Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-19 af 19
 

Intern audit uddannelse skaber værdi!

At gennemføre interne audit vil sige, at der med planlagte mellemrum gennemføres egenkontrol internt i organisationen for at verificere og dokumentere at der bliver levet op til kravene i virksomhedens eget ledelsessystem.

Hvilke kompetencer giver intern audit uddannelsen?

Intern audit uddannelse

Med intern audit uddannelsen får du redskaber der ruster dig til aktivt at gå ud i organisationen og undersøge om forretningsgange er velimplementerede og om medarbejderne kender kravene i forretningsgangene og følger disse krav.

Interne audits er en effektiv måde at gennemgå om der er overensstemmelse mellem det der i praksis gøres, det som ledelsen tror der bliver gjort og det virksomheden via procedurer og instruktioner (ofte kaldet processer) har dokumenteret i deres ledelsessystem.

Oftest betragtes de interne audits som en kontrol på overensstemmelse mellem de faktiske forhold og organisationens eget ledelsessystem.

På intern audit uddannelserne lærer du - metode baseret på vidnesbyrd


Auditorer skal sikre at der anvendes en rationel metode til i en systematisk auditproces, at nå frem til pålidelige og reproducerbare auditkonklusioner. Med reproducerbar menes at vidnesbyrdet skal være så stærkt at der ikke efterfølgende kan slås tvivl om auditorernes observationer. Vidnesbyrd bør være klare og tydelige og skal altså kunne "genskabes". 

Sørg for at blive uddannet som auditor - og hold kompetencen ved lige

Ved at tage en intern audit uddannelsen, kan du være medvirkende til at skabe positiv værdi for din virksomhed. Det kan gøre dig mere attraktiv for arbejdsgiveren - eller som arbejdsgiver kan det være værdiskabende at sende medarbejdere til inter audit uddannelsen. Dermed kan du forbedre virksomhedes troværdig og gøre det lettere for virksomheden at opbygge tillid med samarbejdspartnere og kunder. 

Det er muligt at få intern audit uddannelser inden for fx.

  • Arbejdsmiljø
  • Miljøledelse
  • Fødevaresikkerhed
  • Ledelsessystemer
  • Informationssikkerheds-ledelsessystem
  • Kvalitetsstandarder

Læs mere om de forskellige intern audit uddannelser her på siden!

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Kundecase

Jeg har fået en endnu sikre og bedre forståelse for GDP i min organisation.

Læs mere
Kundecase

Jeg har lært en masse vedrørende GMP, og lært om hvordan man navigerer i GMP verden og hvordan man kvalificere it systemer.

Læs mere
Kundecase

Dygtige undervisere. Der er ping pong i klasselokalet.

Læs mere
Kundecase

Engagerede undervisere og masser af erfaringsdeling fra både kursister og undervisere.

Læs mere