Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Feicon?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 59 evalueringer

Hans Feilberg
Poul gjorde en kompliceret standard til at forstå, og let at sætte i kontekst til egen organisation. Stærk formidling og høj faglighed i behagelige rammer, og et rart tempo. Kan klart anbefales.
Daniela
(5)
Kursuset var rigtig godt og det gave også mig muligheden for at lære en masse om standarden (ISO 45001). Man kan nemt se at Poul har store viden og erfaring. Han er også god til at svare på alle spørgsmål. Det var også meget sjovt da vi lavede rollespillle om hvordan man kan lave en intern audit.
Daniel Filip Lindeggard
(4)
Vi fik en rigtig god forståelse for metode og struktur. Nu skal det "bare" trænes.
David Sørensen
Et godt struktureret kursus, hvor man får kendskab og indblik i ISO standardernes sammenhæng og praktiske virke. Kurset indeholder en god kombination af teoretisk gennemgang, med gode øvelser, der sætter standarden i kontekst til hverdagen.
Anders Falkenskov
(5)
Rigtig godt kursus hvor teori og praktiske øvelser er sat godt sammen. Ved hjemmeopgaverne får man rigtig lov til at komme rundt i standarden og nær læse de enkelte bestemmelser.
Pia
Super spændende og lærerig uge - kan klart anbefales
Cristina C. Landt
Min oplevelse er at den måde som kurset er struktureret på, både i forhold til indholdet og undervisningsformen er afgørende for det væsentlige udbyttet jeg fik af kurset. Jeg vil anbefale dette kursus til andre som ønsker at være "klædt på" til audit, både ekstern og internt, samt forstå grundelementerne i hvordan ISO-systemet fungere. Kurse...
Vis alt
Edyta Michalowska
Et rigtigt godt og lærerigt kursus, hvor man hele tiden bliver holdt I gang. God dynamik, masser af viden og humor.
Marianne Lind
Lige op til jul og alting er lidt hektisk...MEN, 3 kursister og en super erfaren og inspirerende underviser - det er simpelthen en gave...vi fik mange helt fantastiske diskussioner og nåede ud i nogle hjørner som man aldrig når på et kursus med 20 deltagere. Tusind tak for det til både underviser, og mine 2 medkursuster. Jeg kom derfra meget klo...
Vis alt
Martin Appel
Uden forudgående kendskab til ISO standarderne, fik Poul på bedste vis, formidlet budskaberne og ISO standardernes til tider udfordrende fortolkninger. Et intensivt kursusforløb med plads til spørgsmål, reflektioner og fordybelse i emnerne. En god stemning, og åbenhed på holdet gjorde kurset helt perfekt. Kan kun varmt anbefale Feicon til fr...
Vis alt
Randi Andersen
Det var spændende og intensivt. Der var meget få kursister, så alle fik mulighed for at komme til orde. Det var ikke så meget forelæsning og slideshows, men mere en samtale mellem kursister og instruktør understøttet af enkelte slides - dette er absolut positivt. Poul har en bred viden fra mange forskellige typer virksomheder og brancher, og...
Vis alt
Nadia
Var afsted på et fantastisk godt kursus her i december måned. Undervisningen er meget varienrende og forplejningen er rigitg god.
Henrik Hvid Christensen
Super godt kursus, med dybde gående indblik i de 2 (3) standarder. Intenst fokus hele tiden på undervisningen og rigtig glad for at kursus blev afholdt, selvom der var afbud i sidste øjeblik. Tak for det Poul. Glæder mig til til og komme igang, som Lead Auditor.
Steen
Kursusinstruktør var veloplagt og demonstrerede stor indsigt, som blev underbygget af gode eksempler fra hans lange virke som auditor. Eneste minus var at kursusholdet var meget lille, og dermed at der var begrænset erfaringsudveksling kursisterne i mellem.
Lisbet
Grundig gennemgang af stoffet, gode øvelser samt tid til spørgsmål.
Stinne
Som helt ny i standarden var det vigtigt for mig, at komme på et kursus hvor standarden og rollen som Intern Auditor blev gennemgået på et niveau, hvor jeg kunne være med. Det formåede Poul helt fint, og med pædagogiske evner samt en stor erfaring at fortælle ud fra, har kurset både været spændende og lærerigt. Tiden fløj afsted. Tak for et godt...
Vis alt
D. Ott
Poul is a competent teacher and understands to focus on "what does the standard actually say & require from your organisation". We were lucky to be a small course, so Poul was worked with examples from our companies, which I found very helpful. It is a rather intense course, that requires solving cases during the evening/night before the next da...
Vis alt
Haraldur H. Sigurdsson
Fantastisk godt kursus, som gav et yderst godt overblik over ISO 9001:2015, og om fremgangsmåden til Interne Audits. Kursus lederen er meget erfaren og giver meget gode råd/værtøjer ifm. forståelsen af ISO 9001, og forberedelse/håndtering af interne audits.
Susanne Elisa Bjerre Knudsen
Underviseren har en formidabel evne til at formidle en tung tekst, så den bliver let at opfatte. Han forstår desuden at skabe en god atmosfære med sit vid og sin humor.
Tanya Schalck
Tre rigtige gode og lærerige dage i Poul Feilbergs selskab. Poul er en fantastisk formidler, og bestemt ikke kedelig. Han forstår at få svært "tørt" stof, ned på et niveau hvor alle kan være med. God variation mellem gruppearbejde, tavle-undervisning og rollespil.
Søren Dahl
Som helhed et meget givende kursus. Der var en del nye ting i forbindelse med de nye opdateringer som lige skulle bearbejdes. Som sædvanligt er der megen udveksling af erfarringer, som er dejligt, men så flyver tiden. Rollespil var godt da man får feedback med det samme.
Anders Eskildsen
X3 kursus 8-11 oktober 2017 Godt kursussted, god beliggenhed, gode lokaler og god forplejning. God disponering af et presset kursusprogram. God afveksling mellem teori og opgaver / øvelser. Gav god basisviden og mod på mere.
Hanne Søbygaard
Endnu et godt kursus hos Feicon. Fik et godt overblik i forskellene mellem den gamle og nye standard.
Peter S.
Jeg meldte mig til Intern Auditor X3 Kursus ved Feicon her i Oktober 2017 grundet at jeg skulle re-certificeres til 2015 standarderne. Har taget Auditor X3 sat X5 kurserne tidligere 2012+2013 nemlig også hos Feicon og igen super professionel samt spændende læring fra både vores Hr. lærer Poul Feilberg samt nogle skønne arbejds kollegaer med ande...
Vis alt
Lars Steinike
God kursus form - afvekslende mellem opgaver og diskussioner. Kompetent underviser, som forstod at inddrage kursisterne, man kunne ikke gemme sig. Godt princip at lade 'eksamen' bestå af et mix af hjemmeopgaver, eksamensopgaver og indsats i løbet af kursusdagene. Ser frem til ISO 18001:2015