT kursus 2 dage Flere byer (2) 2.795 DKK
Transbiologisk Traumeterapeut 20 dage København
5,0 (1)
29.000 DKK

Kontakt mig

Kom I kontakt med Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Hellerupvej 10
2900 Hellerup

Telefon: 70 60 30 21
Mobil 70 60 30 21


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 6 evalueringer

Tracey Flint

Jeg har været på Psykoterapeut uddannelsen, og føler den har gjort mig til en meget bedre terapeut og en bedre person. Jeg har en helt anden tillid til mig selv og det jeg kan nu, og hviler endnu mere i mig selv! Jeg er meget glad for det netværk det har givet mig, og jeg har virkelig fået nogle fantastiske venner for livet. Lærerne er meg...

Vis alt
Anne Leonhard Olsen, gestaltterapeut

Jeg har i transbiologisk traume terapi fået et kraftfuldt værktøj til at hele traumer hos mine klienter. Transbiologisk traumeterapi har givet mig selv en helt utrolig ro i min krop, og hoved og været med til at fjerne mange negative overbevisninger. Jeg kan klart anbefale det også selvom du ikke skal bruge det professionelt men som en gave til ...

Vis alt
Jette Preston

Jeg har drømt om psykoterapeutuddannelsen i mange år, men ikke fundet løsningen til hvordan det kunne vinkles. Det startede omkring 2012, hvor jeg var på et grundkursus i Metasundhed/Psykosomatisk Traume Terapi), og jeg blev vildt fascineret af den holistiske tankegang, om vores intelligente kroppe, det gav så god mening inde i mig. Derudover ...

Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer