Lær sidemandsoplæring med TWI

Længde
4 timer
Pris
249 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Start i dag Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
4 timer
Pris
249 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Start i dag Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Start i dag

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Lær sidemandsoplæring med TW

En hands-on metode til – på en enkel måde-  at udvikle medarbejdernes kompetencer.

Systematisk arbejde med kompetenceudvikling er en forudsætning for at arbejdsprocesserne forløber optimalt. I vores del af verden forudsætter vi at vi i forbindelse med rekrutteringen  får de nødvendige kompetencer, hvorfor oplæring på jobbet – som eksempelvis sidemandsoplæring –  spiller en mindre rolle.

Der kan imidlertid opstå situationer, hvor det er åbenlyst at dette ikke er tilfældet. En sådan situation opstod i USA under 2. verdenskrig, hvor kvinderne pludselig skulle erstatte mændene i krigsproduktionen. Behovet for “on the Job Training” var markant – så man udviklede en metode- Training with in Industri. eller TWI. M Metoden var meget succesfuld og trænede mange tusinde. Efter krigen kom mændene hjem. De overtog deres gamle jobs og USA glemte alt om TWI

Taberen af krigen var Japan. Der havde man ingen ressourcer og så sig omkring efter billige og systematiske måder at lave sidemandsoplæring på.  Blikket faldt på TWI  som man så – på ægte japansk maner – videreudviklede. Herunder udviklede man – med inspiration fra japansk kampsport  – de såkaldte Doujoes. Disse er øve områder, hvor man kan træne sine færdigheder inden man skal i kamp – produktionen.

I dette kursus introduceres du til værktøjet TWI (Training within Industri) samt Doujo konceptet. Begge værktøjer der anvendes bredt til udvikling og vedligeholdelse af kompetencer.

På kurset gennemgår du:

1. Den samlede proces i TWI
2. Opstilling af lederforventninger og værdier
3. De 3 TWI moduler
4. De konkrete TWI aktion kort
5. Doujoen indretning og funktion

Kurset er fuld af øvelser og test så du i praksis kan prøve dine færdigheder. Kurset afsluttes med et certifikat som bevis på dine kompetencer..

Pris

Kurset indgår i et abonnement med 14 andre leankurser og uddannelser. Man kan få adgang til samtlige disse i en måned for en samlet pris af 249 kr inkl moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Lær sidemandsoplæring med TWI
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Kompetenceforum ApS
Garnisonen 38
4100 Ringsted

Leankurser.DK

Leankurser.dk er en samling af online kurser med fokus på optimering af arbejdsprocesser ved brug af Lean metoden. Alle kurser er opbygget interaktivt med en vekselvirkning mellem læring og aktiv afprøvning af siden viden. Her er ingen passiv lytning til...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret