Kursus

Præsentationsteknik

Længde
2 dage
Pris
6.895 DKK Momsfri
Næste startdato
17 september, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
2 dage
Pris
6.895 DKK Momsfri
Næste startdato
17 september, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

17 september, 2024

 • Holdundervisning
 • Kolding
 • Dansk

13 januar, 2025

 • Holdundervisning
 • Kolding
 • Dansk

Kursusbeskrivelse

prasentationsteknik-uddannelse.jpgIBC’s underviser er skuespiller og dramaturg. For at blive professionel i din præsentationsteknik skal du trænes af en professionel.

Du skal vinde publikum, og det gør du blandt andet ved at vise publikum, at du er velforberedt og kan dit stof. På kurset får du modeller og konkrete værktøjer, du kan bruge i forberedelsen af din præsentation. Du lærer genveje til den gode præsentation, så du hurtigt kan hæve dit præsentationsniveau til nye højder. Små forbedringer gør, at dit publikum hurtigt kan se, at du har gjort en indsats, og at du er den rette til at holde præsentationen. Når du hurtigt kan mærke, at du har vundet publikum, har du skabt en positiv stemning, og du kan slappe af og nyde at være på scenen.

Professionelle oplægsholdere træner. På kurset får du træning i at præsentere noget for de andre kursister. På den måde får vi opbygget din selvtillid, så du kan fremstå selvsikker og troværdig. Og bare rolig – det lykkes altid at få alle til at føle sig trygge, selv når du skal stå foran de andre. På kurset lærer du selv at træne din præsentation med hjælp af videooptagelser af dine træningssessioner. Du får individuel feedback og evaluering, så du bliver professionel til at præsentere

På kurset lærer du at mestre:

 • Forberedelse af din præsentation – planlægning og struktur
 • Storytelling – få historien om jarlen af Sandwich
 • Sådan bliver du autentisk, inspirerende og kreativ
 • Aktiver publikums hjerne og hjerte
 • De 3 appelformer
 • Enkel brug af cliffhangeren til at skabe suspense
 • Brug af TV-testen
 • Få styr på orbicularis oculi og zygomaticus major!
 • Den gode præsentation og hvordan du leverer den
 • Formidling, kropssprog og virkemidler
 • Tips og tricks til at engagere dit publikum
 • Feedback- og evalueringsteknikker

Dit og virksomhedens udbytte

Dit og virksomhedens udbytte

Der er mange sammenhænge, hvor vi skal præsentere mundtligt. Det kan være som projektleder, at du skal præsentere et projekt for dit team. Som sælger skal du præsentere for din kunde. Eller som arbejdsmiljørepræsentant, hvor du skal stille dig op foran dine kollegaer. Frem for at sende en mail, holder vi langt flere møder i online teams. Det betyder, at vi oftere erstatter mailen med mundtlig præsentation på video.

Med dine nye kompetencer får din virksomhed mundtlig kommunikation, som skaber resultater internt. Hvor mange mails læser du egentlig til ende, og hvor mange mails læser du, som rent faktisk gør en forskel? En mundtlig præsentation bliver hørt og husket.

Hvis budskabet i din præsentation ikke er klart og tydeligt, bliver du misforstået, budskabet bliver glemt, og tingene bliver enten slet ikke gjort eller gjort forkert. En god mundtlig præsentation er den olie, der smører den moderne organisation. Din præsentation skal begejstre og inspirere dit publikum, og den skal gerne gøre, at dit budskab både bliver husket, og at der bliver handlet på dit budskab. Når dit budskab bliver præsenteret professionelt, bliver det forstået, husket, og tingene bliver gjort rigtigt.

Video

Eksamen og diplom

Målgruppe

Præsentationsteknik henvender sig til dig, der er medarbejder eller leder, og som ønsker at styrke din præsentations- og formidlingsevne samt træne dig selv i at levere professionelle præsentationer.

Det kan være præsentationer ved kunde- og salgsmøder, ved personale- og tavlemøder, ved messedeltagelse eller til jobsamtaler.

I undervisningen bliver der vist nogle enkelte videoer med engelsk tale, men du kan fint følge undervisningen, selvom du ikke kan engelsk.

Pris

Der er undervisning følgende dage kl. 9.00 - 15.00:

17.-18. september 2024

Der er undervisning følgende dage kl. 9.00 - 15.00:

13.og 14. januar 2025

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Præsentationsteknik
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
5/5
Sissar Hald
03 dec 2018

Det var sjovt! En ægte skuespiller med blåt hår og fuld af spillopper underviste os, og hun var super professionel og dygtig.

IBC Kurser og Konsulenthus
Birkemosevej 1
6000 Kolding

IBC Kurser og Konsulenthus

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret