Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Præsentationsteknik

Aros Business Academy
Kursus
2 dage
Dansk
Startdatoer
København
30-11-2022  
8.900 DKK
30-11-2022  
8.900 DKK
Odense
30-11-2022  
8.900 DKK
13-03-2023  
8.900 DKK
Århus
18-01-2023  
8.900 DKK
15-03-2023  
8.900 DKK

Præsentationsteknik

Kursus i præsentationsteknik i Århus og København - styrk din gennemslagskraft!

Styrk din gennemslagskraft på kun 2 dage!

Ved du, hvordan du fremstår i publikums øjne, når du giver en præsentation? Eller har du mest fokus på indholdet i det, du skal tale om? Det kan vi lave om på! På kurset lærer du de små tricks, der fra start opbygger dig som en troværdig person i dit publikums bevidsthed. 

Du lærer også de tre grundlæggende måder, hvorpå du kan appellere til dit publikum og vinde tilslutning til det, du siger. På den måde lærer vi dig at præsentere, sådan at det, du står og siger, ikke bare er faktuelt korrekt, men også har den rigtige virkning på dit publikum.

Fremstå både karismatisk og troværdig

På kurset lærer du at lave præsentationer, der ikke kun informerer, men som også inspirerer og engagerer. Præsentationer om seriøse emner behøver nemlig ikke være kedelige og upersonlige. På kurset lærer du derfor at formulere dig på en måde, så du tager ejerskab for det, du siger. Dermed fremstår du mere autentisk og troværdig, og du vil derfor opnå en langt større gennemslagskraft.

Deltag på dette kursus i præsentationsteknik og få personlig sparring på hele pakken: kropssprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og autenticitet!

 • Lær hvordan du får folk til at lytte til hvert ord, du siger
 • Brug storytelling og gør dine pointer levende
 • Bliv en troværdig og autentisk oplægsholder
 • Lær hvordan du tøjrer din nervøsitet
 • Få selvtillid til at improvisere, og frigør dig fra dit manuskript
 • Lær at bruge de tre grundlæggende appelformer ethos, logos og pathos
 • Lær hvordan du gør PowerPoint til din hjælper – og ikke omvendt!
 • Få et stærkt kropssprog
 • Vind fuld kontrol over din egen stemme

Efter kurset vil dine præsentationer ramme plet

Din værktøjskasse bliver fyldt helt op – uanset hvilke kompetencer, du mangler at have i den. Kurset behandler alt fra stemmeføring, kropssprog og nervøsitet til strukturering, formulering og appelformer. Det hele bliver øvet i praksis, så du bliver helt køreklar, og du vil efter kurset give præsentationer, der altid er selvsikre, interessante og overbevisende!

Vores ekspert gør dig til en fantastisk oplægsholder!

Hvis du virkelig vil udvikle din præsentationsteknik, så skal du have en dygtig instruktør, der kan kigge på dig og sige lige præcis, hvad netop DU kan gøre for at få større gennemslagskraft. Vi har sådan en instruktør! På kurset skal du selv præsentere, mens du får råd og vejledning fra en af Danmarks førende eksperter i præsentationsteknik. Hun kan lære dig lige præcis de teknikker, som du mangler for at blive en fremragende oplægsholder.

Målgruppe

Dette kursus i præsentationsteknik er for dig, der ser potentialet i at blive en oplægsholder i verdensklasse. Styrker du din præsentationsteknik, styrker du ligeledes din personlige gennemslagskraft. Kurset er både for erfarne og mindre erfarne oplægsholdere.

Udbytte af kurset i præsentationsteknik

Dit udbytte:

 • Du vil gå til dine præsentationer med større sikkerhed og uden nervøsitet. Du vil ikke være nervøs for, at din stemmeføring og dit kropssprog virker uhensigtsmæssigt på dit publikum.

 • Du vil lære at ramme plet med dine formuleringer og ikke tale forbi dine tilhørere, fordi du på kurset bliver trænet i at tilpasse din præsentation til det publikum, du står foran.

 • Du vil blive bevidst om de retoriske tricks og principper, der gør et budskab overbevisende. Du vil kunne levere forslag, på en måde så folk lytter til dem og får lyst til at implementere dem.

Din arbejdsgivers udbytte:

 • Med dette kursus er det slut med de triste præsentationer, der spilder folks arbejdstid, fordi de sidder og lytter til en præsentation, som de ikke får et reelt udbytte af.

 • Din virksomhed vil få det fulde potentiale ud af dig, fordi du lærer, hvordan du præsenterer dine forslag og ideer helt klart, således at alle kan forstå dem og se deres potentiale.

 • Moralen og gejsten bliver øget af, at du giver spændende og motiverende præsentationer. Dine kollegaer vil også kunne hente inspiration hos dig til forbedring af deres egne præsentationer.

Det siger tidligere kursister

Lyngby-Taarbæk Kommune, Tina Koch Ritter 

”Underviseren var en superformidler, der kunne ramme alles behov og udviklingspotentiale lige på kornet. Hun var inspirerende og kompetent, virkelig en ren fornøjelse. Kurset har lært mig at stå stærkere, og jeg har lært at erstatte ”øh” med en effektfuld pause. Gennem underviseren og sparring på kurset, har jeg fået mere tillid til mig selv som formidler.” 

Nordea, Dorte Lund
”Supergodt kursus med gode kursister og en super inspirerende kursusleder. Hun var bare så god, indlevende, dygtig og meget inspirerende. Sjældent har jeg været på så godt et kursus, hvor alt bare var, som det skulle være, og underviseren fik alle med, så udbyttet var optimalt. Jeg har både fået teknikker og værktøjer med hjem – og stof til eftertanke.”

AAK, Jeppe Hjorth
”Jeg var ovenud tilfreds med kurset. Jeg kan ikke komme i tanke om noget, der kunne være bedre. Kurset har været en kæmpe inspiration, som jeg vil komme til at bruge meget hver dag. Og underviseren var fantastisk! Hun var dygtig til at spotte hver enkelt deltagers svage punkter og hjælpe dem målrettet fremad.”

Underviser på kurset

Dya

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer. Dya har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Hun er uddannet skuespiller og har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet. Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent.

Dya vil være din underviser i København.

Brita

Brita er en særdeles kompetent og passioneret underviser med meget stor ekspertise inden for kommunikation, præsentationsteknik og gennemslagskraft.

Hun er skarp til at se den enkeltes unikke behov. Og hun en meget erfaren rådgiver, der hjælper kursisterne til at opdage deres styrker og at dyrke dem. Brita er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater.

Brita vil være din underviser i Aarhus.

Praktisk om kurset

Prisen er 8.500 kr. ekskl. moms.

Inkluderet i prisen er et e-kursus om god læring, kursusmateriale og fuld forplejning. Betaling sker en uge før kursusstart.

Deltagerantal: Maks. 10 deltagere på hvert hold

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer!

Aros Business Academy

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Præsentationsteknik
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Aros Business Academy

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 5 evalueringer

Tina, Lyngby-Taarbæk Kommune
"Underviseren var en superformidler, der kunne ramme alles behov og udviklingspotentiale lige på kornet. Hun var inspirerende og kompetent, virkelig en ren fornøjelse. Kurset har lært mig at stå stærkere, og jeg har lært at erstatte ”øh” med en effektfuld pause. Gennem underviseren og sparring på kurset, har jeg fået mere tillid til mig selv som...
Vis alt
Susanne, Telia
"Virkelig godt kursus. Under kurset blev der taget hensyn til vores forventninger til kurset, og min fornemmelse var, at kurset blev 100% skræddersyet vores individuelle baggrund og behov."
Kenneth, SKAT
"Superdygtig underviser, hvor min egen præsentation blev ændret og forbedret allerede efter en time. Det var godt med meget fokus på det praktiske arbejde, så man lærte at iscenesætte sig selv og fange sit publikum. Jeg har lært at bearbejde min nervøsitet og indtage scenen, så mine præsentationer kommer helt ud over rampen."
Få information

Udfyld formularen for mere information om Præsentationsteknik

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Udbyttet var optimalt

Nordea, Dorte Lund: ”Sjældent har jeg været på så godt et kursus, hvor alt bare var, som det skulle være, og underviseren fik alle med, så udbyttet var optimalt. Jeg har både fået teknikker og værktøjer med hjem – og stof til eftertanke.”

Læs mere
Mere tillid til mig selv

Lyngby-Taarbæk Kommune, Tina Koch Ritter: ”Gennem underviseren og sparring på kurset, har jeg fået mere tillid til mig selv som formidler.” 

Læs mere
Hjalp kursister målrettet fremad

AAK, Jeppe Hjorth: ”Og underviseren var fantastisk! Hun var dygtig til at spotte hver enkelt deltagers svage punkter og hjælpe dem målrettet fremad.”

Læs mere