Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Præsentationsteknik for nervøse

Aros Business Academy
Startdatoer
Århus
22-08-2022  
8.900 DKK
København
13-09-2022  
8.900 DKK
08-11-2022  
8.900 DKK
16-01-2023  
8.900 DKK

Præsentationsteknik for nervøse

Kursus i præsentationsteknik for særligt nervøse - Århus og KøbenhavnLær at holde præsentationer uden nervøsitet

Sig farvel til de fugtige håndflader og sommerfuglene i maven og hold fænomenale oplæg uden dårlige nerver! Med dette kursus i præsentationsteknik bliver du klædt på til at holde præsentationer med stor selvsikkerhed og gennemslagskraft.

Vores kursus i præsentationsteknik for nervøse er meget mere end et almindeligt kursus i blændende præsentationer. Vi har kombineret en nøje afmålt blanding af almindelige (men superskarpe) præsentations-teknikker med helt konkrete værktøjer og metoder til at kontrollere din nervøsitet.

Fx kan noget så simpelt som din vejrtrækning betyde hele forskellen på, om dit publikum fanger din nervøsitet eller ej. Du lærer at kontrollere din stemme, dit kropssprog dit taletempo og dit åndedræt, så du fremstår selvsikker og komfortabel og ikke retter fokus på din egen person.

Det får du på præsentationsteknik kurset:

 • Du lærer, hvordan du holder oplæg uden at blive hæmmet af dine nerver
 • Behagelig øjenkontakt og interaktion med dit publikum
 • En mere selvsikker og mere afslappet indstilling til præsentationer
 • Effektiv åndedrætstræning – skab ro og velvære og kontrollér dit publikum
 • Pausen som redskab – hold pauser med power (i stedet for de pinlige af slagsen)
 • En lang række teknikker, der gør dine præsentationer mere spændende – og dig mindre nervøs!
 • Træning i hvordan tonefald kan kontrollere både situationen og nervøsiteten.

Det hele handler ikke om dig

Ja, undskyld vi siger det, men den er god nok – og det er faktisk ikke så dårligt! Publikum er nemlig ikke kommet for at vurdere dig som person – de er kommet for at lytte til budskab. Kan du overbevise dig selv om dette, er du kommet langt i kampen mod nerverne! På kurset lærer du derfor, hvordan du holder fokus på at formidle dit budskab klart og engagerende, og du lærer, hvordan du undgår at fokusere på dig selv. På kurset zoomer vi ind på netop dine nerver, så du lærer, præcis hvordan de påvirker dig – og hvordan du skal styre dem!

Målgruppe

Nervøsitet rammer ikke kun i store oplægssituationer; det kan også blive en hæmning til hverdag. Kurset er både for dig, der mest mærker nerverne ved store præsentationer og dig, der synes, det kan være udfordrende at præsentere sig selv ved et møde.

Tag kampen op mod nerverne og bliv en fænomenal oplægsholder!

”Nervøs oplægsholder” er ikke en kronisk diagnose, og der er absolut ingen grund til at acceptere den titel! Kuren består af to elementer:

 1. Det rigtige mindset (hvor det er okay at prøve sig frem)
 2. En række af teknikker, der både gør din præsentation mere spændende og samtidig gør dig mindre nervøs

Vi giver dig begge dele. Lær fx hvordan du positivt kan bruge øjenkontakt til at gøre dig selvsikker i stedet for at gøre dig nervøs. Tag på kursus og bliv en oplægsholder i verdensklasse – helt uden den belastende nervøsitet!

Et kursus med stort udbytte

Dit udbytte:

 • Det helt indlysende først: dine præsentationer og oplæg bliver markant forbedret, fordi du ikke længere lader dig hæmme af nervøsitet. Det betyder, at dine gode pointer og faglige input kommer til sin ret, og du bliver hørt højt og tydeligt. Du får simpelthen gennemslagskraft!

 • Du får et bedre helbred. Nervøsitet påvirker både hjerne og krop. Migræne, træthed og ømme muskler kan være konsekvenser af udpræget nervøsitet eller angst, og kan i værste fald føre til stress. Ved at lære at tøjle din nervøsitet, forebygger du dermed visse sygdomme af både kortere og længere varighed.

 • Du lærer at kontrollere nervøsiteten i stedet for at den kontrollerer dig. Det giver dig en selvsikkerhed både som oplægsholder, men også som person generelt, der gør din daglige interaktion med andre mennesker til en leg.

Din arbejdsgivers udbytte:

 • Din nyerhvervede gennemslagskraft kommer hele virksomheden til gode. Dine oplæg får alle pointerne igennem, og I kommer til at fremstå super skarpe over for publikum, hvadend det er kunder, kursister eller noget helt tredje.

 • En rask og oplagt medarbejder er alle dage at foretrække over en syg og stresset. Når du lærer at komme nervøsiteten til livs, er der en stor sandsynlighed for, at dit sygefravær også vil falde.

 • Arbejdsmiljøet omkring dig forbedres, fordi du simpelthen er blevet bedre til at være på socialt og fagligt. Det betyder mere motivation og bedre resultater i dit arbejde. Simpelthen øget effektivitet - og hvilken arbejdsgiver synes ikke godt om det?

Underviser på kurset

Dya

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer.

Dya har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Hun er uddannet skuespiller og har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet. Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent.

Dya vil være din underviser i København.

Brita

Brita er en særdeles kompetent og passioneret underviser med meget stor ekspertise inden for kommunikation, præsentationsteknik og gennemslagskraft.

Hun er skarp til at se den enkeltes unikke behov. Og hun en meget erfaren rådgiver, der hjælper kursisterne til at opdage deres styrker og at dyrke dem. Brita er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater.

Brita vil være din underviser i Aarhus.

Praktisk information

Prisen er 8.500 kr. ekskl. moms.

Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Antal deltagere: Maks. 10 deltagere på hvert hold

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer!

Aros Business Academy

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Præsentationsteknik for nervøse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Aros Business Academy

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 5 evalueringer

Emil, Aarhus Universitet
"Det var et rigtig godt kursus, hvor jeg har fået trænet mine præsentationer og lært at stole meget mere på mig selv."
Anni, Mariagerfjord Kommune
"Jeg har meldt mig ud af klubben for særligt nervøse, og jeg glæder mig til min næste præsentation – for jeg er en rigtig god oplægsholder. Underviseren er enormt professionel, og hun havde blik for den enkelte deltager, så vi konstant fik konstruktiv kritik og personlige tilbagemeldinger. Hun formåede at udfordre os individuelt. Kursus af høj k...
Vis alt
Louise, CBS
"Kursus af utrolig høj kvalitet. Endnu engang skuffer Aros ikke - og sikke en fantastisk, energisk og dynamisk underviser! Kurset var ret grænseoverskridende på den fede måde, og jeg føler, at jeg går hjem med en masse redskaber til at styre min nervøsitet. Jeg glæder mig til næste gang jeg skal holde en præsentation." 
Få information

Udfyld formularen for mere information om Præsentationsteknik for nervøse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Kursus af høj kvalitet

Mariagerfjord Kommune, Anni Clemensen: "Underviseren er enormt professionel, og hun havde blik for den enkelte deltager, så vi konstant fik konstruktiv kritik og personlige tilbagemeldinger. Hun formåede at udfordre os individuelt. Kursus af høj kvalitet med brugbare værktøjer."

Læs mere
Super godt kursus

Hjørring Kommune, Susanne Fristrup: "Det var et super godt kursus, hvor en meget dygtig underviser lærte mig at tackle min nervøsitet, så jeg ikke længere bliver nødt til at sige nej til at stå foran en forsamling."

Læs mere