Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kurser i kropssprog

Lær at kontrollere dit eget og forstå andres?

 Hvorfor overhovedet gå op i kropssprog? Fordi kropssprog fortæller dig en masse, og du kan gøre brug af den viden i forskellige situationer. 
Viser 1-20 af 21
12

Kropssprog

At kunne beherske sit eget kropssprog og forstå andres er en aldeles god evne at have. For det første vil det at kunne agere overbevisende i forskellige situationer være med til at andre efterlades med lige præcis dét indtryk af dig som du ønsker. 

Samtidig kan en forståelse af andres ageren gøre dig i stand til at læse situationer gavnligt og dermed få det ud af dem, som du gerne vil have. 

Det at kunne forstå andres kropssprog kan være gavnligt i møder eller egentlige forhandlinger, idet du vil have et blik for den anden parts ageren og måske spotte en svaghed eller løgn. Omvendt kan det også være, at du ser en styrke hos den anden, hvorfor det så kan være nødvendigt for dig at tilpasse dit eget kropssprog til situationen. Når du forstår andres kropssprog, vil du også have meget nemmere ved dit eget og du bliver opmærksom på, hvordan du kommer til at udstråle det du gerne vil udstråle. 

Kropssprog

Hvad får jeg ud af et kursus i kropssprog?

På et kursus i kropssprog vil du oftest blive undervist i baggrundsteori og metode. Vælger du at tage et kursus, der fokuserer på andres kropssprog, vil du sandsynligvis også blive undervist i løgnindikatorer, overordnet menneskelig adfærd, sprogadfærd og vejrtrækning. 

På et sådant kursus vil du lære at: 

  • kunne læse og analysere andres kropssprog
  • kunne spotte en løgn
  • kvalificere og stole på din mavefornemmelse
  • tilpasse dit eget kropssprog
  • opdage tegn på svaghed hos den anden part

Vil du derimod gerne lære, hvordan du bedst behersker dit eget kropssprog, vil du på sådan et kursus blive klogere på, hvordan du agerer både hensigtsmæssigt og troværdigt. 

Du vil derfor gå derfra med viden om, hvordan: 

  • du bruger dit kropssprog aktivt og bevidst
  • du fremstår troværdig og overbevisende, også under pres
  • din fremtoning kan anvendes som et aktiv i forhandlinger, mødelokalet, under taler og i undervisningssituationer
  • du står stærkere i forhandlingssituationer
  • du styrker dine relationer

Begge former for kurser er for dig, der har brug for helt konkrete værktøjer i forhold til kommunikation.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Christian Have - Kreativ Direktør

Jeg oplevede Merete Nørgaard på Hald Hovedgaard på tre timer gøre en afgørende forskel for 30 danske skønlitterære forfattere.

Læs mere
Per Korup-Lauridsen - Afdelingsc...

Lige fra første ord satte Merete Nørgaard scenen og med stor indsigt og professionalisme hjalp hun os med at få øje på, hvordan vi hver især kan arbejde videre med vores eget stemmepotentiale. 

Læs mere
AROS Projektlederuddannelse
AROS Kurser

- AROS Projektlederuddannelse har været et supergodt uddannelsesforløb, og jeg ved, at uddannelsen vil få stor betydning for mig fremover. Konkret fagligt har jeg især fået indblik i sammenhængen mellem et projekt og projektlederens rolle, og generelt går jeg hjem med en masse brugbare værktøjer. De to undervisere var begge rigtig gode, og for mig gør det klart en forskel, at de underviser på baggrund af så meget erhvervserfaring, som tilfældet er. 

Læs mere
Det faglige niveau var noget af ...

Nets Denmark A/S, Richard John Neumeister: "Det faglige niveau på kurset var noget af det bedste, jeg har prøvet. Det skyldes både selve emnet, men også måden det var skruet sammen på af underviseren". 

Læs mere