15FQ+ Personlighedstest Certificering

DISCnordic, Online
Længde
1 dag
Pris
5.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 dag
Pris
5.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

15FQ+ Certificering

Tag en 15FQ+ Certificering

Med en 15FQ+ certificering fra DISCnordic får du adgang til 5 forskellige rapporter. Rapporterne tager alle udgangspunkt i 15FQ+’s faktorer og deres statistiske korrelationer til andre veldokumenterede teorier og værktøjer. bl.a. John Hollands karriere typologi, Bass’s Ledelses stile, Belbin’s teamroller, Bar-On’s Emotionel intelligens samt Theodore Milton’s arbejde med Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM).

Indhold og form på en 15FQ+ Certificering

En 15FQ+ certificering giver adgang til en række dybtgående, ekspert rapporter som anvendes til beslutningstagning og feedback. Disse beskriver en persons typiske interpersonelle adfærd, tænke- og beslutningsstil samt måder at håndtere pres på arbejdspladsen.

Efter en certificering får du adgang til fem forskellige rapporter, som giver dybdegående information omkring en kandidat. De fem rapporter anvendes efter behov, og der er mulighed for at sætte fokus på en række af temaer blandt andet emotionel intelligens, kontra-produktiv adfærd, team- og ledelsesroller m.v. Du får også adgang til at lave en ideel jobprofil som sammenholdes med kandidaterne.

Dit udbytte med en 15FQ+ Certificering

15FQ+ certificeringen sætter dig i stand til at forstå og arbejde med Fem-Faktormodellen og 16 personlighedsfaktorer. Derudover bliver du i stand til at give en personlig tilbagemelding og anvende de fem forskellige rapporter der indgår i værktøjet.

Certificeringen giver dig et solidt teoretisk og praktisk fundament til at:

1. Fortolke en 15FQ+ profil, samt give en etisk forsvarlig tilbagemelding.

2. Anvende 15FQ+ som forståelsesramme til selvindsigt for enkeltpersoner.

3. Kunne arbejde med 15FQ+ i relation til rekruttering af kandidater, on-boarding, ledelse og samarbejde

Målgruppe

Denne 15FQ+ Certificering er relevant for konsulenter, ledere og andre der arbejder professionelt med organisationsudvikling, HR, ledelse, rekruttering, forandring mm. og som skal bruge et nuanceret men enkelt, praktisk og valideret personvurderingsværktøj til at understøtte disse aktiviteter. Det er en forudsætning for deltagelse at du er certificeret i et andet psykometrisk værktøj og at du har erfaring med anvendelse af test.

Pris

Prisen for 15FQ+ Certificering er 5000 kroner ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om 15FQ+ Personlighedstest Certificering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
DISCnordic
Raffinaderivej 8B, 1. sal
2300 København S

DISCnordic udvikler og leverer HR løsninger til virksomheder og konsulenter, både i Danmark og internationalt. Vores løsninger er validerede og gennemtestede, og vores værktøjer er designet til at skabe bedre relationer og opnå bedre resultater i alle organisationer og på...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret