AdaptGRT - Kognitiv Evnetest Certificering

DISCnordic, Online
Længde
1/2 dags kursus
Pris
2.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1/2 dags kursus
Pris
2.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

AdaptGRT certificering

Tag en AdaptGRT certificering

En AdaptGRT certificering henvender sig til dig der ønsker adgang til den nyeste og mest effektive metode til at vurdere kognitive evner indenfor verbal-, numerisk- og abstrakt ræsonnement. Uanset om du arbejder med rekruttering af talenter, specialister eller ledere, vil du med AdaptGRT få et værdifuldt værktøj, der kan understøtte din arbejdsproces. Lyder dette som noget, der er relevant for dig? Så er en AdaptGRT certificering hos DiscNordic måske noget for dig!

Indhold og form med en AdaptGRT certificering

På kurset vil du få en gennemgang af relevante grundbegreber, værktøjets konstruktion samt fortolkning af test resultat. Best practices og faldgruber ifm. tilbagemeldinger, samt træning af dette. 

Formålet med kurset er at kunne vurdere en persons potentiale i forhold til en stilling eller et udviklingsforløb, er en væsentlig del af udvælgelsesprocessen.

Selvom du er erfaren bruger af eksempelvis personligheds- eller adfærdsanalyser, vil du opleve, at der i forhold hertil er meget stor forskel på den konkrete anvendelse og formidling af resultater af kognitiveanalyser.

Certificeringen klares på en halv dag og afsluttes med, at du præsenteres for onlineplatformen GeneSys, i gennem hvilken du kan udsende og administrere links, tests og profiler.

Dit udbytte med en en AdaptGRT certificering

AdaptGRT certificeringen lærer dig at anvende, fortolke og tilbagemelde scoren på en test.

Samtidig får du gode råd om, hvordan du kan sætte testværktøjet i spil i forhold til de organisatoriske og forretningsmæssige udfordringer, som I kan risikere at stå over for.

1.At blive bekendt med grundbegreberne som lægger sig rundt om det at arbejde med kognitive test samt indsigt i konstruktionen af værktøjet.

2.At få tilført viden og færdigheder der gør dig i stand til gennemføre en tilbagemelding.

3.At blive opmærksom på relevante koblinger mellem DISC-profiler og kognitive test, og dermed blive inspireret til at tænke brugen af kognitive test ind i mere end blot rekruttering.

Målgruppe

Med en AdaptGRT certificering kurset er primært tiltænkt konsulenter, interne såvel som eksterne, som arbejder med rekruttering, talent- udvikling, osv. og som ønsker at lave endnu mere kvalificerede rekrutteringer og skudsmål.

Det er ikke et krav, at man er DISC certificeret. Der vil dog på kurset komme koblinger til DISC.

Pris

Prisen for en AdaptGRT certificering er 2500 kroner ekskl. moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om AdaptGRT - Kognitiv Evnetest Certificering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
DISCnordic
Raffinaderivej 8B, 1. sal
2300 København S

DISCnordic udvikler og leverer HR løsninger til virksomheder og konsulenter, både i Danmark og internationalt. Vores løsninger er validerede og gennemtestede, og vores værktøjer er designet til at skabe bedre relationer og opnå bedre resultater i alle organisationer og på...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret