Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 124

Kurser i AutoCAD

AutoCad er et program til 2D og 3D tegning/modellering. AutoCAD blev udviklet af AutoDesk i starten af 1980'erne. Kurser i AutoCAD fokuserer på tegning, design og modellering. Søger du at blive bedre til arkitekttegning, så vil denne CAD-software kunne hjælpe dig. AutoCAD lader dig designe og forme en 3D verden som du kan anvende som arkitekt, ingeniør eller i konstruktion. Se også Revit, Inventor og SolidWorks.

Der findes CAD- og CAM kurser på alle niveauer, så uanset om du er nybegynder eller ekspert, findes der et kursus, der kan tage dine kompetencer inden for tegning/modellering til nye højder. Klik på det kursus, der passer til dig og læs mere eller tag kontakt til udbyderen for mere information.

CAD- og CAM-kurser

Kurser i Computer-Aided Design

CAD, eller Computer Aided Design, er brugen af ​​specialiseret software til at udarbejde, tegne og designe 2D og 3D objekter og strukturer. 

Computer-Aided Design er udbredt i byggeriet og inden for arkitektur og design. CAD-programmer giver brugerne mulighed for nemt at oprette og udføre konstruktionstegninger og planer.

Professionelle CAD-uddannelser og CAD-kurser fokuserer normalt på én bestemt software - det kunne være Autodesk AutoCAD 2D eller 3D. Sådanne kurser kan være rettet mod både nybegyndere og erfarne brugere som forsøger at opnå avancerede færdigheder. I begge tilfælde er viden om Microsoft Windows-operativsystemet, samt et grundlæggende niveau af IT, nødvendig for en effektiv og lærerig oplevelse.

Kig igennem listen af CAD-kurser ovenfor - og find den rigtige løsning, der passer til din situation. Vil du have information om CAD- og CAM-kurser og uddannelser eller ønsker du at blive kontaktet af en uddannelsesudbyder, så kan du - helt uforpligtende - sende en forespørgsel under de respektive kurser.

Det får du ud af en CAD- eller CAM-kursus

Med programmet Autocad bliver du i stand til at formgive dine designs. Efter et kursus eller uddannelse i enten CAD eller CAM kan du nemt tegne, modellere og konstruere både små og store projekter. Det enkelte kursus' specifikke indhold afhænger selvfølgelig af, hvilket kursus du vælger. 

Start en karriere som ingeniør

Ingeniørvidenskab er en mangesidet disciplin, der har en bred og mangesidet praktisk anvendelse inden for områder såsom energi, olie og gas, sundhed og bygge og anlæg.

Overordnet set handler det at være ingeniør om anvendelsen af mekaniske principper for at skabe brugbare genstande og redskaber, som kan spænde fra små maskiner til hele bygninger.

Civilingeniører arbejder med planlægningen, designet, konstruktionen og vedligeholdelsen af infrastruktur, ligesom de ofte bekymrer sig om den offentlige og miljømæssig sundhed. Dette kan indbefatte aspekter af byggeri og landmåling - og har ofte tendens til at være opdelt i en række sub- discipliner, herunder miljøteknik.

Uanset civilingeniørens specifikke fokus, vil de høre til dem der har mest gavn af færdigheder i CAD-software til produktionen af planer og konstruktionstegninger.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Søren Kyndi, Kynde & Toft

Det er altid hyggeligt at komme på kursus hos Invent.

Læs mere
Yavuz Yildiz, underviser på HTX,...

Kan stærkt anbefales!

Læs mere
Holger Hansen, HSM Industri A/S

Jeg har allerede anbefalet kurset til mine kolleger i teknisk afd.

Læs mere
Henrik Thomsen, Ellegaard Compon...

Det gør undervisningen mere håndgribeligt og brugbar.

Læs mere