Viser 1-20 af 26
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 26
1
2

Find dit kursus i præsentationsteknik i Århus her

Har du et behov for at skære igennem overfor andre og få dem til at lytte til det du siger? Eller ønsker du at blive mere sikker på dig selv og dine evner til at holde en tale? Så kan et kursus i præsentationsteknik i Århus hjælpe dig langt af vejen. Her kan du lære at tale med autoritet, og lære at inkludere humor i dine præsentationer. De grundlæggende værktøjer i præsentationsteknik er, at man taler højt og tydeligt, at man er vel-forberedt og, at man har viden om det emne man præsenterer.

Få styrket dine retoriske evner med et kursus i præsentationsteknik i Århus

Præsentationsteknik - kunsten at overbevise

Retorik er et begreb fra antikken, der referer til talekunst. Dette omhandler hvordan man effektivt kan kommunikere sit budskab til sin modtager. Ved at tage et kursus i præsentationsteknik i Århus, forbedrer du din evne til at debattere, fremføre præsentationer samt holde forelæsninger og workshops.

Præsentationsteknik - hvad giver det egentlig?

Du lærer blandt andet:

  • Hvordan du beroliger dine nerver
  • Hvordan du forbereder dig
  • Kropsprog - Hvilke signaler sender du
  • Hvordan fanger du opmærksomheden
  • Hvordan skal du imødegå dit publikum
  • Hvordan bruger du tekniske hjælpemidler og redskaber
  • Hvilke kneb kan du anvende for, at overbevise
  • Du lærer, at engagere og inspirere
  • Hvilken skabelon du skal bruge for, at nå ud med dit budskab

Når du gennemfører et kursus i præsentationsteknik i Århus, får du en grundig gennemgang af begreberne Ethos, Logos og Pathos, da disse begreber er grundlaget i retorikken. Når du anvender Ethos, skal du finde redskaber og argumenter der virker troværdige for dit publikum. Logos er en appel til fornuft og fakta, og Pathos benyttes til at vække følelserne hos det lyttende publikum. 

Igennem kurset får du en god indsigt i hvordan du kan udforme en funktionel tekst. Ved at benytte retorikken som værktøj, kan du benytte retoriske idéer til at få nuance og dybde i din tekst. Her skifter man imellem fire forskellige måder at udsmykke sin tekst; gentagelser, sammenligninger, billeder og vendinger. Derudover findes der forskellige måder at udtrykke sig på. Eksempelvis kan man benytte sig af ironi, man kan tale i metaforer samt benytte sig af antitese. Disse begreber er gode redskaber til at strukturere en god præsentation og derfor kan du få stor gavn af et kursus i præsentationsteknik i studiebyen Århus.

Hvor tage et kursus i præsentationsteknik?

Ved at tage en uddannelse inden for præsentationsteknik, kan du sætte gang i din udvikling imod at blive en naturlig taler. Du får gennemgået hvordan du forbereder en præsentation og hvorledes du bedst bevarer kontakten til dit publikum. Du får redskaber til at inspirere dine lyttere, forstærke dit budskab via dit sprog og retorik, samt hvordan du imødegår den person der hele tiden stiller spørgsmål på en ikke konfrontatorisk måde. Kurset søger at styrke de talenter du allerede besidder, samt give dig nye redskaber således at du går fra kurset med en god værktøjskasse og en god portion selvtillid. 

Du skal være opmærksom på at der findes forskellige kurser inden for området og det kan derfor være forskellige fokusområder fra udbyder til udbyder. Tag derfor gerne kontakt til kursusudbyderen således at du har al information tilgængelig samt den opdaterede pris.

Hvis du søger et kursus i præsentationsteknik et andet sted i landet, kan du klikke her.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier