Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 23
12

Læs mere om kurser i personaleudvikling

Du finder her kurser i personprofiler og personlighedstest. Kurserne henvender sig typisk til ledere, mellemledere, HR-specialister, konsulenter og andre, der har særlig interesse i emnet.

Hvis du vil opnå et optimalt resultat, skal du sende den rette mand eller kvinde til opgaven. Det er kort sagt essensen af det fagområde, der beskæftiger sig med personprofiler og personlighedstest. Personprofiler og personlighedstest er dermed ofte et værktøj til rekruttering i en virksomhed eller organisation. Inden samtaleforløbet i forbindelse med rekruttering til en ledig stilling har du mulighed for på en kvalificeret måde at sortere ud i feltet ansøgere, så du kun indkalder den håndfuld af ansøgere til samtale, der med størst sandsynlighed er egnet til jobbet. Du kan ydermere ud fra personlighedstestens resultat bedre forberede dig til interviewet med den konkrete ansøger.

Personprofiler og personlighedstest er også et vigtigt redskab, hvis en virksomhed eller organisation står foran en større forandringsproces, som indebærer, at medarbejdere skal tildeles nye ansvarsområder m.m.

Endeligt er personprofiler og personlighedstest et brugbart redskab til løbende coaching af virksomhedens eller organisationens ansatte.

Der findes et stort udvalg af forskellige personlighedstests på markedet. Nogle har et mere generelt sigte med henblik på at kortægge personens overordnede psykologiske profil. Andre er mere specifikt rettet mod bestemte evner i forhold til et bestemt fag, og en del er en kombination af begge.

Det overordnede formål med kurserne er at gøre dig i stand til at forstå, tolke og anvende personlighedstests til ansættelse, udvikling eller coaching af medarbejdere. Mere grundlæggende undervises der i forskellige personlighedsteorier, adfærdspsykologi og ofte også i udvikling af specielle tests til netop din virksomhed eller organisation.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Filtrér listen og vælg det rette kursus


Send en henvendelse


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Kundecase
Fundamentet forstærket til bygge...
Camilla Knudsgaard

Lederkurset har hjulpet mig til at bevare roen og navigere i den skepsis og modstand, som jeg måtte møde.

Læs mere
Trine, tidligere kursist

“Tak for jer! I er nogle af de skønneste og mest kompetente mennesker jeg kender.
Tak for, at I er en del af mit liv og min læring”.

Læs mere
Louise, Tidligere kursist

" "We are not human doing. We are human beings." Citatet er så fint, og siger det hele om stress." 

Kundecase
Afklarethed og åbenhed giver ove...
Kasper Kristiansen

Lederkurset har givet Kasper Kristiansen gode metoder og værktøjer til specifikke opgaver i virksomheden – som hvordan han forbereder sig optimalt til et møde.

Læs mere