MS Project kursus

Bliv klædt på til at planlægge, udføre, følge op og afrapportere dine projekter hurtigt og effektivt. Med et MS Project kursus får du netop kendskab til det populære computerprogram, der kan hjælpe dig med at gennemføre dine projekter med succes. Du finder kurser i MS Project på alle niveauer, på tværs af landet. Fælles for kurserne er, at du får indblik i programmets mange funktioner til udvikling og eksekvering af din virksomheds projekter.

I Metier prøver vi at gøre projektledelse nemmere, så dine projekter skaber mere værdi. Hos os kan du derfor tage kurser og certificeringer i de mest anerkendte metoder inden for projekt- og forandringsledelse. 
Metier tilbyder bl.a. internationalt anerkendte certificeringer i Change Management, PRINCE2 og PRINCE2 Agile.

Microsoft Project 2013
Kursuscentret, Campus Vejle
2 dage
6.600 DKK
Vejle
På dette kursus i Microsoft Project 2013 lærer du at anvende det bedste projektstyringsværktøj der er udviklet. Dette kursus i...
MS Project
Tietgen Skolen - Kurser og efteruddannelse
2 dage
Odense
Project er for dig, som vil styre og planlægge dine projekter....
Project - 2010-2013 Grundlæggende
Officekursus
1 dag
3.500 DKK
Flere byer (2)
Sideopsætning Redigering af visninger og udskrivninger Gennemgang af relevante genveje...
Project 2010, 2013 og 2016 Grundlæggende
Teknologisk Institut
2 dage
5.900 DKK
Flere byer (2)
Få erfaring med Microsoft Project som værktøj til planlægning og opfølgning af projekter. Kurset koncentrerer sig om de centrale begreber,...
Project 2010, 2013 og 2016 Videregående
Teknologisk Institut
1 dag
3.500 DKK
Flere byer (2)
Få et mere nuanceret kendskab til Microsoft Project som værktøj til planlægning og opfølgning af projekter. Kurset tager fat om...
  • = Videopræsentation tilknyttet denne udbyder/uddannelse
Viser 1-5 af 5
 

Microsoft Project er et projektplanlægningsredskab, som bruges til at planlægge, lede og følge op på projekter. Microsoft Project understøtter alle dele af projektarbejdet fra grundplan til gennemførelse og evaluering. På kurser i Microsoft Project får deltagerne bl.a. mulighed for at lære sig om specifikke programfunktioner og genveje til aktivitets og ressourceplanlægning, budgettering, opfølgning og rapportering.

Du finder her et stort udvalg af kurser i Microsoft Project (MS-Project), som er det førende software-program til styring af projektarbejde i virksomheder og organisationer. Der er både kurser for nye brugere af MS-Project og mere øvede brugere, som f.eks. vil lære at bruge programmet til at styre flere projekter sideløbende. Endeligt er der også mulighed for at få skræddersyet et kursus præcist til den enkelte virksomheds behov.

På kurser i Microsoft Project får deltagerne bl.a. mulighed for at lære sig om specifikke programfunktioner og genveje til aktivitets og ressourceplanlægning, budgettering, opfølgning og rapportering.

Projektarbejde - et effektivt redskab til udviklingsopgaver

I modsætning til en virksomheds eller organisations daglige drift, handler projektarbejde for det meste om at undersøge nye muligheder, som senere kan blive en del af den daglige drift. Projektarbejde er et meget effektivt redskab til den slags udviklingsopgaver, og med MS-Project får virksomhederne en effektiv "følgesvend", der guider de involverede sikkert gennem alle faser fra projektets opstart over gennemførelsen til afslutningen og evalueringen af projektet. Visse virksomheder arbejder næsten udelukkende med projekter, og for dem er MS-Project et dagligt arbejdsredskab. Det vil typisk være f.eks. arkitektfirmaer og konsulentfirmaer. MS-Project er en app. der knytter sig til Microsoft Office pakken.

Hvad indeholder Microsoft Project?

Følgende liste giver dig et overblik over de arbejdsopgaver, som MS-Project hjælper med at holde styr på i forbindelse med gennemførelse af projektarbejde. Samtidig er det eksempler på de temaer, der bliver undervist i på de mere grundlæggende kurser i brugen af MS-Project:

  • Oprettelse af et projekt - kom godt i gang.
  • Forstå brugerfladen
  • Projektets opgaver og varighed
  • Tildeling og styring af projektets ressourcer
  • Opfølgning på projektets fremdrift og overblik
  • Beregning og kontrol
  • Afslutning og evaluering af projektet