Bliv certificeret metakognitiv og compassion mind Stresscoach

KH Terapi, i Holbæk
Længde
1 år
Pris
59.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
11 september, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
1 år
Pris
59.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
11 september, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

11 september, 2024

 • Holdundervisning
 • Holbæk

29 januar, 2025

 • Holdundervisning
 • Holbæk

Kursusbeskrivelse

Stresscoach

Bliv certificeret metakognitiv og compassion mind Stresscoach

Bliv certificeret metakognitiv og compassion mind stresscoach på Akademi niveau (10 ETCS) Tag en uddannelse som virker i praktisk. Efter 6 samtaler bliver 75 % af klienterne betydelig symptom-reduceret. Uddannelsen som stresscoach klæder dig på til en metakognitiv relations-orienteret praksis med både individer og grupper. 

Den Certificeret StressCoach uddanelse er en uddannelse på akademi niveau (10 ETCS), uddannelsens fokus er mest på den metakognitive metodes anskuelse af stress ud fra en psykologisk og biologisk synsvinkel. Den metakognitive behandlingsmodel for stress vil, som behandleren, give dig en lang række nye redskaber og behandlingsmuligheder, som på kort tid kan gøre en stor forskel for mange mennesker.

Udbytte af uddannelsen

 • Indsigt i Den Metakognitive Metodes anskuelse af stress

 • Uddannelse i Stressmanual

 • Kompetence til at afholde coachende samtaler

 • Kompetence til at afholde stressforløb i grupper

 • Metakognitiv supervision af egne cases

For dig som ønsker en stress coach uddannelse som er effektiv og virker i praktisk, samtidighed med du får adgang til vores stress ned nu konsulent netværk med masser af klienter, så skal du vælge vores uddannelse.

Samtaletræning indgår som et led i undervisningen, og du får kompetencer til at lede terapeutiske og behandlingsmæssige samtaler enten i den organisatoriske ramme eller som selvstændig psykoterapeut. På uddannelsen arbejder du desuden med indsigt i dine egne værdier, holdninger og professionelle valg, som har betydning for din ledelse og din udøvelse af samtaler. Målet er, du kan arbejde professionelt såvel i ledelse og i den behandlingsmæssige kontekst. 

Målgruppe

Kurset henvender sig til fagpersoner som psykoterapeuter, lærere, socialrådgivere, socialpædagoger, misbrugsbehandlere, mentorer og andre faggrupper indenfor social- og sundhedssektoren, samt andre som ønsker inspiration til en ny psykologisk metode med konkrete værktøjer, der kan anvendes med det samme.

Eksamen og diplom

Der vil være 1 mundtlig eksamen ved hvert akademifag. 

 • Stress i organisationen (5 ECTS) 
 • Mindfulness (5 ECTS) 

I begge fag, skal der ligeledes laves en skriftlig opgave, som skal være afleveret en uge inden eksamen. Den 3. eksamen er mere praktisk med udgangspunkt i den compassion med metakognitive metode. Her skal du gennemføre dele af en session (20 min) med en klient ud fra en case-beskrivelse. 

Pris

Pris: kr. 59.995,00

Ratebetaling
Du har mulighed for at dele betalingen i op til 12 rater pr. år.

Bruttolønsordning
For dig som er i arbejde og har mulighed for at lave en ordning sammen med din arbejdsgiver. Dit arbejdested har fordelen ved at du bliver kompetance udviklet og du betaler gennem din bruttoløn, dvs inden du betaler skat. Fx ved at arrangere en bruttolønsordning med din arbejdsgiver, så kan arbejdsgiver i først omgang betale for din uddannelse og du vil derefter afbetale hver måned i fx 12 måneder, af din bruttoløn – du spare mellem 40 og 50% af uddannelses udgiften.
Spørg din leder om din arbejdsplads tilbyder denne mulighed.

Er du kommunalt ansat?
Er du kommunalt ansat kan du ansøgeDen Kommunale Kompetencefondom op til 25.000, – kr. pr. år. til dækning af kursusafgiften. Spørg din leder!

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bliv certificeret metakognitiv og compassion mind Stresscoach
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
KH Terapi
Smedelundgade 5
4300 Holbæk

Velkommen til KH Terapi!

Hos K&H Terapi får du hjælp af veluddannede psykoterapeuter med masser af livserfaring. Det er din garanti for tryghed og kvalitet. De hjælper dig med øge din livskvalitet – Få en behandling eller efteruddannelse der virker....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret