Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

2 dage
Dansk
Kursus
Kolding
Startdato: 01-12-2020 09:00 - Kolding
5.899 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

prasentationsteknik-uddannelse.jpgDrømmer du om at begejstre dit publikum, når du skal præstere noget? Uden at ryste i knæene og med selvtilliden i orden? Drømmen kan blive til virkelighed på dette kursus i præsentationsteknik.

Den gode præsentation kommer ikke af sig selv. Dit publikum kan både se og mærke, når du er velforberedt og kan dit stof, og du bliver mindre nervøs.På kurset får du en række modeller og andre konkrete værktøjer, du let kan implementere i dit job og i din afdeling. Du vil nemlig lære flere genveje til den gode præsentation, der med mindst muligt indsats hæver dine præsentationers niveau til nye højder.

På præsentationskurset arbejder vi med metoder og teknikker til forberedelse og en generel forståelse for den mundtlige kommunikation og de elementer, der spiller ind bl.a. ved hjælp af videooptagelser of kursisters træningssessioner.

Du får praktisk viden om og træning i at præsentere noget for en gruppe eller et selskab, så du virker sikker og dermed troværdig.

  • Den gode præsentation og hvordan du leverer denne
  • Formidling, kropssprog og virkemidler
  • Planlægning, struktur og forberedelse af din præsentation
  • Brugen af PowerPoint
  • Kommunikation
  • Hvordan du engagerer dit publikum
  • Evalueringsteknikker

Dit og virksomhedens udbytte

Dit og virksomhedens udbytte

Din præsentation skal begejstre og fænge dit publikum. På dette kursus arbejder du derfor med den gode forberedelse, kropssprog, retorik og virkemidler. Samtidig får du forståelse for kommunikationssituationen, de gode teknikker og inspiration til fremlæggelser – og selvfølgelig masser af træning.

Du får ideer og inspiration til løbende at forbedre din egen formidling. Du lærer at reflektere over din præsentation, vurdere din indsats og udvikle din personlige kommunikation, så bliver du bedre for hver gang, du er på.

Virksomhedens udbytte af din deltagelse på kurset er en mere sikker fremstilling af din præsentation.

Derved står virksomheden stærkere i forhandlingssituationer, da præsentationen bliver leveret troværdigt og med gennemslagskraft.

Underviseren fortæller

Underviseren fortæller

Hør Sabrina Vitting-Seerup fortælle om udbyttet ved at deltage i kurset Professionel præsentationsteknik.

Yderligere detaljer

Få online video-lektionermed de vigtigste råd til god præsentationsteknik

Som noget ekstra får du som deltager på dette kursus 3 måneders adgang til online video-lektioner, om professionel præsentationsteknik. På den måde kan du med udgangspunkt i det, du lærer på dette kursus, fortsætte med at øve dig i at holde professionelle præsentationer efter endt kursus.

Online video-lektionerne er produceret af Presentation Skills, de har en værdi af 1.625 kr. og er inkluderet i deltagergebyret.

praesentationsteknik

Video

Eksamen og diplom

Målgruppe

Præsentationsteknik henvender sig til dig, der er medarbejder eller leder og som ønsker at styrke din præsentations- og formidlingsevne samt træne dig selv i at levere vellykkede præsentationer.

Det kan være præsentationer ved kunde- og salgsmøder, ved personale- og tavlemøder, ved messedeltagelse eller til jobsamtaler.

Pris

Der er undervisning følgende dage kl. 9.00 - 15.00:

1.og 2. december 2020

Om udbyderen

IBC Kurser

IBC Kurser – International Business College

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

IBC Kurser - International Business College

Birkemosevej 1
6000 Kolding

Telefon: +45 7224 1764
Mobil +45 7224 1700
kurser.ibc.dk


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Sissar Hald
(5)
Det var sjovt! En ægte skuespiller med blåt hår og fuld af spillopper underviste os, og hun var super professionel og dygtig.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Præsentationsteknik

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 52 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: