Vis finduddannelse.dk som: Mobile

CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor (BTB)

CfL
Startdatoer
Online
02-09-2020  
17.400 DKK
02-11-2020  
17.400 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Personality Focus Profile – 12 Factor (BTB)

CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor (BTB) - En personlighedstest, der optimerer jeres rekruttering og onboarding på leder- og funktionærniveau

CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor (BTB) giver en nuanceret indsigt i jeres kandidaters motivation, drive, opgaveløsning, temperament og måde at samarbejde på.

På denne måde sikrer I et optimalt match til stillingen og vigtig viden om, hvilke personlighedstræk I eventuelt skal være opmærksomme på i forhold til den nyansatte kandidat.

Formålet med CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor (BTB)

Kurset certificerer dig i at anvende CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor (BTB). På kurset lærer du baggrunden for testen, hvordan du læser testprofiler og holder tilbagemeldingssamtaler. Derudover bliver du præsenteret for, hvordan du kan bruge værktøjet i rekruttering.

Hvordan og hvem kan anvende CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor (BTB)?

Dette kursus henvender sig til alle HR-konsulenter, rekrutteringskonsulenter og personalemedarbejdere, som arbejder professionelt med:

  • Personvurdering i forbindelse med rekruttering generelt
  • Rekruttering og/eller onboarding af ledere
  • Rekruttering og/eller onboarding af akademikere
  • Rekruttering og/eller onboarding af specialister
  • Rekruttering og/eller onboarding af funktionærer

Hvordan får jeg adgang til CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor (BTB)?

Du skal gennemføre et certificeringskursus på 2 + 1 dag. Mellem anden og tredje kursusdag skal du i en periode på 4-6 uger gennemføre 5 træningssamtaler, når det passer dig. På den tredje kursusdag arbejder I med erfaringsudveksling, fælles tolkningsøvelser samt yderligere træning af tilbagemelding. Efter endt kursus er du kvalificeret og certificeret til at anvende CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor (BTB).

Det er en forudsætning for deltagelse i certificeringskurset, at du forinden har gennemført og bestået kurset Erhvervsrettet Testning hos CfL, medmindre du allerede har bestået et grundkursus i test fra Hogrefe Psykologisk Forlag, SHL eller Cubiks.

Pris

Certificering: Medlemmer: 14.800 kr. / Andre: 17.400 kr.

Om udbyderen

CfL - Bedre ledere, bedre resultater

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor (BTB)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Margrete Larsen, HR-Direktør, VE...

“For at tilføre endnu mere kvalitet i rekrutteringsprocessen har vi valgt at supplere vores værktøjskasse med BTB for funktionærer og OTS for timelønnede. Og med stor accept i vores organisation!”

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: