Viser 1-20 af 54
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 54
1
2
3

Bliv en bedre oplægsholder med et kursus i præsentationsteknik

Føler du dig usikker og nervøs over, hvordan du får andre til at lytte? Fortvivl ikke! Det er ikke alle, der har et medfødt talent, der giver dem en autoritær stemme og fornemmelse for, hvor man skal bruge de humoristiske indlæg. Det positive er, at ovenstående kan læres.

De grundlæggende værktøjer i præsentationsteknik er, at du lærer at tale højt og tydeligt, at du er velforberedt og, at du har viden om det emne, du præsenterer.

Tag et præsentationsteknik kursus og brænd igennem med dit budskab

Retorik så dagens lys under antikken og refererede dengang til talekunst. Groft sagt handler det om, hvordan man effektivt kan kommunikere et budskab. Ved at uddanne dig inden for retorik, forbedrer du din evne til at debattere, fremføre præsentationer og holde forelæsninger.

På finduddannelse.dk kan du søge blandt en lang række kurser inden for præsentationsteknik og retorik, der gør dig i stand til at brænde igennem med dit budskab. Står du foran at skulle præsentere noget for et større publikum, så er et præsentationsteknik kursus en god måde at klæde dig på til udfordringen.

Et præsentationsteknik kursus omhandler typisk emner såsom:

  • Hvordan beroliger du dine nerver?
  • Hvordan forbereder du dig?
  • Kropssprog - Hvilke signaler sender du?
  • Hvordan fanger du opmærksomheden?
  • Hvordan skal du imødegå dit publikum?
  • Hvordan bruger du tekniske hjælpemidler og redskaber?
  • Hvilke kneb kan du anvende for, at overbevise?
  • Hvordan engagerer og inspirerer du?
  • Hvilken skabelon skal du bruge for at nå ud med dit budskab?

Læs vores artikel med tips til, hvordan du får andre til at lytte til dig

Med et præsentationsteknik kursus får du blandt andet grundig indsigt i de tre begreber Ethos, Logos og Pathos, som udgør fundamentet for retorikken. At anvende Ethos handler om, at finde de midler som er bedst egnet til, at virke troværdig hos sit publikum. Logos appellerer til fornuft og fakta, og når man anvender Pathos er formålet, at vække følelser hos sine tilhørere.

Der findes forskellige måder at udforme en funktionel tekst. En måde inden for retorikken er at bruge retoriske ideer til at få nuance og dybde i sin tekst. Variation af sproget kaldes figurer og troper. Man skiller mellem fire forskellige måder at udsmykke sin tekst; gentagelser, sammenligninger, billeder og vendinger.  

Derudover findes der forskellige måder at udtrykke sig på. Eksempelvis kan man benytte sig af ironi, man kan tale i metaforer samt benytte sig af antitese. Disse begreber er gode redskaber til at strukturere en god præsentation og derfor kan du få stor gavn af et kursus i præsentationsteknik.

Hvorfor tage et præsentationsteknik kursus?

Ved at tage et kursus i præsentationsteknik, har du mulighed for at blive en naturlig taler! Du lærer, hvordan du forbereder præsentationen, samt hvordan du bedst bevarer (øjen)kontakten med dit publikum. Du lærer at inspirere dine lyttere, forstærke dit budskab med sproget, samt hvordan du imødegår den person, der altid har en kommentar til det, du fremfører på en ikke-konfrontatorisk måde.

Forløbet giver dig nye kompetencer og desuden søger et kursis i præsentationsteknik at forbedre og fremhæve de kvaliteter, du besidder for således at udruste dig med redskaber og selvtillid.

Du skal være opmærksom på, at der findes forskellige kurser inden for området, og det kan derfor være forskellige fokusområder fra udbyder til udbyder. Tag derfor gerne kontakt direkte til kursusudbyderen, så du har al information tilgængelig samt den opdaterede pris. Udbyderen kan også hjælpe dig, hvis du har andre spørgsmål til kurset. Du kan rette henvendelse til udbyderen af dit foretrukne præsentationsteknik kursus via henvendelsesformularen på kursets side.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier