Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Feicon - Vi viser vejen

Feicon - din udbyder af kurser og konsulentbistand

Feicon ApS blev etableret i 1996 som konsulentvirksomhed inden for kerneområderne kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Med vores mange årige erfaring og kompetence indenfor vores kerneområder, sikres et samarbejde som er præget af høj faglighed med et særligt fokus på den enkeltes behov og erfaring. Vi er kendt for at gøre tingene enkle og undgå unødvendige arbejdsgange.

Uddannelse af personale på alle niveauer har en høj prioritet hos os, og vi tilbyder derfor en pallette af kursusmuligheder for alle typer medarbejdere inden for miljø, kvalitet og arbejdsmiljø. 

Certificeret gennem DNV GL

Vi har siden 2003 samarbejdet med DNV GL om udførelse af 3. parts audits og om afholdelse af kurser. Vi er derfor bekendt med standarderne såvel fra implementeringssiden som fra auditorsiden.

Alle vores kurser er opbygget med udgangspunkt i DNV GLs høje kvalitetsniveau og undervisernes mange års undervisningserfaring. Kurserne er tilrettelagt efter moderne pædagogiske undervisningsprincipper, med fokus på eksempler, storytelling, gruppearbejde, rollespil og spændende, utraditionelle øvelser.

Kurser, der møder din organisations behov

Vores udbud af kurser er skræddersyet til at møde din organisations mange forskellige behov i forbindelse med ledelsessystemer, eksempelvis når auditorer, ledere og andre relevante medarbejdere skal klædes på med de rigtige ISO kompetencer.

Vores vision, mission og værdier

I Feicon ønsker vi at være det naturlige valg, når kvalitet og social ansvarlighed værdsættes. Vi tilstræber den højeste kvalitet i vores service, kurser og organisation, og vi stræber efter et bæredygtig og ligeværdigt samfund. 

Vi brænder for vores virksomhed, koncept og idéer, og vi tror på, at vi kan skabe vedvarende forandringer og gøre en forskel for vores kunder og for dig. 

Åben uddannelse eller firmakursus - hvad passer dig?

Vælg mellem en fast række åbne kurser eller individuelt tilrettelagte kurser, målrettet din organisations ønsker og behov. Vi udsteder altid personlige kursus- eller eksamensbeviser.


Vis alle uddannelser afholdt hos Feicon

Uddannelser

Åben uddannelse
Arbejdsmiljø
ISO 45001 Længde Pris By Gennemsnit
Lead auditor arbejdsmiljø ISO 45001:2018 5 dage 18.900 DKK København
4,5 (2)
Miljø og kvalitetssikring
Lead auditor KOMBI ISO 9001 og 14001 5 dage 20.900 DKK København
4,8 (5)
Lead auditor kvalitet ISO 9001:2015 5 dage 18.900 DKK København
4,6 (9)
Lead auditor miljø ISO 14001:2015 5 dage 18.900 DKK København
5,0 (2)
Intern auditor
Intern auditor KOMBI ISO 9001 og ISO 14001 3 dage 13.900 DKK København
4,7 (10)
Intern auditor kvalitet ISO 9001:2015 2 dage 7.900 DKK København
4,7 (12)
Firmakurser
Ledelse og organisation
ISO lederkursus for topledelsen 60.000 DKK København
Miljø og kvalitetssikring
Firmakursus i kvalitet, miljø og/eller arbejdsmiljø 13.500 DKK Landsdækkende
5,0 (1)
Kursus i Auditpsykologi 21.000 DKK Landsdækkende

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Feicon og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Feicon

Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup

Telefon: +45 3672 0238
Mobil +45 6012 7273
www.feicon.dk


Evalueringer

Stinne
(5)
Som helt ny i standarden var det vigtigt for mig, at komme på et kursus hvor standarden og rollen som Intern Auditor blev gennemgået på et niveau, hvor jeg kunne være med. Det formåede Poul helt fint, og med pædagogiske evner samt en stor erfaring at fortælle ud fra, har kurset både været spændende og lærerigt. Tiden fløj afsted. Tak for et godt...
Vis alt
D. Ott
(5)
Poul is a competent teacher and understands to focus on "what does the standard actually say & require from your organisation". We were lucky to be a small course, so Poul was worked with examples from our companies, which I found very helpful. It is a rather intense course, that requires solving cases during the evening/night before the next da...
Vis alt
Haraldur H. Sigurdsson
(5)
Fantastisk godt kursus, som gav et yderst godt overblik over ISO 9001:2015, og om fremgangsmåden til Interne Audits. Kursus lederen er meget erfaren og giver meget gode råd/værtøjer ifm. forståelsen af ISO 9001, og forberedelse/håndtering af interne audits.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Feicon

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 44 evalueringer
Vi lever op til dine forventninger!
Det siger deltagerne om Feicon

“Feicon har været uhyre dygtig til at skære processen til, således at vi kunne fokusere på alt det væsentlige og relevante. Procesforløbet har været meget struktureret, hvilket har betydet at vi kunne udnytte egne ressourcer optimalt..."

Læs flere udtalelser