Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-14 af 14
 

Derfor skal du uddanne dig inden for cloud

Når du uddanner dig inden for cloud, får du et helt grundlæggende kendskab til netværk og placering af data. Du lærer blandt meget andet at anvende de mest udbredte applikations- og netværksprotokoller. Efter endt undervisning kan du indgå i beslutningsprocessen omkring valg af platform og infrastruktur. 

Her kan du uddanne dig inde for cloud

Du kan følge faget Cloud som et AU-fag på uddannelsen i informationsteknologi. Modulet er altså en del af en akademiuddannelse. 

Dét får du ud af at følge undervisningen i cloud: 

Pensum og det egentlig udbytte efter din undervisning afhænger af, hvilken udbyder du vælger at følge undervisningen hos. Du kan dog forvente at blive indført i tematikker og læringspunkter som at kunne: 

  • anvende mekanismer til simple virtualiserings- og cloudløsninger
  • anvende udbredte applikations- og netværksprotokoller
  • anvende arkitektur, der understøtter hel eller delvis virtualisering
  • bidrage til valg af platform og forslag til infrastruktur

Du vil ydermere typisk få undervisning inden for følgende: 

  • Netværk
  • Cloud
  • Scripting
  • Visualisering
  • Services

Du skal tage et kursus eller en uddannelse inden for cloud, hvis

du ønsker en større viden omkring cloud-baseret teknologi og placering af data. Du arbejder måske allereden inden for it-branchen, men ønsker mere specialiseret viden. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Florian Thiemer

"Der bliver undervist på et meget højt niveau, af nogle meget kompetente underviser."

Læs mere
Akademiuddannelse i ledelse

Jeg har oplevet en ekstremt god kobling mellem undervisningen og mit daglige arbejde som leder, for jeg har fra uge til uge kunnet bruge det, jeg har lært, i praksis.

Benjamin Damhus, G4S

Læs mere
Akademifaget procesfacilitering

Jeg har fået stort udbytte af faget. Jeg blev introduceret til både teori og praktisk anvendelige metoder, og ikke mindst diskussionerne kursusdeltagerne imellem gav et værdifuldt indblik i andre erhvervsrelaterede udfordringer. Som erfaren projektleder var det inspirerende at blive udfordret på sin vanetænkning, og da både undervisning og eksamen er meget erhvervsorienteret, har jeg kunnet anvende min nye viden med det samme.

Annette Buusman, International Trial Manager, Novo Nordisk A/S

Læs mere
Akademiuddannelse i salg og mark...

Uddannelsen i salg og markedsføring på Cphbusiness har givet mig en større viden, nye kompetencer og en dybdegående forståelse af salg og markedsføring.

I mit job som salgs-supervisor i Miele supporterer jeg vores webshop, og jeg arbejder også meget med vores kampagner. Derfor var det logisk at bruge uddannelsen til at forbedre vores webshop. Især fagene marketingplanlægning og forhandling, digital markedsføring og e-handel har været en fornøjelse og har styrket mig.

For mig er den bedste måde at lære på at arbejde og samtidig studere ved siden af i et medgørligt omfang. Og mine medstuderende har relevante jobs, der minder om mit. Det giver en god sparring om at løse reelle og konkrete problemer, som jeg kan bruge direkte i mit arbejde.

Det har givet mig rigtigt meget positivt i mit job, at jeg har læst salg og markedsføring på Cphbusiness.

Alexander Jyndevad, salgs-supervisor, Miele

Læs mere