Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Forhandlingsteknik

Aros Business Academy
Startdatoer
København
20-09-2021  
9.400 DKK
06-12-2021  
9.400 DKK
Århus
28-09-2021  
9.400 DKK
14-12-2021  
9.400 DKK

Forhandlingsteknik

Kursus i forhandlingsteknik - Bliv en dygtig forhandler!

Tag på dette kursus i forhandling og forhandlingsteknik og bliv en dygtig forhandler, der skaber værdi for din arbejdsplads og for dig selv. Et forhandlingsteknik kursus er en værdifuld investering i dig og din virksomhed, der hjælper til succes og resultater.

I en forhandling får du ikke, hvad du fortjener, men hvad du forhandler! Så jo bedre du er til at forhandle, jo bedre handler kan du få i hus. Forhandlingsteknik er nemlig en personlig kompetence, der kan give dig gennemslagskraft og resultater på bundlinjen.

Tag dit forhandlingsteknik kursus hos Aros Business Academy

På kurset lærer du at:

 • forberede dig på en forhandling
 • bruge dit kropssprog bevidst i forhold til en forhandling
 • forstå forskellige forhandlingstyper, -strategier og -stilarter
 • kunne skabe tillid gennem spørgeteknik og aktiv lytning
 • skabe positiv overtalelse og 4-D ForhandlingTM
 • kende forskellen mellem standpunkter og interesser
 • tackle konflikter og svære forhandlinger

Underviseren benytter sig af adskillige læringsprocesser, så du kan få mest ud af undervisningen. Heriblandt teoribaseret viden, eksempler fra virkeligheden, praktiske øvelser, videoer og debat i plenum.

Forberedelse er en dyd

Kurset i forhandlingsteknik lærer dig at gribe forberedelsen til forhandlingen an på en professionel, overskuelig og strategisk måde. Vi gennemgår kernebegreber som: forhandlingstaktikker, forhandlingsstil, forhandlingsstrategier, forhandlingsmiljøer og meget mere.

Praktisk erfaring

Gennem øvelser og prisvindende undervisning lærer du forhandlingskompetencer, der kan lægges direkte i din personlige værktøjskasse. Med dine nye forhandlingskompetencer kan du håndtere mange forskellige forhandlingssituationer – selv når det ikke går som planlagt.

Målgruppe

Forhandlingsteknik har en bred målgruppe, da vi alle forhandler hver eneste dag – både derhjemme, i supermarkedet og på jobbet. Erhvervsgrupper, der kan have stor gavn af kurset, er blandt andre:

 • Projektledere
 • Ledere
 • HR-medarbejdere
 • Sælgere
 • Indkøbere
 • Jurister
 • Offentligt ansatte, der er i dialog med borgere

Et kursus med stort udbytte

Dit udbytte:

 • At kunne forhandle kræver gennemslagskraft, og det er det, vi træner på kurset. Du lærer at slå igennem og kommunikere din vilje, så der ikke er nogen tvivl. Og du lærer at gøre det overbevisende.

 • Forhandling finder ikke kun sted på arbejdspladsen. Også i privat- og familielivet opstår forhandlingssituationer, som det er vigtigt at have styr på. At være en god forhandler er altså ikke kun en vigtig professionel kompetence, men også generelt i hverdagen.

 • At forhandle kræver tillid. Tillid vækker du ved at fremstå sympatisk. Gennem aktiv lytning lærer du, hvordan du kan kommunikere selvsikkert men samtidig forstående overfor modparten - så I begge kan gå derfra med en god mavefornemmelse.

Din arbejdsgivers udbytte:

 • Du kan forebygge potentielle forhandlingskonflikter på arbejdspladsen med din viden om assertiv kommunikation og aktiv lytning, og på den måde sikre, at alle føler sig både hørt og forstået.

 • En stærk og selvsikker forhandler er en stærk og målbevidst medarbejder. At du kan signalere, at du godt ved, hvad du er værd, smitter af og motiverer dine omgivelser.

 • Du får en teoretisk og metodisk viden om forhandling, der kommer din arbejdsplads til gode både i interne og eksterne sammenhænge.

Underviser på Forhandlingsteknik

Mikkel

Mikkel er ekspert i forhandlingsteknik og konflikthåndtering og en erfaren og efterspurgt underviser, nationalt som internationalt. Han underviser desuden i ”Spot a lie”. Han er chefadvokat og ekstern lektor i Juridisk Forhandling samt i the International Negotiation Competition (INC) ved Aarhus Universitet.

Mikkel har bl.a. holdt Master Class forelæsning (”Body langauge, verbal leaks & clues of deception”) ved INC 2012 Queen´s University, Belfast, Nordirland og har desuden været Master Class forelæser (”4-D Negotiation & Persuasion”) og Forhandlingscoach ved INC 2010 hos Bond University i Australien, Master Class forelæser (”Preparing Negotiations”) og dommer ved the INC 2009 hos John Marshall Law School i Chicago, USA og dommer ved the International Commercial Mediation Competition 2009, 2010 og 2012 hos International Chamber of Commerce, Paris.


Morten

Morten har arbejdet professionelt med forhandlingsteknik, kropssprog, løgndetektion og konfliktløsning i 15 år – både som underviser og på konsulentbasis. Derudover har han en række chef- og direktørstillinger bag sig inden for både salg og marketing. Det giver ham et enormt erfaringsgrundlag at undervise ud fra, eftersom han formår både at formidle sin viden og samtidig relatere den til “den virkelige verden”.

Morten er uddannet jurist, med speciale i juridisk forhandling, og er ansat som lektor i erhvervsjura på Niels Brock. I hans undervisning lægger han vægt på det teoretiske fundament kombineret med den konkrete, praktiske erfaring. Du kan møde Morten på vores kurser i forhandlingsteknik i København.

Praktisk om kurset

Prisen er 9.400 kr. ekskl. moms.

Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer!

Aros Business Academy

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Aros Business Academy

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 5 evalueringer

Lisbet, Danmarks Tekniske Universitet
"Meget høj kvalitet med en super kompetent og engageret underviser. Han brænder for stoffet og kommer ud over rampen – han kan næsten ikke stoppe. Jeg er sikker på at kurset vil have stor indflydelse på mig – større end mange andre kurser jeg har prøvet."
Henning, SEGES
"Super kursus! Underviseren var særdeles dygtig og kompetent. Kurset vil have stor indflydelse på mit daglige arbejde, jeg har allerede taget teknikkerne i brug."
Peter, Telenor
"Det var et rigtig godt kursus. Budskabet blev leveret på underholdende men kompetent vis, og teorien var hængt op på meget relevante cases. Kurset får stor indflydelse for mit fremtidige arbejdsliv."
Få information

Udfyld formularen for mere information om Forhandlingsteknik

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Det faglige niveau var det bedste

Nets Denmark A/S, Richard John Neumeister: "Det faglige niveau på kurset var noget af det bedste, jeg har prøvet. Det skyldes både selve emnet, men også måden det var skruet sammen på af underviseren. Rammerne var hyggelige, indholdet tætpakket, og underviseren havde de bedste forudsætninger". 

Læs mere
Konkret undervisning

Misbrugscenter Sønderborg, Jens Tomsen: "Jeg vurderer at kurset vil øge min selvrefleksion og forbedre måden hvorpå jeg gennemfører dialog, møder og forhandlinger."

Læs mere
Rigtig god kursusoplevelse


CP Kelco, Helle Ludvigsen: "Jeg havde en ekstremt god kursusoplevelse. Underviseren var virkelig kompetent, og leverede en kvalitet ud over det forventede."

Læs mere