Rekruttering kursus

Invester i jeres Human Relations

Rekruttering og HR kan gøre den helt store forskel mellem fiasko eller succes, når virksomheden skal sætte og fastholde et vindende team. Med et kursus i rekruttering kan du blive klogere på, hvordan du undgår de mest almindelige fejl i ansættelsesprocessen, og hvordan du sammensætter det bedste team i jeres virksomhed. 
Viser 1-20 af 22
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 22
1
2

Læs mere om arbejdet med rekruttering

Med et kursus inden for rekruttering kan du varetage jobs inden for HR eller ledelse med fokus på at finde og udvælge nye ansatte. Søger du andre kurser på området for HR og personale, hvor rekruttering er en del af en samlet uddannelse, kan du klikke dig ind på vores underkategori ansættelse og opsigelse.

Forskellen mellem at ansætte en god eller en dårlig medarbejder kan få store konsekvenser. En dygtig person betaler ofte sig selv flere gange. Rekruttering er et ledelseskursus, hvor man lære sig, hvordan man kan undgå de mest almindelige fejl i rekrutteringsprocessen. Rekrutteringsarbejdet giver resultater, og hvis HR-afdelingen bliver udnyttet optimalt, kan det i sidste ende øge overskuddet. 

Hvilke egenskaber søger du hos dine ansatte? Skal du satse på nye eller mere erfarne medarbejdere? Hvordan bygger man en effektiv virksomhed organisatorisk? Dette er bare nogle af de spørgsmål, som du kan forvente svar på et rekrutteringskursus.

Rekruttering handler ikke kun om at finde nye medarbejdere til virksomheden, men også om at udvikle virksomheden og skabe de bedste langsigtede løsninger.

Hvorfor er rekruttering vigtigt for virksomheden?

Den helt rigtige rekrutteringsstrategi kan være vigtig for virksomhedens overskud og vækst. Derfor er HR og rekruttering i virksomheden en nøgle til at skabe gode resultater nu som i fremtiden.

Gode medarbejdere gør forskellen - og det er vigtigt, at din virksomhed har resourcerne til at kunne rekruttere.

Dine medarbejdere er livsnerven i virksomhederne - uanset, om det er et lille familie- firma, en mellemstor virksomhed eller en multinational koncern. Rekrutteringskurser kan klæde personale-kontoret på til at vælge de rigtige ansatte.

For ledere i virksomheder skal samarbejdet med medarbejdere i HR-afdelingen helst være tæt og tillidsfuldt. Personlige præferencer eller tilfældigheder skal ikke spille ind, når virksomheden holder samtaler med ansøgere. På rekrutteringskurser kan man finde formlen på, hvilke faktorer, der bør afgøre om en kandidat bliver tilbudt ansættelse. Kompetente HR-medarbejdere er uddannet til at spotte kemi, kompetencer og kvaliteter.

Når der skal ske afskedigelser af enkeltpersoner eller det bliver nødvendigt med større fyringsrunder, er det også essientielt, at HR-medarbejderne har de rette evner til at håndtere dette. Rekrutteringskurser handler dog kun om at ansætte nye medarbejdere.

Er du interesseret i hvordan HR-medarbejderne løbende kan være med til at udvikle virksomheden og få de nuværende ansatte til at trives og præstere bedst muligt, så kan du finde inspiration i vores overordnede HR-kategori.

Målgruppen for kurser i rekruttering

Alle i virksomheden som har berøring med rekrutteringsprocessn kan have glæde af et kursus i den forbindelse. Det kan være de HR ansvarlige, personer involveret i ansættelser, ledere og andre med personaleansvar. Det kan også være rekrutteringsfirmaer, som har brug for efteruddannelse for at holde sig opdateret med inden for de nyeste tendenser på markedet.

Typer af kurser i rekruttering

Der er et udbud af forskellige typer af kurser i rekruttering her på finduddannelse.dk. Det kan være kurser i, hvordan man bruger de sociale medier til at finde nye medarbejdere. Der er også grundlæggende og strategiske kurser i rekruttering.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier