Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Feicon?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 44 evalueringer

Stinne
(5)
Som helt ny i standarden var det vigtigt for mig, at komme på et kursus hvor standarden og rollen som Intern Auditor blev gennemgået på et niveau, hvor jeg kunne være med. Det formåede Poul helt fint, og med pædagogiske evner samt en stor erfaring at fortælle ud fra, har kurset både været spændende og lærerigt. Tiden fløj afsted. Tak for et godt...
Vis alt
D. Ott
(5)
Poul is a competent teacher and understands to focus on "what does the standard actually say & require from your organisation". We were lucky to be a small course, so Poul was worked with examples from our companies, which I found very helpful. It is a rather intense course, that requires solving cases during the evening/night before the next da...
Vis alt
Haraldur H. Sigurdsson
(5)
Fantastisk godt kursus, som gav et yderst godt overblik over ISO 9001:2015, og om fremgangsmåden til Interne Audits. Kursus lederen er meget erfaren og giver meget gode råd/værtøjer ifm. forståelsen af ISO 9001, og forberedelse/håndtering af interne audits.
Susanne Elisa Bjerre Knudsen
(5)
Underviseren har en formidabel evne til at formidle en tung tekst, så den bliver let at opfatte. Han forstår desuden at skabe en god atmosfære med sit vid og sin humor.
Tanya Schalck
(5)
Tre rigtige gode og lærerige dage i Poul Feilbergs selskab. Poul er en fantastisk formidler, og bestemt ikke kedelig. Han forstår at få svært "tørt" stof, ned på et niveau hvor alle kan være med. God variation mellem gruppearbejde, tavle-undervisning og rollespil.
Søren Dahl
(4)
Som helhed et meget givende kursus. Der var en del nye ting i forbindelse med de nye opdateringer som lige skulle bearbejdes. Som sædvanligt er der megen udveksling af erfarringer, som er dejligt, men så flyver tiden. Rollespil var godt da man får feedback med det samme.
Anders Eskildsen
(4)
X3 kursus 8-11 oktober 2017 Godt kursussted, god beliggenhed, gode lokaler og god forplejning. God disponering af et presset kursusprogram. God afveksling mellem teori og opgaver / øvelser. Gav god basisviden og mod på mere.
Hanne Søbygaard
(5)
Endnu et godt kursus hos Feicon. Fik et godt overblik i forskellene mellem den gamle og nye standard.
Peter S.
(5)
Jeg meldte mig til Intern Auditor X3 Kursus ved Feicon her i Oktober 2017 grundet at jeg skulle re-certificeres til 2015 standarderne. Har taget Auditor X3 sat X5 kurserne tidligere 2012+2013 nemlig også hos Feicon og igen super professionel samt spændende læring fra både vores Hr. lærer Poul Feilberg samt nogle skønne arbejds kollegaer med ande...
Vis alt
Lars Steinike
(5)
God kursus form - afvekslende mellem opgaver og diskussioner. Kompetent underviser, som forstod at inddrage kursisterne, man kunne ikke gemme sig. Godt princip at lade 'eksamen' bestå af et mix af hjemmeopgaver, eksamensopgaver og indsats i løbet af kursusdagene. Ser frem til ISO 18001:2015
Jakob Overgaard
(5)
Poul formåede at gøre undervisningen i ISO 14001- standarden både spændende og inddragende, hvilket ikke er en selvfølge, da det er relativt tørt stof. Med en kombination af enkelt gennemgang, øvelser og rollespil i undervisningen, fik jeg en helt ny forståelse af sammenspillet mellem standardens punkter. Efter kurset føler jeg mig meget mere ru...
Vis alt
Morten
(5)
Godt kursus med god variation mellem forelæsning og gruppe arbejde.
Anders Klitgaard
(5)
Jeg har været på kursus i ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 hos Feicon ApS. Jeg var nybegynder indenfor dette men med Poul Feilberg som instruktør blev det gjort let forståeligt og jeg havde stort udbytte af kurset. Der var en stor grad af hands on indlagt ligesom der var mulighed for at bringe egne firmarelevante spørgsmål i spil.
Einar Vang
(4)
Fint kursus, og jeg lærte en masse. Eneste kommentar jeg har, er at kursus leder har en manglende kundskap til den branche jeg arbejder i. Men, det er samtidigt en fordel, da man får nye indput, ideer og synspunkter på tingene.
Lena Hallgren
(4)
Kurset kommer godt rundt om emnet, og ruster kursisten til at arbejde med ISO.
Marius Lindberg Lauridsen
(5)
Var så heldig at deltage på Feicon's X5 Lead Auditor Combi Kursus i februar 2017. Programmet er forholdsvis kompakt, og der er ikke meget "spild tid" hvilket i min optik er en fordel. Poul er en utrolig dygtig og kompetent "lærer" som forstår at presentere materialet på en forståelig, indbydende, og ikke mindst lærerig måde. Man skal dog på...
Vis alt
Jan Johansen
(5)
Intensivt kursus i "tørt" stof, men de mange øvelser og den systematiske tilgang gjorde det både spændende og lærerigt. Jeg kan varmt anbefale kurset. Underviser har stor erfaring med ISO standarderne og formidler det på en god måde. Jeg føler at jeg har fået både overblik og stor forståelse for standarderne. Både underviser og setup med øvelser...
Vis alt
Erik Mørk Madsen
(5)
Et godt kursus der var udbytterigt selvom der var et stort tidspres. Var uddybende på væsentlige punkter, med en god og grundig gennemgang, hvor der blev draget parallelier til hverdagen, med gode eksempler. Manglede lidt opgaveløsning, selvom der var tidspres.
Gitte Holm Hansen
(4)
Tre hårde men dejlige dage. Lærerigt og en god dialog i "klassen". God fortælling omkring situationer/certificeringer fra andre virksomheder. Fik meget ud af det rollespil der var på dag 3, evt mere af det!
Jann
(5)
Havde virkelig mine tvivl om dette kursus med min erfaring indenfor certifisering Men en god og levende lærer med masser af erfaring indenfor faget,med masser af eksempler fra det virkelige liv. fik en til at forstå filosofien bag ISO, et kursus som kan anbefales.
Jens Koch Kristensen
(4)
Lidt tungt emne men det gav en åbenbaring for ISO termer og definitioner.
Christian Lauridsen
(5)
Poul formår at gøre et emne, som har et enormt potentiale til at være tørt og kedeligt, til et interessant og let forståeligt.
Morten Bruun Sørensen
(5)
Syntes at kurset var super. Et tørt stof gjort spændende. Gode omgivelser. God forplejning. Interessante diskussioner.
Kristian Rasmussen
(4)
Lærerige dage dage hos Feicon, der har givet en dyb indsigt i audit. Der kunne måske godt være lagt lidt mere vægt på rollespil og værktøjer omkring 2. parts audit.
Henning Skovhøj
(4)
Et rigtig godt kursus hvor jeg blev klædt godt på til at gennemføre intern Audit. Jeg glæder mig til et opfølgnings kursus til ISO 9001/2015